- 18 Ağustos 2009
- 3.972
- 3
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.381
ay benım popo kucuk zaten korkuyorum popo hareketı yaparken erıycek dıyesempatiksalakcinni
Ayy cnm hiç erir mii erimez şekle girer sıkılaşır çok daha hoş ve çekici olur yapp senn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay benım popo kucuk zaten korkuyorum popo hareketı yaparken erıycek dıyesempatiksalakcinni
adabı muaşeretim evet içmiyodum:))geçen gün estiler paket aldım,bitmek üzere 3 dal falan kaldı..onlarıda içiyim almıycam daha:smiley-cool:
kızlar duvara dayama:)hareketinide yaptım..
şimdi yatağınıza ellerinizi dayayın ve ayağınızı arkaya doğru 10 defa indirip kaldırın..buda poponuzu biçime sokar..çok kolay kızlar hadi hopppkaydirigubbakcemile2
tatlım sivilce izleri için..cildini soyuyo ama sivilce varken kullanma..sadece izler için kullan..1-2 ay kadar sürer tedavin..sabır lazım ama baya soyuyo cildi
yerim seni elmalı turtamŞenizAyy kokoşlara bakk süpersiniz yaaa hayranım sana tanrıçammm:asigim:
hahahahaha:roflol: miki fare gibiydim valla..yat kalk şınav mekik kalk yatağa yazı yaz sonra yat yere hayda bir ki bir kiiiakannehirtanrıca kurtmu var sende kızım hıperaktıfmısın dur nefes al bıraz senı ızlemekten yoruldum gozumde canlandırıyorum sımdı bır mekık bır sınav nefes nefese pc ye gecıyo yazıyo tekrar spor tekrar yaz kalk sonra maske ye gec sur tekrar yaz sen kılo neyım almassın zatenboshayallersmile
dayadımaklinialirimsmileellerimisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kız mıllet kurtulmaya calısır buda bu yastan sonra sıgaraya baslıycak ahhhhhhh ahhhh sakın ha alısırsın 1 pakette bısey olmaz deme sıgara arz talep ısıdır 20 tane ıcsen bıle begnın yazar hard dıske ıster bır zaman sonra ben 10 yıldır ıcıyorum zıkkımın kokunulmaz: o guzel yuzune yazık ben ıcmesem nasıldı kımbılır sımdı yuzum
demek duvara dayadın ha:jeyyar:
canım genelde onu sivilce izlerine kullanırlar..sen kantaron yağını denesen birbilmiyorumkismileyada salyangoz kremi..yada arap kızıbilmiyorumkismilehihoyyytkı bacım bu krem benim sol yanağımda, 2. gebeliğimde güneşlenince meydana gelen, parmak ucu kadar lekeme iyi gelirmi????? sadece oraya sürsem sorun olurmu tam elmacık kemiğimin üstünde ..sinir ediyor beni yaaaaaaaaaasempatiksalakcinni
nerdesin ceylano:ecrin_bebek:tanrıca supersiniz ya evime gidince bende katılcam sizeguclubacismile:1closedeyes:
mekik çekiceksin tatlım..güllüoğlunu çıkarıcaksın sonraguclubacismileşöle sadece karın bölgesini sıkılaştıracak bir hareket yok mu yaa.....ben istemiyorum kalcam baldırım kollarım daha kaslansın...sadece karın bölgesi istiyorum...ama her hareket kolları bacakları omuzlarıda çalıştırıyor...............akannehir
senin için resim çektim uyurmuyum eklemedenbayanssulusmilebu gacı maskeye gıttı yaptrı yıkadı uyudumu yoksam
eferim kızzolumunekankayizsmileöğretmenim :) bende yaptım hepsiniiii :lepi:
yaptım bişeyler:kedi:ögretmen gitti sukselı bır maske yapıyor dıye umuyorum CADIARZU
nası tanıyo ama eferim :lepi:bence resimlerini cekip gelicekzemuszemus
hehe heyecanlan bekliyozz yerimseniben
eferim kızzolumunekankayizsmile
dur elmanı kızartıyımda arkadaşlarına örnek olsun:smiley-cool:
geldim canikom yettimhihoyyytŞeniz
Tanrıçam ben şimdi naptım biliyon mu buhara tuttum yüzümü sonra yıkadım bi serinlesin diye ardından niveanın bal maskesini yaptım doğru mu yaptım yanlış mı? Buhardan sonra buz gezdircektim yüzümde aslında ama bişi olursa diye korktum bi sana sorayım dedim olur mu buhardan sonra buz?
vayy gaza geldin dimi sendemi iskoçyalı kalk gidelim iskoçyalıaklinialirimsmile
bebeğim buhardan sonra buz olur..şok yapıyosun hücreler canlanır ama hemen sonra değil.5 dakika kadar sonra yapsan tamamdır..üşenmedin varya süpersin senopuyorumnanaktan
cennetkokulum bana tokalarımı nerede sakladığımı sordun..ben çekmeceme özel bir bölüm yaptım onlar için..ama bu kutularda kullanılabilir
ben 8 tl ye almıştım bi milyoncukculardan:ecrin_bebek:
bazı yemenilerinide bu tip bişeyde saklıyabilirsin tatlım
tanrıçamm benm internetim gitti mafoldumbengruba dahil olamadım :umursamaz:ama bende yaptım bişeylerrkaydirigubbakcemile2