- 23 Ocak 2010
- 2.279
- 765
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa kim aldı acaba:97:başlıcam böyle aşkın ızdırabına offf ya offf :84::84: tam erdim serdim hediyelerimi odama , tek tek resimlerini çekmeye başladım ki makinen şarjı bitti indim kuzenin makineyi kaptım daha 1 kare çekemeden onunkininde pili bitti odamı talan ettim şarj kablomu bulamıyorummmmmm :84::84: ama arayışlarım devam ediyorrr inşallah bulurum offf offf
kıyamam yaaçok tatlısın
sen de kandırıyosun di mi beni:26:
resimler gelsin canikom bekliyorezbenim hediyelerim de geldi evde yokken gelmiş bi de kargoya gelip aldım şimdi d evde değilim hediyeler kuzu gibi duruyo önümde açıp bakamıyorum
akşamı iple çekiyorum hemen yüklicem gidince canım benim yaa ne çok şey almışsın çok teşekkür ederim.
ayburum,nur yüzlüm güle güle kullan
kanka deme böyle ağlarımPati Pati Patiiiiiiiiiiiiiiiiii
kanka süpersiniz olum yaaaaaaaaaaa
ağlıyorum şuanda yemin ederim...bensiz bensiz...neyyysiii...
seviyorum sizi dümbüklerim! !
resim ne kadar güze bir detay olmuşbuyuk bır zarıflıkle hazırlanmıs hedıye paketlerı ıcın verdıgım zahmetler ıcın emegı ve sevgısı ıcın hanturks'e cok tesekurler edıyorum..
hacı,görmediğin ne notlar var
bende bol köpüklü banyoalrda yazmış ya ona çok güldüm bide jeyyar simili yazmış
olum bekleme,yolla gitsinuyuşuk karıBenimde beklediğim bir şey vardı hala gelmedi yarın da gelmezse onun yerine başka bir şey alıp göndereceğim
aaa aradımıbugün beni kurbanı olduğum kişi aradı
tam olarak konuşamasakta çok tatlı bir sesi vardı
biberim kankam bidahakine otogarda buluşalım ben hediyeni öyle vericemm benm kurbanım sensin kimselere vermem
harf hatalarım olmuş ama editlemicem:)
bu aradab&m ayburun resimlerini eklemişsin
uğraşmışsın,emeğine sağlık ciğerim
Beğendim butonum kaçmış gene
Amin ,ecmain
öfff bm git ya akşam akşam güldürdün beni çatlak
zaten gülesim yok
nere gidem kuzum de hele :95:
ay bak çatlak dedinde ne geldi aklıma
çatlak patlak yus yuvarlak ,kremalı börek ,sütlü çörek ,çek dostum çek, arabanı yoldan çek
çek çek amca ,burnu kanca, al sana bir tabanca:86:
ay sıyırdım iyice
hediyelerime kavuştum hepsini çok beğendim canım benim
uğraşmış birsürü şey almışsın kesene bereket evaaacım
sen olduğunu tahmin etmiştim aslında hemşerim benim :97: eskişehire geldiğimde görüşebiliriz umarım
ayrıca çok güzel bi çekiliş oldu herşey için teşekkürler tanrıçam
işte hediyelerim