Tanışmadığım kişiyi instagramdan eklesem mi ?

moruclukalem

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
411
902
Merhaba kızlar, ilk defa böyle bir konuda konu açıyorum çünkü arkadaşlarımdan evet hayır diyenler oldu genel bir karara bağlayamadım içimde bi de sizlere sorayım dedim.

Yeni bir işe başladım. Diş hekimiyim , kamu hastanesinde göreve başladım. İdari kattan birini beğendim ama bir tanışmışlığımız olmadan öyle uzaktan çünkü tip, duruş olarak benim tipim. Normalde öyle uzaktan birini beğenen biri değilimdir insanların davranışları beni etkiler ama bu sefer herhalde boşluktan mı bilmiyorum böyle oldu.
Bu kişiyle ortak tanıdığımız var ama benim arkadaşım olan kişiler değil bunlar , pozisyon olarak da benle alakalı bir pozisyonu yok yani tesadüfen bir şeyler olmadığı sürece tanışmamız zor ya da zaman alır bilemiyorum. İnstagramdan eklesem mi diyorum bu sebeplerden dolayı çünkü ayda yılda bir birini beğeniyorum. Bi de instagram hesabım kişisel hesap değil aslında. Genelde vakalarımı, hastalarımı arada da özel hayatımı paylaştığım herkese açık bir profil.
Eklememek içinse çok daha kuvvetli sebeplerim var ama . Birincisi bekar biliyorum ama sevgilisi olabilir bu baya büyük soru işareti. İkincisi sağlık çalışanları bilir ki hastaneler büyük bir dedikodu yuvasıdır . Bi de pozisyon olarak şimdi fena değil ama normalde iki yıllık bir bölüm okumuş ve insanların dediğine göre torpille olduğu pozisyona gelmiş biri. Yani eklememem için fazla sebep var ama bu ara hayatım yolunda bir aksiyon yok, sanırım heyecan arıyorum. Sizin fikriniz nedir ?

Merhaba kızlar, ilk defa böyle bir konuda konu açıyorum çünkü arkadaşlarımdan evet hayır diyenler oldu genel bir karara bağlayamadım içimde bi de sizlere sorayım dedim.

Yeni bir işe başladım. Diş hekimiyim , kamu hastanesinde göreve başladım. İdari kattan birini beğendim ama bir tanışmışlığımız olmadan öyle uzaktan çünkü tip, duruş olarak benim tipim. Normalde öyle uzaktan birini beğenen biri değilimdir insanların davranışları beni etkiler ama bu sefer herhalde boşluktan mı bilmiyorum böyle oldu.
Bu kişiyle ortak tanıdığımız var ama benim arkadaşım olan kişiler değil bunlar , pozisyon olarak da benle alakalı bir pozisyonu yok yani tesadüfen bir şeyler olmadığı sürece tanışmamız zor ya da zaman alır bilemiyorum. İnstagramdan eklesem mi diyorum bu sebeplerden dolayı çünkü ayda yılda bir birini beğeniyorum. Bi de instagram hesabım kişisel hesap değil aslında. Genelde vakalarımı, hastalarımı arada da özel hayatımı paylaştığım herkese açık bir profil.
Eklememek içinse çok daha kuvvetli sebeplerim var ama . Birincisi bekar biliyorum ama sevgilisi olabilir bu baya büyük soru işareti. İkincisi sağlık çalışanları bilir ki hastaneler büyük bir dedikodu yuvasıdır . Bi de pozisyon olarak şimdi fena değil ama normalde iki yıllık bir bölüm okumuş ve insanların dediğine göre torpille olduğu pozisyona gelmiş biri. Yani eklememem için fazla sebep var ama bu ara hayatım yolunda bir aksiyon yok, sanırım heyecan arıyorum. Sizin fikriniz nedir ?

Hiç selamınız, sabahınız olmayan; şahsen tanışmadığınız biri : size instagramdan arkadaşlık isteği gönderse ne düşünür, ne yaparsınız ? Bunları düşünüp karar verin.

Hiç selamınız, sabahınız olmayan; şahsen tanışmadığınız biri : size instagramdan arkadaşlık isteği gönderse ne düşünür, ne yaparsınız ? Bunları düşünüp karar verin.
Onu düşünemedim işte çünkü hiç kişisel hesabım olmadı. Şimdi bin küsür takipçim var yarısından çoğunu tanımıyorum dediğim gibi mesleki paylaşımlar yaptığım için genelde ya hekimler , öğrenciler ya da normal halk takip ediyor . Garip oluyordur ya ne alaka diyorsunuzdur sanırım di mi ?

