- Konu Sahibi __TanRIcA__
ben hala alamadım
çok üzgunum oysa 2 gun once bakdım bakdım begenemedım napcam ben yaa işlerım hep akşamüstu oluyor çalışma saatım yani..bugun bu işi halletmelıyımm
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son cümleye koptumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
pazardan olsa nolucek lan beberuhialsanaalsanasmileherkes MANGO dan alamıyo bebem biliyosun:roflol: :roflol: :roflol: EMİNÖNÜYERALTIÇARŞISI'nı tek geçerim agabayanssulusmile :jeyyar:
daha çok yeni be olum:teselli:alışırsın bi kaç güne:1hug:..hayırlı uğurlu olsun,kesene bereket kankamolumunekankayizsmile
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
nikoyla ikiniz su katılmamış manyaksınız kanka:roflol: :roflol:
anlamam onu bunutopiğime resim beklerim
![]()
aklı olan mng kargodan vermesin,o kadar söylüyorum:roflol: :roflol: :roflol:
aras daha hesaplı,hem pazarlıkta yapıyogamyoncuiremsu
:enbuyukkk: :enbuyukkk:bugün oturdum okudum kafamçokkarıştı
cok gec kaldım biliyirinn eyvahedigeldismile
canlar bana cıkan kişi henüz almadıysa ona sesleniyorum eyvahedigeldismile
sakın aşırıya kaçmayın pahalı seyler alıp beni mahçup etmeyin yerimsenibenklava:
pembe favorim:asigim:,beyaz,gri,laciverti severim :lepi:
M giyerim ama zorunda kalmadıgınız takdirde giysi almayın zahmet etmeyin canlarım olumunekankayizsmile
makyajla aramı biliyorsunuz bayılırım :asigim:
uzun kolyeler.şıngırtılı bilezikleri sevdiğimi bilmem bilmeyeniniz varmı :1rolleyes: (abartma akit:mymeka:)
tamam bu kdr yeter abardım :icecream:
sizi cok seviyorum yaaa neler yazmıssınız deliler sizi :roflol:
hayırlı kandiller bitanelerimolumunekankayizsmile
ben hediyemi yolladım dün...ama parfüm koymuştum birde,onu almadılaralsanaalsanasmilebilginiz olsun..ptt ile kargo yollıyacaksanız parfüm,deodorant gibi sıkmalı şeyler almıyolar:çok üzgünüm:
allah razı olsun kuşovskimŞenizhayırlı kandiller canımmm hoşgelmişsennnn
be o tarz şeler yollucaksan paket üstüne paket yapıom sen de öle yapsaydın dökülcek bişi var mı die sorduklarında da suratıma en pişkin ifademi takınıp yooo diom:roflol:
o yasak bu yasak ne bu yawww
e ben netten parfüm alıyomm hep onları nasıl kargoluyolar![]()
yani bu gün:sm_cool:Ben herşeyi paketledim sardım sarmaladım ve koliye koyup bantlıcam ne yani açacak mı o kadar zımbırtıyı:1shok: yolarım valla alsanaalsanasmile
Yarın vericem inşallah![]()
huhuuuu bakıyorumda tamamlayan çok ama gönderen az, kaplumbağa misali yavaş yürüdüm ama hepinizin önüne geçcemmm sempatiksalakcinni şimdi dışarı armayanımı almaya gidiyorum ve anında yolliciimmm, naberrrrrr lülülülülülü lülülülülülü
kankaaaaa duy sesimi Danrıçam :a015: