• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Tanışmaya geliyorlarr..

ne guzel canım..hayırlısı olsun..

elbısenı seçersın bıraz gezersen..zaman var..

Eki Görüntüle 463572 şöylede bı açık bufe oldu mu tamamdır..daha ne olsun..

benı ıstemeye adanadan manısaya gelmişlerdı.. guzel bı heyecan..darısı başına:nazar:

ne guzel canım..hayırlısı olsun..

elbısenı seçersın bıraz gezersen..zaman var..

Eki Görüntüle 463572 şöylede bı açık bufe oldu mu tamamdır..daha ne olsun..

benı ıstemeye adanadan manısaya gelmişlerdı.. guzel bı heyecan..darısı başına:nazar:

Yaa harika görünüyooo :) bana çok güzel fikir oluyo bunlar valla çoook saolun yaaa :) banada balıkesirden zonguldaga gelicekler..zaten erkek arkadaşım burda calısıyo onlarda kalcaklar..10 saatlik bi yolları var.

OooOooO ne mutlu senin en azından aylar once belli olmuş.. :)

Biz 3,5 yıldır birlikteyiz, aileler biliyordu ama tanışma falan olmamıştı..
Sonra baba evlenmeyi düşünüyoruz dedim konuştuk,
önce hiç oralı olmadı..
Sonra söyle yarın akşam gelsin tanışalım dedi, sevgilim geldi, oturduk yedik içtik,
ondan sonra haftaya ailesi gelsin isteme olsun denildi,
şimdi de nişan var pazara..
20 gün içinde olay tamamına erdirildi ve iki ayağımız bir pabuçta hazırlıklar yaptık hep..
Ama bir şekilde halloldu yani..
Sende bence şimdiden strese sokma kendini..
Uzaktan da geliyo olsalar, senin ilk adımın da olsa, sonuçta tanışma sadece..
İki ay önceden kendini yıpratmaya değmez..
Kısa kollu, yakası servis yaparken seni zorlamayacak, siyah harici bir renk elbiseyle harika olursun..
Onun dışında ikram zaten her misafire yapılan şey,
sıkı bir iş birliğiyle çabucak halledilir..

OooOooO ne mutlu senin en azından aylar once belli olmuş.. :)

Biz 3,5 yıldır birlikteyiz, aileler biliyordu ama tanışma falan olmamıştı..
Sonra baba evlenmeyi düşünüyoruz dedim konuştuk,
önce hiç oralı olmadı..
Sonra söyle yarın akşam gelsin tanışalım dedi, sevgilim geldi, oturduk yedik içtik,
ondan sonra haftaya ailesi gelsin isteme olsun denildi,
şimdi de nişan var pazara..
20 gün içinde olay tamamına erdirildi ve iki ayağımız bir pabuçta hazırlıklar yaptık hep..
Ama bir şekilde halloldu yani..
Sende bence şimdiden strese sokma kendini..
Uzaktan da geliyo olsalar, senin ilk adımın da olsa, sonuçta tanışma sadece..
İki ay önceden kendini yıpratmaya değmez..
Kısa kollu, yakası servis yaparken seni zorlamayacak, siyah harici bir renk elbiseyle harika olursun..
Onun dışında ikram zaten her misafire yapılan şey,
sıkı bir iş birliğiyle çabucak halledilir..
Benim yolum,benim hayatımda bu şekilde başlamış oluyo :) Çok şükür diyorum buralara kadar geldik neydik derken ne olduk..2 sene oldu bizimde..Hayırlı olsun canım benim ne kadar güüzelll çoook sevindim adına.Rabbim daim etsin mutluluğunu..Bakalım herşey istediğim gibi olur inşALLAH dahada vaktim var ALLAHtan :)) Valla bize koly gelsin yaaaaaaaa :9::16:

Hiçbir şeyi takma kafana, her şey halloluyo bir şekilde..
Sıkıldıkça sana sivilce olarak geri dönüyo çünkü.. :)

Yaa harika görünüyooo :) bana çok güzel fikir oluyo bunlar valla çoook saolun yaaa :) banada balıkesirden zonguldaga gelicekler..zaten erkek arkadaşım burda calısıyo onlarda kalcaklar..10 saatlik bi yolları var.

