Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
a.s. a.s. a.s. a.s.

gidim gelimm siz asıl enerjiyi o zaman görün delikafadulden

hadi ya..ne güzel canobenneyaptımki(eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile)akşam kimse gelmesin olum:roflol: :roflol: :roflol:
oy kurban olurum verene gel:1hug:hadi ikile şimdikaydirigubbakcemilegeç kalıcan lan:smiley-cool:

Bende zabahın köründe annemin koluna yapıştırtcam götürsün versin işe giderkene delikafadulden

bak baakk ne diii ya yoldurtcak kendini bana :jeyyar:
oLm bişy yapmıyorum bak içimdeki Alço'yu kudurtuyosun ama naniknanik

Ben kaçtım danrıca karısı yorumunu gördümm amma gelince cevaplicaam geç kaldım kaydirigubbakcemile3

ağşamınan burda olun

size doyum olmaz,bana hiç olmaz-tatlicadiarzu-iftar vakti,gidin sofranızın başına,açın ellerinizi meleklerle dua edinkötükedihüsogelmiş burda lak lak yapıyosunuz:enbuyukkk::1closedeyes:dinime küfreden müslüman olsa hesabı:smiley-cool:
ben kaçanzi,sizi çok öpenzi-tatlicadiarzu-

içli köftefisfisfis hee anlıyorum kuş,bende seninvereliniortak-tatlicadiarzu- :roflol:
ağşama resim getir bizenası makyaj yaptın,ne giydin ne ettin

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

sıs kız :mymeka: benneyaptımki sempatiksalakcinni

niahahahha sempatiksalakcinni

ehh ben de gideyim baali :a015: :çok üzgünüm:

Hediye topiğine ekliyorum şimdicik :lepi: :lepi: :lepi:
Ayburumdan muhteşem ötesi hediyelerim geldi dün sabah...hihoyyyt hihoyyyt :asigim:
Her birine aşık oldum...
boshayallersmile :asigim: olumunekankayizsmile

Canlarım şimdi çıkmam gerekli...
Fakülteden arkadaşlarımla buluşacağım bugün...:lepi:
Akşama gelirim, çok öpüyorum!
opuyorumnanaktan

Hedayelerim geldiiii hem de Nikomdan:sm_cool: :dance:
Ama beni o kadar duygulandırdıli ağla ağla anca kendime gelip pc açtım :kedi:
Nikomm:asigim:
Sen ne kadar düşünceli, zevkli, tatlı bir hatunsun öyle.
Beni bu mübarek gün o kadar mutlu ettinki. Sevineceğimi biliyordum ama anlatamıyorum duygularımı çok hoşuma gitti Şeniz
Nasıl zahmetlere girmişsin 2 tane bebenle benim için nasıl da emek harcamışsın gülüm. Her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünmüş kombinlemiş canım benim.
Beni mest ettinaklinialirimsmile
Çok sinirimin bozuk olduğu bir anda zil çaldı ve kargom geldi koliyi parçalarcasına açtımdelikafadulden
Tam hediye kutuma yapışıyodumki allahtan foto çekmek geldi aklımasempatiksalakcinni
Çok heyecanlandım. Kutudan ne çıksa beğenecektim, ama sen beni tam 12 den vurdun. Beni, zevkimi ne kadar iyi tanımışsın hepsine bayıldımmmmhihoyyyt
Elcağızlarınlan yazdığın nota bayıldım. "Seni günahım kadar değil, sevabım kadar seviyorum bidenem":asigim:
Yaşadığım duyguların tarifi yok sana çok ama çok teşekkür ediyorum. Allah kesene bereket versin. Yuvandan sevgini, aşkını, mutluluğunu, huzurunu, bereketini hiç eksik etmesin. Yavrucuklarının yüzü her daim gülsün.
Ayrıcana çok svgili sayın muhterem nurlu insan edim Danrıçama böyle güzel şeylere vesile olduğu için çok çok teşekkür ederim.
Çok uzattım gene ağlamaya başlıcamsenağlama
Hedayelerimi töpiğimize ekliyorum hemen. Buraya koymam dost var düşman var:1closedeyes:
Bayılıcek, kıskanixcek ve de çatırdıceksiniz görüncedelikafadulden
Nikom seni çok seviyorumŞeniz

pişttt bn geldimm kimse yok mu huuuu komşularrr bu sayfaları nasıl okucam ben insan bukadar çok konuşurmu:2:akannehir

Canlarım şimdi çıkmam gerekli...
Fakülteden arkadaşlarımla buluşacağım bugün...:lepi:
Akşama gelirim, çok öpüyorum!
opuyorumnanaktan
Gezenti senii ben de yeni geldim yarimin yanından çaktırmabayanssulusmile
pişttt bn geldimm kimse yok mu huuuu komşularrr bu sayfaları nasıl okucam ben insan bukadar çok konuşurmu:2:akannehir
miniko nerdesin ulen bu da senin cezan olsun tek tek oku:mymeka:
Özledim meleğimi iyisin inşallahŞeniz

hayırlı bayramlar

ayburum hayırlı baryamlar bitanemopuyorumnanaktan

ohh sonunda :))))
hediyemi gönderdim bende kızlar ama kırılcak olan bi eşyam vardı onu almadılar ((((((((
eksik oldu hediyem üzüldm valla :S

meraba şekerler.opuyorumnanaktan. herkesi hedayesine baktım çok güzeller..herkes güle güle kullansın..zemuszemus
Size güzel bi haberim var..

Salıncakta iki Kişi ~ Moda, Moda Trendleri, 2010 Moda Haberleri, Makyaj, Kozmetik, Dekorasyon Fikirleri, Moda Blogu, Moda Blogları, Kadın Blogları, Makyaj Blogu, Makyaj Blogları, 2011 Kış Modası, 2010 gelinlik modelleri, 2010 Saç Modelleri, 2010 Moda
Clinique maskara ile ilgili yazıyı okuyun.rimel değişim kampanyası var..
2 tane rimelle gittim ,2 tane clinique deneme boyu rimel verdiler..:dance:
soldaki benim rimelim boy açısından mukayese için koydum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…