- Konu Sahibi kelebek.hill
-
Aynen Nilüüüfiyatı pek uygun sayılmaz sanırım.. 170 kadar
hayrılı olsun,Allah devamınıı getirsin.:) böyle sorunsuz güzell geçmesi çok güzell darısı benimm başımaa gerçi daha söyleyemedimm amaa
Kızlarr çok heyecanlı bir akşam geçirdimmm, sonuçta aileleri tanıştırdık ve bir sorun çıkmadı sayılır hemen anlatayım:
Kapıdan girdiler öncee kapıda karşıladık hep beraber; Zaferimin elinde kocaman buket çiçek annesinde de bir tepsi baklava ve bir hediye vardı..ben onları elime alıp mutfağa götürürken herkes içerde tanıştı etti, Zafer de bana seni öpeyim mi diye soruyordu gelmeden :) ama tokalaşamadık bilesonra ben de salona geçip anne babasını hoşgeldiniz diye öptüm...
Salonda ısınma turları başladı Zafer başta çok heyecanlıydı ben anlıyordum ama sanki gıcığına konuşmuyor izlenimi olcak diye korktum :) neyse arada abim konuşturmaya çalıştı onu da falan derken biz annemle sofrayı hazırladık yemeğe geçtik, yemekte de bir sorun yoktu, babam beni çok rahatlattı sağolsun hiç gergin değildi aksine oldukça sohbet sevn halindeydi ve güleryüzlüydü..annem zaten ben gbi konuşmadan duramaz.. çay içerken babalar balkona geçti bizim balkon küçük de, annemler de sigara içelim diye mutfağa geçti bu ikililer bir muhabbet kaynattı maşallahhhamaa gelgelelim Zafer ve abim salonda başbaşa kaldılar uzun bir süre tabi ben konuştuklarını duydum ama konuyu pek bilmiyordum.. neyse gece yola çıktılar giderken de Zafer önümde durdu böyle napcanı bilemedi falan , ben de elimi uzattım tokalaştık çok tatlıydı hala heyecanlıydı, derken yola çıktılar tekrar yazık çok yorucu olacakkktı ve Zafer gelirken ellerini öptürmeyen annem ve babam ellerini öptürmüş meğer bunu bana sonra giderken mesajla söyledi Zafer ne kadar mutluyduuu bitanecim benimmm
Evet tek sorun onlar gittikten sonra abim bana başbaşa kaldıklarında sohbet edince tavırlarını beğenmediğini söyledi, Allahım o kadar güzel geçen gecemi birden hüzün boğdu yaaa...çok üzüldm ben de her şey çok güzel sanıyordum dedim hatta, abime snaırm arkadaş gibi davranmış biraz zaten aramızda 2 yaş var ama abime babam çok yetki verdiği için bu konularda sanırım abim biraz baba saygısı bekledi, Zafer de yaşıtım diye onun yanında rahat nefes almak istemiş derken yanlış olmuş..çok kendine güvenerek konuşuyordu falan da dedi abim..
Zaferle biz mesajlaştk ve Allahım çok tatlıydı, bütün gece her fırsatta sana baktım sen bakmadın dedi :) ben de aksine ben baktım her fırsatta dedm, elbisen çok güzeldi dedi bu arada :) heyecandan ölcektim ya dedi :) Abimle ilgili meseleyi de beklemeye aldım ama Zafere de abime de kırıldım biraz gerçi dün gecemin sonunda ağladım çünkü bunları duyunca dayanamadım..Zafere de biraz bahsettim abartmadan,hatta abime saygısızlık edemezsin falan dedim, o da ya dedi ben öyle mutluydum ellerini öptürünce dedi abin moralini bozmuş sakın kafana takma dedi, kabullenemediğinden de yapıyor sanırım dedi , ben hiç saygısızlık da etmedim dedi, her şeyi yapmam gerektiği gibi yaptım falan dedi, sadece abi demedim dedi, ama gerekirse arar konuşurum ben heyecandan napcamı bilemedim yanlış anlaşılmış olabilirm falan diye sen kafana takma nolur dedi.... ve babam da bana buna benzer şeyler söyledi de sonra bir daha rahatladım ben de bakalım zamanla hallederizzz...
Ayy uzun oldu ama anlatayım dedm kızlarrr
Hilalim canım kardeşim gene de sorunsuz geçmiş olması çok güzel...Ufak tefek şeyler elbette olabilir neticede birbirlerini ilk kez gördüler konuştular ,,Aslında ben neyin sorun olduğunu da pek anlayamadım o güzel satırları okurken ,bi tek senin ağlamana üzüldüm ama onada mutluluk gözyaşları diyelim geçelimmmm...
