- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
kızın suçu yokki kanka..ben istemezsem tel o napsın:mymeka:eşşek kafamalsanaalsanasmile
telini sonradan istedim ama msj larım gitmemiş meğer sistemden kaynaklı(kargonun geldiğinide yazmıştım ama gitmemiş işte
bitanem siteye giriş yapamadım..sıkıntı vardı biliyosun..yoksa yine bayramda elinde olurdu..tamamen talihsizik oldu siteye giriş yapamamak:çok üzgünüm:
gece kuşunada söyledim çektiğin sıkıntıyı,bir an önce eline ulaşmasını istemeni:çok üzgünüm:
sen ne zahmetlere girdin bayramda sevinsin arkadaşımız diye((
ama beklediğine deymiş:jeyyar: manyak güzel hediyeler almışın kuş lokumum,bayıldım allama
teşekkür ederim herkeslere ben de çok beğendim valla.
ilarzum ne bilem valla tel iistemedi tanrıçam dalgınlığına gelmiştir yavru ceylanımın. ben de çekilişşe ilk defa katıldım,gereklerini bilemedim herhal:içelim:
şekerin birini midye indirdim. diğerlerini akşam yemekten sonraya birini de burda eyif yaparken yemeyi düşünüyom. ağzımın tadıylan mis gibi muhabbet ederim:teytey:
tamam tuniği ilk elde yıkarım böcükümm meraklanma sen,foto çekmeyi unuttum valla.gece usta birliğine teslim olcak aşkitolimmm
son buluşmamızı yaptık bugün giderken de ilarzumun aldığı tuniğimi giydimm güzel bi takı çantaa ayakabı derken müthiş durdu valla çok çok beğendim.
kurbaamı da çeyizlerimin arasına koydum notu da içine sıkıştırdım kaybolmasın bir ömür boyu saklarım diye.bu arada flormarımı da sürdüm tabi tokamı da taktım süper oldum:sm_cool:
tanrıçam valla neden olmasın o mutlulukla adamı içeri de alırdım bensırnaşık şey
şimdi çıkmam lazım gelicem akşama...
tivii bittim hediyelerine..yorum yapıcam bekle beni..
minim ve gece kuşum ve diğer canlar,sizlerede cevap yazıcam bekleyin beni:))
İşte benim hedayemin fotosu..Tiviti adaşımın bana aldığı çanta ve aynı renkte çorap..
adaşıma tekrar teşekkür ederim.kesesine bereket..
yazdığı notu ekleyemiyorum,deşifre oluruz yoksam..eyvahedigeldismile
Oğluşumun arabalarınagamyoncuiremsu yeni bir garaj daha geldi.hihoyyyt.çünkü dışarı çıkarken arabalarını benim çantama dolduruyor..kaydirigubbakcemile3
güzel günlerde kullan tekrardan canım ..
tanrıça sabırsızsızlıkla bekliorum anammmmm senii :jeyyar:
gacıellam çantan ne hoş ciğerim yaaawww güle güle kullan cano
tivitiş senin hedayelerin de çok gücelmiş epril gibim mis kokuyor kesenize bereket çiçekler
Teşekkür ederim adaş..sende eprılitomun hedaye cicilerini güle güle kullan..
Eprııııl o şeker gibi küüpelerden bende istiyooomdelikafadulden..
arzı qız mersiiiiiii alıntı yapıp cevap yazmamışım ahh ben mirmirmirmir
arzucan o kayısı sabınından bende istiyoreeeeeeee...
bugün hemen eşimi aradım bilumm yerlere baktırdım yok oglu yok ..
yüzüm yonaca tarlası gibi şaka bir yana annemi aradım o bulur ihşallah..
hediyelerim geldiiiii hihoyyyt
göksummmmmmmmm :asigim: balımmm çok çok teşekkr ederim.nasılda bulmuş bedenimi boshayallersmile
bayılm renge :lepi: bluz çok hoşuma gittim göksum kesene bereket olumunekankayizsmile
zevkin çok güzelmiş hihoyyyt hele o yazdgın mektup..duyguların beni mahvetti Şeniz
küpeler için de çok çok teşekkr ederim çok begendmmm :icecream: Şeniz
hee resmimi de ilk kez eklemiş oldum aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?