- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.221
evet denicem canım bi evime gideyimde uuff bazen deliryorum cocuk memişleri gibi:kedi:
cnm 91 lı mısın sen bebegim daha buyur sakın dert etme kendini uzme olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet denicem canım bi evime gideyimde uuff bazen deliryorum cocuk memişleri gibi:kedi:
cnm 91 lı mısın sen bebegim daha buyur sakın dert etme kendini uzme olur mu
yha kıslar 85 ıı yha benımkıler 95 ınanın ıı deıllerlmaz:
biz kendimizi bir yerlerden atalım o zaman
bana ver bi kısmınıguclubacismile
insan kendisinde olmayını istiyor tatlım inan çok imremdim sana opuyorumnanaktanatmayın bebegım ınankı guzel bısey dııl ırı goguslu olmak
abartı dekolte gıyemezsın
kıyafet olmaz
sutyen bıkını ayrı dert
bı ortama gırdıgınde ılk onlar goze carpar
hayatım boyunca takamadım we cokk ozendıgım sılıkonlu we sungerlı sutyendır sole rengarenk falan offff offffffffffffmafoldumben
bebegim olumlu duşün bende 85 liyim bu yastan sonra buyumez anca yaglarla fln işte sen gene sanslısın tatlısım çaylara fln agırlık ver olur mu ?kuşburnu ve rezeneevet canım 91 liyim ama buyumicek gibi gelio 19uma girdim artıkbilmiyorumkismile
insan kendisinde olmayını istiyor tatlım inan çok imremdim sana opuyorumnanaktan
bebegim olumlu duşün bende 85 liyim bu yastan sonra buyumez anca yaglarla fln işte sen gene sanslısın tatlısım çaylara fln agırlık ver olur mu ?kuşburnu ve rezene
insan kendisinde olmayını istiyor tatlım inan çok imremdim sana opuyorumnanaktan
bende sana we senın gıbılere bebegımŞeniz
ahh keske ole bı ımkan olsa kokten werırım hıc acımadan hemde
livim ben çemen aldın sandımbilmiyorumkismiletanrıcam çörek otu yagı aldım gogusler benim 85
90_95 fln olsa super olacak gelişmeleri yazarım canlar bir de otunu aldım onuda içeyim diyorum,,,rezene içinde iyi diyorlar ama tadı berbattt berbat
zaten yarıldım sana sussss:))))telde anlattınzaten geberdim:))))kanka help dersin böyle:roflol:kezzap alsaydın kanka keşkesempatiksalakcinnihatun bildiğin asit almış ya hahahhaa:roflol:iç sen onu ziyan olmasın:içelim:kaydirigubbakcemile3kankaaa helpp boshayallersmile
salisilik asit aldım ama yanlış mı aldım bilmiyorumkismile
toz şeklinde verdiler bana:umursamaz:
camda alkol bekliyodum halbuki..bu da işi yarar mı acep
overlokçuyum ben:smiley-cool:yav tanrıca senin mesleğin ne herbalist olduğunu dusunyorum artık bizi kandıryon mu kız herbalist değilim diyeaklinialirimsmile
kıyamammm:1hug:böğürtlenim bende sizleri çok özledim valla ama vakit buldukça gliyorum işteŞenizaşkım tanrıçam nerdeydin tüm hafta sonu çok özlendin buralarda bebemmmmmm
kankeeeee alkisalkisalkis alcem devedikeninden
o pembiş ojeden var bendeee naniknanik
ben 4 saat tuttum bebeğimmelek o saç maskesini ne kadar bekletiyoruz
deliikaydirigubbakcemile3yönetmenim benaklinialirimsmileoverlokcu mu bilyodumaklinialirimsmile
tanrıçam güsel kuşum benim bu surat çok kuruyo ya pul pul walla.cilt karma fakat makyajımın altına kremimi sürüyorum pul pul bi görüntü oluo.donuk donuk bi cilt yawww.body shop un yosunlu nemlendiricisini kullanıyorum help me aşkımmmzemuszemus