canımdan çok sevdiğim temiz kalpli edimiz tanrıça hatun
öncelikle bu fakir acizane hayata yeniden dört elle sarılan bendenizi çekilişinize layık gördüğünüz için hürmetlerimi sunuyorum
bu çekilişi hazırlerken gözlerinizin şaşı olup dereceli gözlük takmaya başladığınızı duydum
çok geçmiş olsun a.s.
büyük ödülü siz hakediyosunuz sayın edimiz amma hemen tüymek yok ona göre
bizlere böylesine güzel bir dostluk kardeşlik birlik ve beraberlik duygusu yaşattığın için çok teşekkürler
SENİ SEVİYOZ PATRON:[/COLOR][/B][/CENTER]
//:enbuyukkk:
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:[/QUOTE]
Mehtap teşekkür ettiğin için seni öyle iyi anlıyorum ki boshayallersmile ben de bir zamanlar minnetle teşekkür etmiştim sen bile biliyorsun ama arada çok büyük bir fark var; sen gerçekten hakeden birine teşekkür ediyorsun ama bense beni asla anlamamış, kendini beğenmiş, yüreği beş para etmez birine teşekkür ettim ve o günlerime lanet olsun diyorum...
iyi ki varsın, iyi ki tanrıçamı tanıdım, iyi ki bu arkadaşlarımla kaynaştım, Allah çekememezlik, kıskançlık gibi bir fitneyi aramıza sokmasın en önemlisi de nazarlardan korusun Şeniz
patronum :enbuyukkk: seni seviyom :asigim: :smiley-cool: Şeniz
[quote="kkarabiberr, post: 15025169"]Bana her yol paris islomaklinialirimsmile
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile kızma abla tamam söylemem bir daha eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
siz yine de alabilirsiniz ben nikonumu kandırırım:1:[/QUOTE]
tamam gözlerimi kapatarak gülüyorum sana ne hediye gelmiş göremem sen rahat ol biberim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol:
[quote="island, post: 15025183"][B][I][COLOR=purple]Deli gacının tekisin sen yaasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=purple]Olum ben seni baştan eledim çok sefdiğim biri çıktı demişin sen isloyu günahın kadar sevmezsin:dilcikar:[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=purple]Çok şükür ayşo sana teşrif etmiş:delphin:[/COLOR][/B][/I][/QUOTE]
ha şöyle :dilcikar: sıradaki gelsin aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
[quote="April, post: 15039706"][B]Daha düzelemedim kankam ya akannehir[/B]
[B]telde konuşunca sinir oluyorum uzakta olmamıza kötükedihüso[/B]
[B]sebepsizce bir de...mafoldumben[/B]
[B]ama bugün Cumpa'yı talan ettim, herşey pahalı geldi valla nedense...:dilcikar:[/B]
[B]ama hediyelerimi de tamamladım :lepi: [/B]
[B]adres bekliyum boshayallersmile [/B]
[B]CUMPA :lepi: (puntoya dikkat) sempatiksalakcinni [/B]
[B]kanka bugün pazarda kozmetikçileri de talan ettim sempatiksalakcinni[/B]
[B]abidik gubidik bi sürü marka vardı :lepi:[/B]
[B]ama beğendiklerim de oldu hihoyyyt[/B]
[B]Ruby Rose diye bir markanın far setini beğendim ama almadum...bilmiyorumkismile[/B]
[B]Donlar güzeldi kanka,:lepi: seksü değil ama minnak don. :kedi: bi kaç T Shirt filan aldım hihoyyyt [/B]
[B]hedayelerimi de tamamladım ama pazardan değel taam mı :dilcikar: vereliniortak [/B]
[/QUOTE]
o minnak donu nerene sığdırdın acaba sırnaşık şeysırnaşık şey
tamam anladım pazardan almadın:dilcikar: eminönü yeraltıçarşısından aldın zemuszemus :roflol:
kanka aldığın farları sıvaç yapıp far topimize koy yosam üzgün müzgün demez patron notunu kırar :kahve: :roflol::roflol: sırnaşık şey :roflol::roflol:
[quote="__TanRIcA__, post: 15039634"]:roflol: :roflol: :roflol:
[B]markaları unutmamışsın kanka süper:lepi:ama mars'ı unutmuşun:umursamaz:nars'ın en has rakibi olan 1 tl lik farımı:lepi::1:[/B][/QUOTE]
onu unutmak ne mümkün tanrıçam :roflol: islomun deyimiyle nars marsın taklidi :roflol::roflol:
Gece Kuşunu ben de tebrik ediyorum a.s. önceki eda olayından sonra özellikle hayyt helal sana be :mymeka: burda tokat atmıyorum ensene helal olsun şaplağı atıyorum yanlış anlama :roflol::roflol:
bugün ben de dolaştım ama neyi almaya karar versem acaba kendi zevkim mi diye kararsız kalıyorum boshayallersmile
arkadaşımı iyi tanıyorum ama kendi zevkime göreliğine kapılıp onu memnun edemem diye korktum delikafadulden yarın gene çıkıcam pztye yetişmeden bana rahat yok :gitme: