- 13 Eylül 2009
- 5.522
- 7
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.521
selam ballar hediyesini alanlaa budan hayırlı olsun diyorum güle güle kullanın tatlılar :80: :80:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
köpeen olsun yavrimtanrıçaaaa adresimi yolluyorum bacım,bana da o bluzdan hedaye gönder bi zahmet :79:
aaa kim acaba:
Hediyeler şahaneeeee
Benim de kargom gitmiş eve,: Cuma akşamı yola çıkıyorum ballarım bademlerim
Cumartesi sabahı ilk işim kargomu açıp kıymetli hediyelerimi resimlemek olacak birtanelerim...:86:
Çok meraklardayımmmmmmmmmmmm :84:
dişi kadınım,elimden geldiğince yapmaya çalıştım be bitanem
barbim bayıldım hediyelerine hele prenses kollu çok cüzdan hırka hepsi şahane güle güle kullan tanrıçam ne kadar çok özenmişsin kesene bereket
ezgim bulursun dur dellenme:))))çıldırmak üzereyim ewin içinde 4 dönüyorum
kargom yok !
evde değildim bütün gün yatılı misafirlerde var
temizlikcide vardı bugun nereye konuldu edildi bulamıyorum !
deliiineler yazmış kurban olduğum verene yahadi bakalımmmmmm, gelelimm fasilyenin faydalarınaaaa.... gelsin hediyelerrrrrr bugün yüzümde güller açtırdı bu ulu koliden çıkanlarrrr.. elime alınca kkda edindiğim dostlukların tadının ne kadar başka olduğunu bir kez daha anladım.. o an yanında çalışan saf saf sana ve hediyelere bakan mesai arkadaşlarına, sürekli kkyı dilinden düşürmediğin için seni anlayamayan ve pekte sallamayan sevgiline, akşamları modemi kapatmakla tehdit eden hadi yat ulan diye çemkiren annene rağmen kkda olmak çook güzel .. hele ki böyle melek kalpli birinden alınan özenle seçildiği her halinden belli olan hediyeleri görünce hevesi ve sevinci bir kat daha artıyor insanın.. :ben sözümü çok fazla uzatmıyorum.. zaten o kendini ve ona olan duygularımı çok iyi biliyo.. sadece teşekkür ediyorum, kankam TANRIÇAMA sonsuz teşekkürlerrrr :hem kesene bereket hem eline koluna hemde yüreğine sağlık bitanemmmm
işte hediyelerimmmm
Öncelikle pembiş paketlerim, açmaya kıyamadım valla
minik ahşap takı tuku kutum mükemmel , o kadar beendimki çeyizime koyucam kıyamam kullanmaya şu an , içi dolu halide varrrr kutunun
bunlar benim kokoş bünyeme hitap eden kıymızı ve pime ocelerimmm bayıldımm, yarın xzgimin kınasında şu kırmızıyı sürmeyi planlıyorum taze taze ojemmmm
mis kokulu nivea deodorantım, zaten nivea kullanırdım bunu hiç denememiştim kankam sayesinde ilk defa kokladım kokusuna aşıık oldum
en sevdiğim dudak balmı, nivae balmlarını ışıltılı yaptığından beri sevmiyor golden kullanıyordum bitmişti benimki, tanrıçam yetti gari
şu gelen MAVİ kimin yari diye sorarlarsa Kenin deyin tamam mı mavi göz kalemimmm
yeminle aynı model leopar desenli cüzdan kullanıyorumi rahatlığı çok hoşuma gitmişti , kankam gelmiş çantamı karıştırmış sanki bana en sevdiğim modelin kırmızısını almışşş :16
burberyy desenli şalımmm, burberyyim bilem pembe, meydan okuduk burberyye
prenses koll ( nasılda bilir zevkimi ) çok şık bluzummmm
inanabiliyormusunuz, çekilişten mont gibin hırka hediye aldığımaaa kankam alem kızsın ya kocaman hırkayı alenen komuş kargoya göndermiş ilahi kankam bayıldım yaaa nasıl sıcak nasıl şekil bişeyyy :94:
[ve son olarakkkk simli çoyaplayımmmm belli olsun diye ayacıklarımda çektim hatta ayaklarımla poz bilem verdim ( çotanak ruhu )
birde hepsine toptan bakalımmm :97:
TEŞEKKÜR EDERİM MELEK KANKAMMMM :92::92:
ama ama ben o cüzdana bayıldım..nası güsel bir rengi var..barbi kıskanmadım dersem yalan olur..
Tanrıçaa,acayip güzel şeyler almışsınn kesene bereket:13:
ciğerini bilirim onun beneva ve tanrıçamın kesesine bereket tanrıçam nasılda bilmiş barbişin zevkini
hahahahahofzevkini konuşturmuş değil öttürmüş tanrıça :)))
sesine yandığımAman Allahım barbim öldüm bittim hediyelerine
nasıll zevkle özenle alınmış
yakışır benim kankama hırkanın modeline öldüm hele o tuniği en kısa zamanda üstünde görcem
o nasıl bir cüzdandır öyle
hepsini iyi günlerde kullan
tanrıçam kankam kesene bereket
insanın içini ısıtan hediyeler almışsın
barbim çorap pozuna bittim
amin kankam hepimizin: güle güle kullan tanrıçamın da kesesine bereket
corç verseğe borç
ben de fazla var,gönderim mi
ay diğer alıntılara yazmamışım:)))onlarada yazıyım hihihih:))
çatnak kariii
bende bakıyorum alıntılamış yorumları ama bişe yazmamış
dedim bozmıyayım gece gece keyfünü
Allahım yarebbim
uykum var kısım açma uykumuuu
:))))))
benim canım gülmek istemezken sen beni güldürüyodun ama
uykusu var ve hatun burda lak lak ediyo zıbarıcağına
meraklı taze
yalançıı,günlüğü okudum yusuf uyutmuyomuş
gündüz uyutursan böyle olur
ezgimbekliyoruz güzel gelinim