- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #20.361
m,nik la yanımda olaydın gerçekten öpüşeydik kuzum
biz çıkalım olmazsa topikten siz ne yapıosanız yapın minikle arzumsempatiksalakcinniaklinialirimsmile:jeyyar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
m,nik la yanımda olaydın gerçekten öpüşeydik kuzum
oof kızlar yaa bulmadan çıkama uyuyamam bu ece çok ayıp olacak herkesi bildim onu hatırlayamadım yaa
biz çıkalım olmazsa topikten siz ne yapıosanız yapın minikle arzumsempatiksalakcinniaklinialirimsmile:jeyyar:
:roflol::roflol:
kız ne bilem bu saatte beni kaldıracak tek kişi o gördüydüm ondan dedim alkol kokmayayım size diye öptüm
sen her halikarda bize mis gibi kokarsn merak etme çiçeğimopuyorumnanaktan
dimi yaniii:roflol::roflol: hemen art niyet arıyolarraklinialirimsmile:roflol:
öpüyom o vakıt ŞenizŞeniz
kızlar ben gaçtımmm volkan konak var Şeniz
içim fesat ne yapayım kahretsin minik:lepi:
6 numaralı beyan kim yarışmadaki ben de onu merak ettim
Sevgilim;
Etimde bir mermi gibi hissettim yokluğunu,
El gibi çıplağım sensizz
oooofff ooofff
üzme kız gece gecemafoldumben:çok üzgünüm::gitme:
anında melemkoliğe bağlıyom dimi :)))
temem temem geçti
kaşları keman gözleri yaman
bende begendim haa evlenmeden doldurtsak mı :roflol:o siyahlının memeleri çok güzelmiş yaa
yavrusum google düzleştiriciyle bukle yapma yaz videolardan izlelivimm benm saçlarda dalgalı ama tepeden başlıyo çok kabarık bide mafoldumbenince ince dalgalı ne güzelmiş senin saçalrınnŞeniz
akitimm düzleştiriciyle nasıl yapıyosunnCADIARZU
gecmiş olsun gacım yaaaaa :teselli:bana tetkik günü verdiler ayın 28 ine..evlere şenlik.. ölsen kalsan nolur ki..yine erken diyorlar 3 ay sonraya veriliyormuş.akannehir.insan hastalığını unutur:1ninca:..ama kolonoskopi 5 gün sonraya..üfff..sıkıntılar bastı..
tatlış güle güle kullan sorunsuz gelmiş sonundaKızlarrr geçen hafta markafoniden aldığım çanta geldiii hihoyyyt
bayıldım :asigim:
hem de beklediğimden büyük bir çanta, taş gibi valla çok sevinçlendim kaydirigubbakcemile2
50 TL ye aldım ben, artık yok tabii, kampanya bitti.
Bu tip patchwork tarzı çantalara hastayım. her rengi var artık oh rahata erdim kaydirigubbakcemile3