Sanırım abin biraz daha saygı beklemiş Zaferde kendine yakın görmüş onu bence Zafere de suç bulmamak lazım öyle hissetmesi normal olmuş olabilir,eminim bi dahaki görüşmede daha da güzel olur ...
EE peki hiç isteme söz gibi bu konular konuşuldu mu ? Bende elbisene bayıldım hatta üstünde daha da şık olmuş Allah seni kötü gözlerden korusunnn
Hilalcımmm böyle asker bekleyip sonunda güzel şeyler olması ne güzel çok sevindm senin adına .bnce abini bu kadar kafana takma başka şehire gidecek olmani hazMedememiştr ve bnce abine arkadş gbi davranması zafern daha iyi sonçta 2 yaş varmi baba gbi mi davranmalıydı abin abartmş ama bnce sen moralini bozma nie ağladn ki bu mutlu günde çözülür m.etme herşey bnce gayet iyi geçmiş
çok tatlı bir heyecan aileleri tanıştırmak
merak etme her şey çok güzel geçmiş, abin azıcık seni kıskanmıştır , kardeşisin sonuçta di mi
kendisi de oturup düşündüğünde bir daha böyle şeyler söylememesi gerektiğini anlar inşaAllah...
sen üzme canını
istemenin ne zaman olacağı belli mi ? :)
Çok teşekkür ederimmm
Evet çok tatlı bir heyecan gerçektennn...
Umarım zamanla anlar..gerekirse de başbaşa tekrar konuşsunlar, ikisi halletsin yeter ki bana bulaşmasınlarüzmücemmm
İstemeyi kurban diye düşünüyorduk normalde ama bakalım söz-nişan hepsi birarada olacak diye düşünüyorduk hatta..abim sorun çıkarmazsa olabilrdaha geç olsa da sorun değil ama gereksiz olur yani kurban tatilinde rahat rahat yapmak varkenn..
çok iyi düşünmüşsünüz kurban tatilini canım,,, abin problem cıkarmaz herhalde ya , merak etme , sen sakın üzme kendini , zaten prensip edinmişsin onu , tebrik ederim seniiii , şimdiden elbiseni bakmaya başla derim , vallahi çok zor bir süreç çünkü
Evet çok rahat olacak o tatil benm için ben şimdiden internetten falan kafama göre model bakınırım ya da çarşıdan da ama kimseye duyurmam şimdiden, üzmüycem evet benm suçum yok çünkü ve abim de abartıyor eminm, heyecandan yanlış davranmış da olabilir sevgilim ama anlayışlı olup beni bu kadr üzmemesini isterdm abimn, canı sağolsun tabi erkek arkadaşıma da söylendm şimdi onu savunuyo gibiyim ama biraz daha dikkat etmelisin falan tatlı dille konuştum anlayışla karşıladı ama asla saygısızlık etmedm bunu kabul etmem dedi, ben de öyle bi sey demedm zaten merak etme canım dedım.. düzelteceklerdir eminm..
Sen de yeni nişanlanmışsın sanırm ayrı nişan mıydı söz nişan mı ayyy nasıl geçti nerde yaptın başlığın varsa ordan okuyum bir daha yazma
merak etme yeter ki sorun bu olsun , aşılır bunlar canım :)
evet evet kimseye duyurmadan bak sen bide sonra yine yorumlar alırsın onlara üzülmeye başlarsın...
benim konu'm var ama ayrıntılar yok orda...
söz nişan ayrıydı tatlım bizde 3 gün vardı arada... sözle isteme bir oldu o yüzden ayrı yaptık , nişanı da salonda yaptık... :) çok güzeldi elhamdülillah , çok ayrı çok güzel bir duygu , başına geldiğinde anlarsın tatlım.. :)
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-sirrieyvanin-sozbohca-nisanndan-kareler.html
bu da linki'm
Anladım tatlımm az önce inceledim konunu maşallah Allah daim etsin belli mutluluğunz canım
Evet şimdi bu neyin acelesi falan derse biri canm sıkılır gerek yok
Anladım tatlım gayet de iyi olmuş bencee..ben nişanı ayrı salonda düşünmüyorum o yüzden isteme söz peşpeşe olur belki söz için bir yer ayarlarız yani aynı zmaanda da nişan olacağı içn bakalım bu konular konuşulunca karar vericez artkeminm ki çok güzeldirrr
teşekkür ederim canımmm :)
hmm , ya bende eskiden beri isteme söz nişan hepsi bir olsun derdim , dediğin gibi olamayabiliyor büyükler karışınca işin içerisine :)
babamın tek kızıyım nişana akrabaları çağırmak istiyorum dedi , e eve sığmayacağımız için salona başvuruldu birden
birden olabiliyor böyle şeyler , kendini hazırla yani canım , ama böyle ufak bir yer düşünüyorsan zaten her şey aynı gün hallolur...
hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?