evet göz rengini çok açmamış ve hare olayına kesinlikle katılıyorum,
hare seven biri olarak keşke biraz daha belirgin olsaydı
yinede sana çok yakıştığını düşünüyorum
gözlere maşallah
Canım orta kahve gözlerin olmasına rağmen seninkileri bile açmamış..Koyu gözleri asla açmaz...
Ama cidden çok doğal duruyor.
bu kadar doğal duran lens çok az görmüşümdür herhalde. ne kadar hoş olmuş. güle güle kullanın.
ayrıca konuyla çok alaksız ama kaşlarınız ne kadar harikaaaaa,maşallah
lensler bana hep ıtıcı gelır cok nadır begendıklerım olur..ölü balık gıbı oluyor genelde lens takanlar kendılerıne uygun lens takmadıkları ıcın belkıde... fakat sızınkı cok dogal cok guzel durmus :))
Canım onların suçu değil piyasada doğru dürüst doğal duran lens yok valla:)
Beğenmenize sevindim:)
bende beğendim keske daha belirgin olsaydı rengi..
cokbegendım bu kadar dogal bısey bulsam deneyebılırım :))
Canım gözlerin ne renk eğer açık bir renk ise bu markanın her rengini gözün kapalı kullanabilirsin
Buna yakın doğallık elegance lensi denerken gördüm hatta aklım onda kaldı bunu az eskitim mutlaka onu alıcam
maalesef koyu renk gözlerım hemde en koyusundan :)) gözde yanma batma sulanma yapıyor mu
bende lens kullanmayı çok seviyorum,mavi ve gri kullanıyorum genelde de...
evt kullandığın lens uzaktan bakınca hiç belli olmuyo + renkte çok kendini göstermemiş...ama gerçekten gözlerin,kirpiklerin maşallah çok güzel
çok güzel olmuş bence inanılmaz doğal takınca çiğ duran renkleri sevmiyorum ben burdayımk diyen güneştede güzel durur fakat bişey sormak istiyorum okursan eğer göz bebeği bölümü hiç belli etmemiş görmende bi buğuluk yapılıyomu