Kontakt Lens Tanita Tikaram Yellow Lenslerim:)

ama adı gibi hiç yellowluk yok bunda. ne kadara aldın?

ben bal renginde bişeyler arıyorumda. bu daha çok yeşil koyu bir renk. ela gibi değil.

Canım selam. ben de eski bir tanita yellow kullanıcısıyım lakin gözlerim bozulduktan sonra freshlook almak kolayıma geldi, tanita'yı beklemem gerekiyordu vs. derken freshlook'ta kaldım. lakin şimdi yeniden tanitaya dönmek istiyorum.

ben uzun süre tanita kullandığım için bir ara sorunla da karşılaştım.

boyaması farklı, bombeli duran lensler geldi siparişime.

o yüzden endişeliyim biraz.

internette de okudum, farklı çıkabiliyormuş.

sen nereden sipariş ettin?

Daha önce Solocita kullanmıstım rengı cok hostu ama bc buyuk oldugu ıcın cok kayma yapmıstı rahat değildi.
Bu serıye ınternette baktım ama bc degerını bulamadım
nerden almıstınız ? bende boyle lens oldugu bellı olmayan goze parlaklık ve hafıf renk katan bır lens ıstıyorum koyu kahverengı kendı gozlerım

Öylemi demek bu lenstede seri farkı olabiliyor allahtan benimkiler bombeli v.s değil:)
Yalnız ben kullanmıyorum bu lensimi artık
bir kaç defa kullandım bıraktım çünkü sıkıldım
benim tenime ela yeşil tonlar değilde mavi-gri tonları gidiyormuş ama aşırı doğal olması beni biraz engelliyor:)
Bence bu renk seni tatmin ediyorsa kesinlikle vazgeçme derim çünkü aşırı doğal
Hangi lens güneşte daha güzel gözükür ki?
Güzel gözükmeyi bırak iğrenç bir görüntü çıkıyor ortaya malesef

Bu lensleri bulunduğum şehirde ki lens merkezinden aldım mardinden

Merhaba benim gözlerim açık kahverengi bende tanita tikaram yellow nasıl durur sizce almayı düşünüyorum size özelden msj yazamadım sitede yeni üye olduğum için lensler hala sizde duruyo mu?

Ya da mardinden aldiginiz yerin tam adini verirseniz oraya da ulasabilme imkanim olur. Bikac defa tanita yellow istettim ama boyamalari farkli geldi. Bu rengi bulmak benim icin cok onemli. Elinde bulunup satmak iseteyen arkadaslar bana ulasabilriler

eğer hala elindeyse ben ilgileniyorum canım:)

Eger tanita tikaram yellow numarasiz almak isteyen varsa bende var. Hic kullanmadigim icin resim yukleyemiyorum uygun fiyata satmayi dusunuyorum :)

slm bende bugun tanita tikaram yellow aldım rengi açık yeşil oldu gözlerimde istemedim bi renk düşünürmüsün

***Lens satışı yasaktır***

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…