- 1 Haziran 2009
- 8.022
- 2
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.421
tanrıçammm ben geldimmmmkaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vayyyaklinialirimsmilesporlar yapılmış limonda sürülmüş süper:lepi:bende sabah taza sıkma portakal suyumu içtim,biraz egzersiz yaptım,akşamada maskelerimi yaparımbayanssulusmiletanrıca senin aktarın aynısından bende istiyorumbayanssulusmile
duzelt benim psikolojimibilmiyorumkismile
sporumu yaptım geldim limonumuda surup geldimkaydirigubbakcemile5
tanrıçammm ben geldimmmmkaydirigubbakcemile2
hacim verici baska bişey önersen tanrıcam o pahalımış bilmiyorumkismile
buarada dünki sporları bende yaptım aksam yine yapalım :sm_cool:
vayyyaklinialirimsmilesporlar yapılmış limonda sürülmüş süper:lepi:bende sabah taza sıkma portakal suyumu içtim,biraz egzersiz yaptım,akşamada maskelerimi yaparımbayanssulusmile
hoşgeldin hayatımopuyorumnanaktan
bir saniye ya;bu yazının devamı da vardı VE kimseyi kıracak incitecekya da bu şekilde çemkirmenizi sağlayacak bir şey de söylememiştim ben nerde bu yazının devamı:nasıl oluyor böyle bir şey ben anlamadım ki:kaldı ki ben T.D.K üyesi değilim sonuçta,gayet de hoş bir topik hem de eğlenceli .Neden durup dururken çemkirteyim ki insanları ....Yazının gerisinde kimseyi rahatsız edecek bir şey yoktu ki yaaa...
ım Allahmı espırı ıceren bır cumle oldugu anlamıyacak kadar duz goruslu at gozluklu ınsanlar var ya boyle terbıye verme olayına gırınce kopuyorum karı degıl mış miş
saannneeee bacım bız kabayız bız koyluyuz bızım buralarda bayana karı avraddddd erkeye heriiffff derler bu bızım kulturumuzde olan kelımelerdır eger turksenız yanııı Turkıyelısenız sızınde kulturunuzde vardır benım kaynanam kocasına hıttap ederken heriiffff der kayınbabam ılgınc gelecek ama annesıne karrııı der cocuklar nenelerınden bahsederken kocakarı derrrler bunlar hakaret ıceren kelımeler degıldır şaşıran şaşırsın kınayan kınasın ve bırakın herkes keyfıne baksın sı terbıyeyı kendı çevrenizde oğretin burada degıl
ama bunları da hakettiğimi sanmıyorum .Aşkolsun size kızlar ya,ya benden kaynaklanmış bir sorun var ortada ya da siteyle alakalı ama benim yazımın kesinlikle devamı var ve ben şaka yaptığımı açıklıyorum orda size ...ben kimseye hakaret etmedim ama bilmiyorumkismile
gerilmek için mutlaka yapın kızlar...
gelelim banazemuszemussporumu yaptıktan sonra yüzüme elma maskesi yaptım..ardından banyoya girdim,banyoda badi şopun haşhaş tohumu özlü maskesini yaptım saçlarıma..sonra bir güzel kokulu jellerimle köpükler yapıp kirlerimden arındım:smiley-cool:çıkınca bir güzel sandal+yasemin+susam yağı karışımımı popime sürdümzemuszemusayaklarıma vazelinle masaj yaptım.akapunktır noktalarıma bir güzel masaj yapıp rahatladım hafifledim..işin sırrı olinde 2 kere rafine gibi oldum,sonra şirin pijamalarımı giydim,kendime ballı süt hazırladım,tütsümü yaktım ve şu anda yatağımda size bunları yazıyorumopuyorumnanaktan
gelelim banazemuszemussporumu yaptıktan sonra yüzüme elma maskesi yaptım..ardından banyoya girdim,banyoda badi şopun haşhaş tohumu özlü maskesini yaptım saçlarıma..sonra bir güzel kokulu jellerimle köpükler yapıp kirlerimden arındım:smiley-cool:çıkınca bir güzel sandal+yasemin+susam yağı karışımımı popime sürdümzemuszemusayaklarıma vazelinle masaj yaptım.akapunktır noktalarıma bir güzel masaj yapıp rahatladım hafifledim..işin sırrı olinde 2 kere rafine gibi oldum,sonra şirin pijamalarımı giydim,kendime ballı süt hazırladım,tütsümü yaktım ve şu anda yatağımda size bunları yazıyorumopuyorumnanaktan
Güvenilir tabii ki Minikçim, sonuçta kurumsal bir firma, kaç senedir.
Kadınlar günü için yapmış bu kampanyayı.
Ben bu Parfüm Jewels markasını daha önce de kullanmıştım, seçtiğim koku da harika çıktı, bayıldım.
(internet sitesinden koku açıklamalarını okuyabilirsiniz, İngilizce.)
Küçük tüpler antibakteriel jeller.
Zaten elimdeki bitmek üzereydi alacaktım, çok denk geldi yani.