- 1 Haziran 2009
- 8.022
- 2
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.761
Miniğim senin kız da çok güzelmiş adı neaklinialirimsmile
şerafettin dermişimmaklinialirimsmile ay adı yok sen koy kızzkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Miniğim senin kız da çok güzelmiş adı neaklinialirimsmile
:roflol: ayy ne bileyimm ben şimdi gelmiyo ki aklıma durr düşünem azzkaydirigubbakcemile3şerafettin dermişimmaklinialirimsmile ay adı yok sen koy kızzkaydirigubbakcemile3
:roflol: ayy ne bileyimm ben şimdi gelmiyo ki aklıma durr düşünem azzkaydirigubbakcemile3
şerafettin olsun bnceekaydirigubbakcemile3
:roflol: bu kız ama şerafettin olmazz başka kutuya felan koy şerafettini:roflol: durkız olsunsempatiksalakcinni
ayy ne olsa kii aklıma gelmiyookaydirigubbakcemile3 çitlembikmi olsa kiiaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
kızlar slm aklinialirimsmile
bu migrostaki indirimlerden bende faydalandım ,özellikle aldıklarım netrougune nın göz makyajı temizleyici çok hoşuma gitti,tavsiye ederim ,ihtiyacı olan alsın süper bir temizleyici...
onarıcı kuru cilt kremi de indirim de 1 saatir yüzümde gayet hoşolumunekankayizsmile
kızlar slm aklinialirimsmile
bu migrostaki indirimlerden bende faydalandım ,özellikle aldıklarım netrougune nın göz makyajı temizleyici çok hoşuma gitti,tavsiye ederim ,ihtiyacı olan alsın süper bir temizleyici...
onarıcı kuru cilt kremi de indirim de 1 saatir yüzümde gayet hoşolumunekankayizsmile
geçen gün aldıklarım kızlarhihoyyyt
pembe olan en baştaki defne özlü saç bakım yağı..fiyatı 15 tl..mecit efendi markası ve çok memnun kaldımvereliniortak
saç bakım yağı yazıyo üzerinde..onunda fiyatı 15 tl
içinde çeşitli yağlar var,ama jojoba yağı yoğunlukta ve şu anda saçımda zaten..etkisini banyodan sonra söyliycemgamyoncuiremsu
saç bakım yağının önündeki poşet 7 tükkan süprüntüsü:)) nazara falan iyi geliyo öyle söylerler..onuda 2 tl ye aldımzemuszemus
sarı kutu arıpolenli maske.. çiller lekeler sivilceler vs..iyi gelir yazıyo üzerinde..ayrıca karışıklık falanda diyo..ben daha öncede çok kullandım bu maskeyi..memnun kalmıştım..fiyatı 12 tl
yılan şampuanıfiyatı 20 tl..2 kere kullandım ve beğendim kızlar
şampuanın önündeki poşette çöven otu
2 tl lik aldım..kaynatıp suyunu sürüyoruz..tahin pekmez yapılırken renk açsın die kullanılır..sivilce izleri lekeler ve sivilceler için birebir..şiddetle tavsiye ederim
size gözteriyim die aldım ben çok seviyorum cildimi çok güzel yapıyo
bide tütsü aldım yılang yılang kokulu..2 tl oda:hulya:
rica ederim bitanem ne demekŞenizatıcağına değerlendirmiş olursunteşekkür ederim fıstıkcım kaynatiim onu ben o zaman tonik olarak kullanayım
sağol hemşomm
senin ciciliğin patiskacım:kedi:gelicem canım müdavimlerinizdenim artık bayanssulusmile
bakalım hangisini bulabilicem saçlarım için.
çok cicisin bu arada
ceylanım benimki zebahın köründe uyandırıyo valla zarr zarrr böle uyanıyorum:1shok:uyutmuyo hınzıronla beraber bende nöbet tutuyorum vallaÇok üzgünüm çoooktamam canım musk alayım.nereye ya gitme
saolasın kuzu kulağımŞenizNe gücel şeyler alşımın bebeğim güle güle kullan...
kaydirigubbakcemile3yeni kararın heyırlı ossunzemuszemusvereliniortakAşkım benim merak ettiğim şeyler var sorayım sana bi
Şimcik çatlaklardan kurtulmak için ne yapmak gerekiyo?
Tüylerin azalması için bildiğin bi yöntem var mı afroditim?
