- Konu Sahibi __TanRIcA__
işte bendeki küçük hüsamım:lepi:kaydirigubbakcemile3adını ben koydum topiğimde menşurdur kendisi
biber kankamda ondan esinlenerek bana takım yapmış aga varmı böyle bişey:asigim:sadece aynayı bile yollasaydı :asigim:böyleşutarafagitti olurdum..
ama gönlü bol,zengin kankam:smiley-cool::roflol:bana dünyaları almış:icecream:
zenginsin tabi..para bol geldi özellle yolluyon saloo:dilcikar: :dilcikar:
olum zaten kıyamet masraf etmişsin,bide özelle yolluyosun:çok üzgünüm:
vallaha utandım be bebem:kedi:
ben çok mutlu oldum,allah razı olsunŞenizinanılmaz sevindim..cabbara dedimki,aşko,kimden hediye geldi biliyomusun..kimdenCADIARZU
karabiberden:roflol:dedim..allah onun...dedisırnaşık şey sırnaşık şey ama gülerek:icecream:
üzülme o yüzden:icecream:kızım mektup bombaydı:roflol: :roflol: kahkaha atarak okudum miç ya:smiley-cool:
cabbar abime selamlar demiş bide:roflol: :roflol: daha okutmadım onu,ama söyledim=))hımm öylemi diyoCADIARZUkaydirigubbakcemile3hoşuna gitti herifimin:roflol:
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
ama gönlü bol,zengin kankam:smiley-cool::roflol:bana dünyaları almış:icecream:
zenginsin tabi..para bol geldi özellle yolluyon saloo:dilcikar: :dilcikar:
olum zaten kıyamet masraf etmişsin,bide özelle yolluyosun:çok üzgünüm:
vallaha utandım be bebem:kedi:
ben çok mutlu oldum,allah razı olsunŞenizinanılmaz sevindim..cabbara dedimki,aşko,kimden hediye geldi biliyomusun..kimdenCADIARZU
karabiberden:roflol:dedim..allah onun...dedisırnaşık şey sırnaşık şey ama gülerek:icecream:
üzülme o yüzden:icecream:kızım mektup bombaydı:roflol: :roflol: kahkaha atarak okudum miç ya:smiley-cool:
cabbar abime selamlar demiş bide:roflol: :roflol: daha okutmadım onu,ama söyledim=))hımm öylemi diyoCADIARZUkaydirigubbakcemile3hoşuna gitti herifimin:roflol:
![](http://ressim.net/a/upload/bc748ad5.jpg)