- 11 Aralık 2009
- 627
- 0
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.041
tatlım sir ağda mı yaptırıyosun sen problrm olmuyo dimi aşkım.bu gece knumuz ne buarada,ona göre hazırlanalım:hulya:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım sir ağda mı yaptırıyosun sen problrm olmuyo dimi aşkım.bu gece knumuz ne buarada,ona göre hazırlanalım:hulya:
canım anladım sana o zaman cilt tipmi tarif edeyimm...cildim kuru değill..yağlıda değiil..bazen sivilceler çıkıyodu cildimde iz bıraktı tabi bunlar yüzeysel şekildee...ne denesem fayda etmedi hassas bi cildim varr ben ne kullanmalıyımmm tatlımmm yaaa
O hazır ağda bantlarını hassas ince kısımlarda tavsiye etmem valla..
Geçen gün acelem vardı bıyık aldım..nooldu dersiniz..
Tahrişten uçuk çıktı ..
canım benim teşşekür ederimm denicem dediklerini etkisi olurrr bencee ...her akşam belli bi konu mu belirliyosunuz sizzz bende nete girerim akşamları.. zevkli bi topikkk:))
dirsekten yukarısını varya hani kas yaparız:)oralar pazu ama ben pazı diyorum:))semizotu ıspanaksempatiksalakcinnipazı bölgesi ne be tanrıçam yani dirseğin üst kısmımı.bu geceki konumuz şu olsun:mesela vücüt için pürüssüzleştirici maskları ne dersin aşkımm,yani ağdadan sonra veye normalde gibi nası?
bizde attırırk bundan sonraa baksana kankam bile olmuşunuz kıskandım ben yahuu...kaydirigubbakcemile3
kankaa bu elmanın ve salatalığın suyu rendeleyince çıkıomu laaa
yosam katı meyva sıkıcağındamı sıkıosun
koceme yapçem sivilce olayını kocaman ve kızarık hatta mosmor sivilceler çıkıo garibimde
askerden sonraa eice arttı :çok üzgünüm:
dirsekten yukarısını varya hani kas yaparız:)oralar pazu ama ben pazı diyorum:))semizotu ıspanaksempatiksalakcinni
ımmm kızlar ne der bilmemkiaklinialirimsmile
kız görmedinmi suları nası çıkıyo:))rendeliyorum ben kanka,sende öyle yap,kocanada imax krem al sürsün:ecrin_bebek:
one laaa imax bilmiyorumkismile
imex yazıcaktım aşkım aradı o sıra:kedi:
sivilce ilacı kanka..sağlık ocağından yazdır kocenezemuszemus
acep yazdırsammı cildiyeyemi gitsek
soraa daa kötü olmasınn pff bnmki pimpiriklidir biraz
acı badem sütüme bile kullanma dio ne belli değil sempatiksalakcinni
acı bademi bende sevmiyorum:sinifsinif:
kanka o zaman limonu tarçınla karıştır sivilcelerin üzerine koy..kocan yanıcak önce:))ama geçicek..sonrada yıkasın