Ben hedayelerimi paket ettim uçuşa hazır halde bekliom
yuh çüs islo yuh çüs :mymeka: aldın yolla sonra bekliyorum diye zırla :mymeka: dur bismillah daha yeni başladık :mymeka:
hee valla kanke :lepi:
aklınla bin yaşa sen alkisalkisalkis
yarın Cumpa var di mi hihoyyyt
süpersonik bir hatırlatma oldu bu hihoyyyt
şimdicik aha pinti April'e bakın, laelaelaelaelae pazardan alcak hedayesini dicek herkeş :umursamaz: sempatiksalakcinni
yok olum kendime don kilot alcam.
hakkat gelin mi la kanka? şutarafagitti
bana da dimek ki kanke sempatiksalakcinni
Miricanım kasma ba yavrım, korkma herşey gücel olucak olumunekankayizsmile hihoyyyt
napim kanke sonra sen eminönü yeraltı çarşısından alıyorsun diye arkandan konuşurlar, mis gibi cumpa işte nesi var :içelim:
hakkat gelebilsem gelmem mi, seni ist.tekrar aşık etmek isterdim elimde olsa olumunekankayizsmile
neyse cumpadan bana da don al kanka
yalnız şöyle çiçekli böcekli şirin bişi olsun kendine alıcakların gibi zekzi şeyler olmasın :mymeka:
benden çok kimseyi sevemezsin
:1closedeyes: şakkıdı
çok konuşmada kendini tanıtalsanaalsanasmile
müneccim moku yemedi dimi sana alıcak kişigamyoncuiremsuaklinialirimsmile
anaam ben zaten yeterince belli değil miyim kanke bayanssulusmile
fazla abartılı şeyleri sevmem, sade şeyler severim ama çok sade değil, mesela şirin güzel bir detayı varsa çok hoşuma gider. mesela bir kurdele, çiçek, inci, kalp, tül gibi boshayallersmile
pastel-pudra renkleri severim bir de renk kombinasyonlarını
(pembe-gri) (siyah-beyaz) (hakiyeşili-sarı-turuncu) (lacivert-kırmızı-beyaz)kombinasyonları gibi... fisfisfis
çok makyaj yapan biri değilim. yasakkelime
ama kişisel bakım ürünlerini severim...kaydirigubbakcemile5
aksesuar bijiteri çok severim, işpirto malı saatlere bile bayılırım kaydirigubbakcemile3
yazı kalemlerini çok severim zemuszemus
otantik şeyler sevmem, zarif şeyleri severim olumunekankayizsmile
sakın ucuz şeylere fazla para vermeyin kötükedihüso pahalı şeyi ucuza alın bayılırım hayran olurum :roflol::roflol: