- 17 Mart 2009
- 4.644
- 5
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.021
gunaydın tanrıcam
senın we topık halkının mewlut kandılı mubarek olsun :Saruboceq:Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın tanrıcam
günaydın magnlinacımŞenizgünaydın tanrıçam , sabit olmuşsun yakışır sana :))))) tebriklerrrr !!
kızım bu pati yakında haydari falan yapar gaz verme şuna:roflol::roflol:gözümün nuru beni de yaz listeye annem
akşam hamam gidecem bi saç maskesi şeettiriver gül tikenim ziyaretçi olarak izliyorum arada gül suratlım dışarıdayım bugün cepten girriyom
pati öldüm kızım sana gülmekten az havuç neyim de yap marul falan :))))
rendelediklerini bi tülbente koy sık bence o zaman olur gül yüzlüm len bi çizgi flm vardı frenkeştayn mı ne vardı yemyeşil suratla kapıyı açma milete katil olursun valla :))) insanın kalpten götütürsün sen gülümmm
o buzcukları da bugün yapacam şeker torbam
hamam için bi yüz masken var mı be kil yapıyorum tüm vücut manyak oluyor pudra sürmüşüm heryerime gidi oluyr senden kesin daa enstantene şeyler mevcuttur şah şehriyarım
tanrıam acilen çıkmam lazım sen yaz melem ben cepten bakacam maskelerine
dalga geçmeyinn uleeennn :kedi:
valla ilk rende yaptıgımda ben bunu başka bişeye mi kullansam acep diye de geçmedi değil içimden :roflol:
frenkeştayn hee :roflol: koptumm genee ilarzumm
çekirdekleri de eyi gelir belkim gül kokularım opuyorumnanaktan
Ay salatan hakketen hoş olmuş paticim..fisfisfis
kaydirigubbakcemile3
Kız arzunun dediği frankeştayn değil..Hulk yada Şirek olmalı onlar yeşil renk çünkülüm..
kaydirigubbakcemile3 bu da iyi valla medusamPati gızım sen salata etmişinnn,fotosunu yemek bölümüne koysaydın yaa yannış yere koymuşun :roflol:
:
lan bildiğin hıyar kokuyosun işte ne gülülülülülülülüdalga geçmeyinn uleeennn :kedi:
valla ilk rende yaptıgımda ben bunu başka bişeye mi kullansam acep diye de geçmedi değil içimden :roflol:
frenkeştayn hee :roflol: koptumm genee ilarzumm
çekirdekleri de eyi gelir belkim gül kokularım opuyorumnanaktan
yok kız o şeyi diyo hani fred çakmaktaşta uzun boylu deve gibi bişey vardı ya:))))yelek vardı üstünde baygın baygın bakıyodukaydirigubbakcemile3resmini aradımda bulamadımAy salatan hakketen hoş olmuş paticim..fisfisfis
kaydirigubbakcemile3
Kız arzunun dediği frankeştayn değil..Hulk yada Şirek olmalı onlar yeşil renk çünkülüm..
uygulamadığim şeyi zaten eklemem medusam..milli kobayınızım ben:lepi:Pati gızım sen salata etmişinnn,fotosunu yemek bölümüne koysaydın yaa yannış yere koymuşun :roflol:
Tanrıçaaa kadınlarkulubunun hatunlarının hepsini bakıma mı sokuyon anacım sempatiksalakcinni
Bi de evine gelek de yüzümüze de sen sürüver olma mı :hulya:
Sen bunların hepsinin kendine uyguluyosan nası bi afetsindir la sennn
Çifte kavrulmuş pötübörümmm aklinialirimsmilecokacimcoook
Bide aklıma ne geldiiiii mesela sodayı dondurup suratımıza sürcez ya meyveli soda olsa olumu limon falan belkimm cilde daha iyi gelir :roflol:
sabunu bende merak ediyorum:ecrin_bebek:tanrıcam bebetom ben daha yapamadım ama daha önce yaptıgımdan biliyorum caykasıgı koyuyordum
evde mini bozdolabı mevcut onunda buzlugu tıkabasa :mymeka:
bi boşaltıyım yer acıyımda sütlü ve limonlu yapmayı düşünüyorum bebeim
buarada gün gün bakım işini sevdim hem üşenmeyiz hepberaber yapmaya calısırız kuzumm olumunekankayizsmile
sabunumm gel beraber alalım o jelden dr.ye yazdırırız fayda edip etmediğinide beraber tartısırız yerimseniben
buarada sabunum seni cok merak ediyorum yaa forumdaki tüm faydalı gördüğün seyleri alıorsun yapıyorsun
acaba nasıl bişeysin gözümde bi afet canlaniyor :1ninca:
tanrıçam ya birazda kıldan tüyden bahsedek aşkım.ben sir ağda yaptırıom bi kollarıma yaptırmadım ama evlencem 4 ay sonra kollarıma da yaptırmam lazım fakat sivilceden korkuyorum canımın işisi napayım ben .not:kıl mağduresibilmiyorumkismile
tanrıça slmmmlarr topğin çok güzel ve eğlencelii
bişey sorucam canım bepantene krem sürüyorum cildime faydalı olurmu acaba..günde ne kadar süreyim senceee..kolay gelsin canımmmsositososito