- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.621
melekolar göz altları için sürdüğünüz krem ve yagları tam olarak nereye sürüyorsunuz gözün altındaki çukur bölgeye mi :kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minikcim sivilce konusunda çok bilgisizim,hiç öle bi sorunum olmadı ama tanrıça zibilyon tane biliodur sivilcelere iyi gelen,ama cildin yağlıysa sakın direkman yağ sürme zatenguclubacismile
melekolar göz altları için sürdüğünüz krem ve yagları tam olarak nereye sürüyorsunuz gözün altındaki çukur bölgeye mi :kedi:
Birde body shopta bir ürün var,gözenek küçültücü bir de ona bak..alternatif olur..seaweed serisinde,pore perfector..canlar bu ürünüde çok merak ediyorumguclubacismile
Tatlıbademyağı çatlak oluşmasın diye kullanılıyor..kantoron ise oluşanları azaltıyormuş rivayete göre..tatlıgacım çatlaklara tatlı badem yağıda iyi geliyor diye duydum annem hep sürerdi çok zayıflamıştı kalan çatlaklarına :hulya:
livim shiseidonun pudrası zaten çok güzel bence memnun kalırsınopuyorumnanaktan
karabiberrimmm uyyy cok tatlısın yaa kuzuşumm :roflol:
hırkanı güle güle giy canım
enemmm:ecrin_bebek:
yeyim senin hırkanı:1hug:merinosum benim:smiley-cool:hayal ettimde kıvırcık saçlarınla gözümün önüne geldin şirinlik muskası karı ya:)))güle güle kullan çok beğendim bitanemopuyorumnanaktanbuzlarıda yapmışsın otur 5:lepi:ödevlerini düzenli yaparsan elmanı kızartıcamsempatiksalakcinni
kkarabiberr alıntı olmamış aldığın saç maskesini gördüm balım,çok severim o tarz maskeleri biliyosun..memnun kalırsın bebeğimolumunekankayizsmile
karabiberimmm sende katıl bebetom
kuzular kantron yagını kendınız yapsanız daha ıyı sonuc alırsınız yapımı kolay saf zeytın yagına kantoron otunu koyup guneste 40 gun demlendırıyosunuz sonra hakıkı kantron yagınız oluyor kırmızı kantornu ve sarı kantorunu kaynanam hep yapar ben kızıma hıc pısık kremı kullanmadım kantron yagı surerdım bırde agrı ve sızılarada ıyı gelır
iyi fikirmiş cnm ama buaralar hiç güneş yok :sinifsinif:
Saç maskesi harika herkese tavsiye ederim annem yaptığımı görmedi sabah beni uyandırmaya geldiğinde naptın sen saçlarına boyadın mı simsiyah olmuş parlıyoo dedi yumuşacık oldu ki serumunu yapmamıştım sadece maskesini yaptım harika oldu serumunu yapsam kim bilir nasıl oluraklinialirimsmile
şuan portakallı ve limonlu buzları aynı ayna sürdüm yanıyorummmmm
canım yaa saç maskesi derkene hangisini yaptın bilmiyorumkismile