her ıkı tarafında yorgunluğuna değer bunlar:nazar:

daha eylule cok var yaa simdiden bu kadar stres yapma :9:

biz gecenlerde kardesim icin gittik tanismaya..o kadar heyecanliydiki iki tarafta...elimize cicegimizi baklavamizi aldik ciktik yollara…gittik oraya ve tabii insan yanlis birsey soylememek icinde kendini kasiyor..ama bu kasma olayi ilk 5 dakikadan sonra geciyor…ee tabii sen gelin adayi olarak biraz daha uzun surebilir..sakin ol, stres yapma o zamana kadar inan hersey hallolur. Bazi seyleride pilanlamamak lazim dogaclamasi daha guzel oluyor :9:

canımcım hayırlı olsun öncelikle ben de yeni atlattım bu durumu aileler yeni tanıştı ama bende ailesine tanışmaya gitiğimde üzerime en yakışan kotumu ve üzerine saten bir gömlek giyip saçlarımı makyajımı ona göre yapmıştım. aileler tanışmaya geldiğinde de dizimin üsstüne kısa kollu pembe bir elbise giymiştim. senin kıyafetlerini sen biliyorsun yeni bir şey alma daha çooook masrafın olacak :)) dolabında içinde kendini en iyi hissettiğin uyumlu çok abartılı olmayan etek bluz veya elbise ya da şık bir pantolon giyebilirsin.illaki siyah giymen gerekmez çünkü havalar çoooook sıcak.bol şans şimdiden :16:

hayırlı olsun :) ne güzel telaşlar bunlar..... inşallah darısı benim gibi isteyenlerin başına bir an önce..... böyle güzelliklere uzaktan bakmak öyle zor ki........

her ıkı tarafında yorgunluğuna değer bunlar:nazar:
Evet bide uzaktan gelcekler yaa :)
daha eylule cok var yaa simdiden bu kadar stres yapma :9:

biz gecenlerde kardesim icin gittik tanismaya..o kadar heyecanliydiki iki tarafta...elimize cicegimizi baklavamizi aldik ciktik yollara…gittik oraya ve tabii insan yanlis birsey soylememek icinde kendini kasiyor..ama bu kasma olayi ilk 5 dakikadan sonra geciyor…ee tabii sen gelin adayi olarak biraz daha uzun surebilir..sakin ol, stres yapma o zamana kadar inan hersey hallolur. Bazi seyleride pilanlamamak lazim dogaclamasi daha guzel oluyor :9:
Demiii :) siz blee izleyen olarak ne kadar heycanlanıyosunuz,günün çifti olmak cok heycan vericidir eminimkii :) ben telefonla konusurken bilee kıpkırmızı olup ter dökmüştümm :))
canımcım hayırlı olsun öncelikle ben de yeni atlattım bu durumu aileler yeni tanıştı ama bende ailesine tanışmaya gitiğimde üzerime en yakışan kotumu ve üzerine saten bir gömlek giyip saçlarımı makyajımı ona göre yapmıştım. aileler tanışmaya geldiğinde de dizimin üsstüne kısa kollu pembe bir elbise giymiştim. senin kıyafetlerini sen biliyorsun yeni bir şey alma daha çooook masrafın olacak :)) dolabında içinde kendini en iyi hissettiğin uyumlu çok abartılı olmayan etek bluz veya elbise ya da şık bir pantolon giyebilirsin.illaki siyah giymen gerekmez çünkü havalar çoooook sıcak.bol şans şimdiden :16:
Ailemde öyle diyoo ama işte insan farklı olmak , güzel olmak için yeni şeyler alsam diyorumm..Daha vaktim var..belki o zamna kendime kıyafet aldığımda onu düşünürek alırım hep :)
hayırlı olsun :) ne güzel telaşlar bunlar..... inşallah darısı benim gibi isteyenlerin başına bir an önce..... böyle güzelliklere uzaktan bakmak öyle zor ki........

Canımm inşALLAH..İnsan neydim derken ne oluyo..Daha dün uzaktan birbirimize bakamazken simdi tanışmaya geliyor ailemle..Rabbim herkeze nasip etsin..Hayırlısı olması için dua et hep..

Back