Bu arada ben yeni kararımı bildireyim üniye felan çalışmıcam istanbula taşınıp aktar olcam
hihoyyytkaldığım yeri işaretledim :)
saol livim..halimede teşekkür ediyo sana:smiley-cool:oyyy oyyy oyyyyy gene neler almıssın nazar seyini anlamadım tatlım
melekommmm ne kadar tatlı takıların halimede çok guzel karısıklıgı onlemek için birebir
sende kudurdun bakıyorumkaydirigubbakcemile3biberle ortak olursunuzsempatiksalakcinniaklımdan aynı şey gecyodu paraya para demiyolardır be
tatlım aktardan alıyorum çoğundan fazlasını:))tanrıça sen her şeyini aktarlardan mı alıyorsun canım ya çok özendim şimdi her şeyin en doğalını kullanmaya çalışıyor gibisin, benim de şampuanım falan bitsin aktardan alışveriş yapacağım ya bir an önce yaz gelse bol bol boş vaktim olsa, topiğini baştaan sona okusam her tarifi kopyalayıp word'e kaydetsem resimlerini de ayrı dosyaya kaydetsem tanrıça-2 olurum belki
reklamlarda izledin dimi carfurun indirimini:smiley-cool:halimeeeee bayıldmmmmm
osmanbey de görmüştüm bi tükanda aynısını böböğümm yerimseniben ama benim tombul pakizem var gamyoncuiremsu yer yok anam bunlardan alsam da
güle güle kullan kokoş kankam yerimseniben
çüven otunu yazdım minicik defterime aklinialirimsmile
saç için biraz kurudu gibi saçlarımsanki yaa fön mön yüzünden :1ninca:
senin yaglardan alam bende bebem olumunekankayizsmile
heee hatrladımmm geçen sende bi bileklk görmüştüm taşı ne kdaa gözell demştim hani şmdi de ekledin bebem :lepi: geç bilem kaldın
:lepi:bu arada karfur da % 50 indirim varmş dünya kadınlar gününe özel galiba kızlar makyaj ürünlernde :lepi:
:kedi:gerçi unutkanımdır ama burda sizlerin yazılarını okuyunca aklımda kalıyo islandımŞenizTanrıça'm hafızanda zehir gibin maşallah, küçücük detayı bilem unutmuyon meleem
Lmonu cildim pek sevmedi demiştim onu bile unutmamışın ya canım benim.
Salatalıklı yapıcam bu sefer buzuzemuszemus
[/url][/IMG]
[/url][/IMG][/IMG][/IMG]
[/url][/IMG]
minikkkkdelikafaduldenbayıldım kızzz:asigim:masa üstün ne harika öyle:asigim:kokoş senibayanssulusmileherşeyini güle güle kullan,eklediğin içinde teşekkür ederim tatlışımhihoyyyt[/url[/IMG]
bunlarda dün ve bugün aldıklarım
353]Miniğim senin kız da çok güzelmiş adı ne olsun
]
senin ciciliğin patiskacım:kedi:
saç dökülmesi içinmi istiyosun tatlım?geçen bir arkadaşa önermiştim..6-7 diş sarımsağı ez(bunun için ceviz kırıcıları kullanabilirsin)hakiki zeytin yağına dök ve kavanozu karanlık bir yerde 2 hafta dinlendir..sürerken öğğğ ıykk mıykk yapma!!!:))allahın izni ile dökülmen durur bu kürü yaparsan..bu zaman dilimindede içten takviye olarak bol bol demir içeren gıdalar ye..pekmez gibi..ayrıca ısırgan otu+hatmi çiçeğini kaynatıp saçlarına firiksiyon yapıp sürebilirsin canım
söz konusu cildin tabi detaylı sorucaksın annemkaydirigubbakcemile5tanrıcam yuz ıcın buz kalıbı onerıyosun ya benım cılt karma ve sıvılceye musahıt zıkkımda kullandıgım ıcın gozenekler acık ben hangı buz kuplerınden yapım gunde kac defa uygulayım yanı bunları gunduz surup yuzumuzu yıkamadan gezınıyomuyuz durulamıyomuyuz ne kadar gezdırıyoz yuzumuzde bıtene kadar erıyene kadarmı
bır soru bukadar detaylı sorulur :)
güle güle kullan pandoşumhihoyyytmüsait olunca ekleseneaklinialirimsmilekızlar slm aklinialirimsmile
sorma kız:))napıyım herşeyin bi ismi var bende:)):roflol: içinden ne geliyosa koyaklinialirimsmile Hasta oluyom bu tanrıçamın bulduğu isimlere ben de böyle canlı cansız hayvanlara isim takıyodum ama böyle kutulara felan isim koymak hiç aklıma gelmemiştikaydirigubbakcemile3 Bundan sonra benim kutularımın da bi adı olcakzemuszemus
başlığını okudum:kedi:Tanricam, canim benim, yalvarırım sööle :Saruboceq: senin aktarın nerede?noooolur soylee, nooolluuuurrr :Saruboceq:
bu arada herkese gunaydin buyrunnnnnnnnn
rica ederim patiskacımhemen hazırlayacağım Tanrıça çok teşekkür ederim :1hug: gelişmeleri yazarım... bu arada sormak için erken ama sürdükten sonra saracak mıyım? ne kadar tutacağım?
vala ben öğğk mıyyk yapmam ama eşim için garanti veremiyeceğim -tatlicadiarzu-
kandırırım artık, hayatım tüm bunları sana daha güzel görünebilmek için yapıyorum diye :)))
bebeğim ne kadar güzel şeyler almışsın,güzel günlerde sür sürüştür zemuszemus
anladım bebeğim demek istediğini,bende zaten arısütüyle karıştırıp sürüorm gözümün altına öle dala iyi oldu,birazdan kapatıcılardan ötürü morarıyor heralde alsanaalsanasmile
canımın içi cildim kuru benim,pullanma falan yok ama kurumafoldumben