- Konu Sahibi Hepofsaytgk
-
heycanını anlıyorum o aksam benim icinde cok stresli gectine giyecegin konusuna gelince cok acık olmayan bi elbise öneririm ben öyle giymistim mesela ama tercih sana kalmıs tabiiki resim suan ekleyemiyorum o yüzden resimli olarak yardımcı olamayacagım aklında belirledigin hic bisiy yokmu
tebrikler. hayırlısı olsun inşallah Allah tamamını erdirsin. valla giyim konusunda seçim senin. koca adayının ailesi nasıl kendisi nasıl? yani açık giyinmen sorun olur mu? kapalı mısın açık mısın ona göre alternatifler sunabilirim. ben tesettürlüyüm mesela eşimin ailesi tanışmaya geldiklerinde klasik kesim açık renkli bir pantolon ve şık bir tunik giymiştim aynı şekilde ayakkabı ve başörtü. mesela bir arkadaşım tek omzu açık iki renkten oluşan şık bir tulum girmişti yine başka bir arkadaşım straplez siyah bir elbise giymişti etek boyu dizin biraz üzerinde. başka bir arkadaşım askılı şık bir elbise tercih etti. yine başka bir arkadaşım etek çeket takımı giymişti vs uzayıp gidiyor.
asıl heycanı istemeye geldiklerinde kahve dagıtırken göreceksin senben cok fena olmustum o yüksek topuklularla kahveyi dökcem korkusundan + heycandan
bence siyah giyme o aksam derim sonucta mutlu bi aksam olacak siyah matem rengidir o yüzden canlı renkler giy bence ben mavi giymistim turkuaz mavisi sende renkli bisiyler giymelisin bence
mesela herey, koton, zara ve ipekyol mağazalarında çok güzel elbiseler ve tunikler var. sitelerine girsene
sitelerden arastır bence mutlaka begendigin bir yada iki model cıkar
Hayırlı olsun inşallah.Çok güzel, en tatlı anlar bunlar. Ben yeni atlattım tanışma heyecanını eylülde de nişanımız olucak inşallah.
Klasik model tercih etmiştim ben. Kapalı olduğum için çok fazla yardımcı olamam kendi elbisem açısından
Umarım herşey çok güzel olur
Atlatmış olman harikaa..Ve inşALLAH senin içinde hayırlısı olur..1.resimde ilk elbise ve 2. resimdeki elbise coook güzel..Beyaz elbisede harika fakat ev içinde cok abartımı olurkii ?? :26:Dümdüz siyah elbise de giyebilirsin çok şık aksesuarlarla zenginleştirirsin güzel olur
Beyaz elbise çok şık canım
Hayırlı olsun inşallah.Çok güzel, en tatlı anlar bunlar. Ben yeni atlattım tanışma heyecanını eylülde de nişanımız olucak inşallah.
Klasik model tercih etmiştim ben. Kapalı olduğum için çok fazla yardımcı olamam kendi elbisem açısından
Umarım herşey çok güzel olur
sen zaten erkek arkadasın icin özelsin sadece ne giyecegine karar ver ve o gün geldiginde erkenden kuaförüne git saclarını güzel bi modele sok hafifde bi makyaj yap yeterli olur tatlım bazılarını tanıyorum da özel olucam derken ada maymunlarına benzetiorlar kendilerini
hayırlı olsun simdiden nisanlanmak gercekten zor zanaat benim nisanım cok zordu nisanlıgımı diktirirken elbisenin icinde nefes alamıordum nisan günü elbise üstümden düsüorduallah utandırmasın
O stress ve heycanla bende birazcık kilo vermek isteriiiiimmmsuan 60 kiloyumm boyum1.65 falan göbegim var birazcıııkk..onu yok etmem lazıımm :)))
Bende umuyorum bunuuuuuu :))))ooo o stresle göbek falan kalmıo inankiyani en azından bana öyle olmustu bizim nisan dönemimiz biraz problemliydide o yüzden:44: umarım seninki öyle olmaz cok mutlu olursun insallah
Halalarım çok marifetliler gençte sayılırlar onlar bana cok yardımcı olacacaktır..Biz tahmin olarak açıkbüfe şeklinde düşünüyoruzz..Kahve yapmam gerekiyomu tanışmada çay olmazmıtanışma günümüzü hatırladım heyecanını öyle iyi anlıyorum ki.. kaç kişi gelecekler? ne ikram etmeyi düşünüyorsun yada düşündün mü havalar sıcak evde klima var mı yoksa pervane falan mutlaka bir şey düşün bizde iki pervane vardı ama sıcaktan öldük ter içinde kaldı misafirler ve bizde, tabi bi odada 17 kişi olduğumuz içinde olabilir. açıkbüfe mi yapacaksın tabaklarda mı ikram edeceksin yardıma gelecek arkadaş kardeş abla var mı? ki mutfakta en az iki kişi ve oda da servis yapacak bi o kadar daha yoksa tanışma gününde elin ayağın birbirine girer her şeyi sen yapmak zorunda kalırsın. kahveyi iyi yapan birini bul mutlaka. ve ailenden en iyi sohbet edenleri seç birbirinize öyle bakmayın muhabbeti iyi olanlar hem ilk tanışmayı kolaylaştırıyor hemde evde olabilecek küçük kusur ve sorunlar yada küçük çaplı gerginlik ve tartışmalar farkedilmiyor. istenecek kız bu süreçte gergin olduğundan her şey iyi olsun die çemkire biliyor etrafındakilere. bakınız ben gibi. :)))
Evet 2 ayım var herşeymi 4 4lük yapmalıyım..İnşALLAH keşke demem hiç bişey içingerçi senin daha çok vaktin varmış hazırlanmak için. eylüle 2 ay var. merak etme harika olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?