- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
Pinax o arkadaşlarını benimle tanıştırsanazemuszemus bilekliğin çok değişik ve hoşmuş hepsi birbirinden güzel güle güle kullan canımopuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol:Pinax o arkadaşlarını benimle tanıştırsanazemuszemus
huhhhh:roflol:İşte esin kaynağım küçük hüsam :roflol: Kanka ölüyorum taktığın isimlere sırnaşık şey
Çok daha güzellerine layıksın afroditim bunlar ne ki Şeniz
:roflol: demek öyle dedi cabbar abim huhh yırttık o zaman desene:smiley-cool:
miri ve pınax banlı:1shok: :1shok: :a015:aaa pinax nere gtti !!!
Ne kokoş karısın hüsamına kurbanzemuszemus
:kedi:tanrıçammm değer bilen güzel editimiz ne kadar ince ve duygusalsın:asigim:
yavv editim benim gözler kapanıyi
ne ara albüm yapıcan
yokki doğum günümüzde dolce saat alan bi kankamızboshayallersmileyavrilar dün dogumgünü mü güzelcene kutladim, hedaye getirmeyeni de kapidan iceri almadim kaydirigubbakcemile3 söz verdigim gibi hedayelerimi tek tek cektim ve huzurlariniza sunuyorum bitaneler :lepi: bunlari acarken o kadannnnn mutlu oldum ki cocuk gibi sevindim
Ilk önce annesinin balinin aldiklari :))
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
kurban olsun annesi ya :) nasilda bilmiste almis akannehir Aseton, bir vücut losyonu nar ve mango kokulu :) ve bir göz fircasi
Buda kocovskymin hediyesi beyaz bir saat... zevkli herifim valla cok hosuma gitti Şeniz hee bi de gümüs bir bileklik almis onu da cok ama cok begendim sositososito
ve sevgili arkadaslarimin getirdikleri diger hediyeler... hepside parfüm hastasi oldugumu bildikleri icin parfüme bogdular beni sagolsunlarhihoyyyt keselerine bereket
Uploaded with ImageShack.us
bu da cok iyi bir kremmis deniycem bakalim :) bi de gözenekler icin clinique ten bi krem ayyyyy valla hergün dogum günüm olsa keskemmmm
ve yine parfümmmmmmmm hihoyyyt
Uploaded with ImageShack.us
saol minik kankatanrıçam hediyelerini güle güle kullan biberim de pek zevkliymişaklinialirimsmile bu arada diğer bütün hanımlarda hediyelerini güle güle kullansın :lepi: a.s.
teşekkür ederim nalanımopuyorumnanaktantanrıça canım güle güle kullan canım hepsi çok güzeller
karabiberin zevkine saglık ..
küpeler ve saati çok begendim...harika hepsi..kaydirigubbakcemile2
Sekmelerden brinde senin profil açık kanka ciğerci pisisi gibi albümünü bekliyom habarın ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?