Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Selam canım, direkt muhabbetlere dalmanı tavsiye ederim cnm kaydirigubbakcemile5

Kop kop kop,sempatiksalakcinni
Canlar ben Beyaz abiyi izlemeye gideyim, PC donuyor zaten gözlerim de acıyor...:1ninca:

Herkesi öpüyorummmopuyorumnanaktan
İyi geceler kuzucanlar
buyrunnnnnnnnn

:gitme:mafoldumben:çok üzgünüm::a015:

burcu merhaba canısmm memnun oldum ben de deli arzu:)))

makyaş birincisi oldum

ay kızlar tizemle içmeye gitmiştik şimdi geldim kafa da güzel tam da yazamıom :)) canolar yarın ist a gidecem hafta sonu yohum tanrıçam gıymatlım gelirse haber dermisiniz şu yarışmacıların isimlerini yazıversin istiyolar

makyaş birincisi oldum

ay kızlar tizemle içmeye gitmiştik şimdi geldim kafa da güzel tam da yazamıom :)) canolar yarın ist a gidecem hafta sonu yohum tanrıçam gıymatlım gelirse haber dermisiniz şu yarışmacıların isimlerini yazıversin istiyolar

bende içiyorum şuandasempatiksalakcinni:lepi: haber ederiz merk etme canısımolumunekankayizsmile

tebrik ederim cnm,ödül werilcek mi peki??
bir de arzum kendi düğününde bu makyjı mı uygulıcan aklında başka makyajlar war mı gülüm??

makyaş birincisi oldum

memnun oldum cnm tbrkler biirinci olmuşsun

tebrik ederim cnm,ödül werilcek mi peki??
bir de arzum kendi düğününde bu makyjı mı uygulıcan aklında başka makyajlar war mı gülüm??

var tabii bu makyajı anamlar istemişti ben bölşe düşünmüyordum parmakları bala batasıca
sade yapacam bak bi ara gösterecem biberim taze biberim

memnun oldum cnm tbrkler biirinci olmuşsun

canım gel seni de öpem şapur şupur

Back
X