Ben hayır diyorum. Daha yeni işe başlamışsınız. Hangi iş olduğu çok fark etmez ama hastaneler sizin de dediğiniz gibi dedikodu yuvası hele küçük bir hastane ise bi anda bakmışsınız size yardımcı olan personel bile sizin istek attığınızı biliyor. Burda istek atmak bi tarafa daha abartılı söylemler ile karşılaşabilirsiniz. Yeni atanmışsınız zaten muhtemelen bi süre daha orda çalışırsınız aceleye mahal yok bekleyin derim.

Bence eklemeyin. İlk adımı kadim atınca erkek havalara giriyor. Hem size geri takip yapmazsa veya sevgilisi varsa vs uzulebilirsiniz. En iyisi ortak arkadaş aracılığıyla vs tanışın. Veya tanışmak için bir fırsat bulun. O sizi eklesin. Ortak bir tanıdık varsa ondan yardım isteyebilirsiniz. Bana tanımadığım bir erkek istek atınca direkt siliyorum. Çünkü sosyal medyada kimseye güven olmuyor. Yüz yüze tanismadigim neden ekleyeyim ki?

Asla eklemeyin. Kamu hastanesindesiniz, karşı tarafın nasıl bir karakteri var bilmiyorsunuz, bana güldü kesin aşık deyip millete anlatacak bir tip olabilir, anlattığınıza göre size denk de değil. Olumsuz bir durumda ha deyince tayin olup gidemezsiniz ve evet hastanelerde çok dedikodu olur, hele bir de ilçe devlet hastanesi falansa aman aman. Aynı hastanedeymişsiniz mutlaka ortak bi konu olur, iletişim kurarsınız. Ölçüp tartın ondan sonra bir adım atın ( kamuda diş hekimiyim15 yıllık)

Stajımı yaptığım dönemler tabii daha hastane ortamını bilmiyorum. Bi iki istek gelmişti normal konuştum, istekler arttı birisiyle aynı birimde olduğum için hastane cafesinde çay içtik ,sonra adım çıktı velhasıl kelam önüne gelen de asılmaya başladı profünden, ameliyathane görevlisine kadar
😂
Stajım biter bitmez hepsini engelledim , 😂

Bence şu an hiç eklemeyin, hani muhabbetiniz vs. olsa anlarım da ortada ekleşecek kadar bir tanışıklık bile yok.
Sonuçta aynı ortamdasınız yüz yüze bakacaksınız.
Tamam tipini beğendiniz falan ama karakteri hakkında bir fikriniz var mı? Ne malum sizi “Ooo şuna bakın beni eklemiş.” diye dedikodu malzemesi yapmayacağı ? Maalesef çalıştığım otelde denk geldim bu tarz muhabbetlere.

Arkadaşlar o zaman eklememe konusuna ikna oldum 😄 peki nasıl tanışabilirim , taktiği olan var mı ? Öyle bir sosyal ortamım yok burda açıkçası olsun diye bir çabam da yok insanlar çok sarmadı zaten. Bi de yaş ortalaması da benden büyük genelde . Odama girip hastama bakıp mesaim bitince çıkıyorum , yakın bir arkadaşım var o da aynı odayı paylaştığım biri. Bahçede oturan bir tayfa var genelde ama onlardan da değilim . Görevi de benle alakalı değil. Bu beğenim öyle havada kalacak sanırım bu gidişle.

Arkadaşlar o zaman eklememe konusuna ikna oldum 😄 peki nasıl tanışabilirim , taktiği olan var mı ? Öyle bir sosyal ortamım yok burda açıkçası olsun diye bir çabam da yok insanlar çok sarmadı zaten. Bi de yaş ortalaması da benden büyük genelde . Odama girip hastama bakıp mesaim bitince çıkıyorum , yakın bir arkadaşım var o da aynı odayı paylaştığım biri. Bahçede oturan bir tayfa var genelde ama onlardan da değilim . Görevi de benle alakalı değil. Bu beğenim öyle havada kalacak sanırım bu gidişle.
Odasına girip bir şey soramaz mısınız?

Bence şu an hiç eklemeyin, hani muhabbetiniz vs. olsa anlarım da ortada ekleşecek kadar bir tanışıklık bile yok.
Sonuçta aynı ortamdasınız yüz yüze bakacaksınız.
Tamam tipini beğendiniz falan ama karakteri hakkında bir fikriniz var mı? Ne malum sizi “Ooo şuna bakın beni eklemiş.” diye dedikodu malzemesi yapmayacağı ? Maalesef çalıştığım otelde denk geldim bu tarz muhabbetlere.
Çok haklısınız ya . Ben ilk tanıştığım insanları hep kendim gibi zannediyorum. Bi de instagram olaylarını pek bilmediğim için .

Odasına girip bir şey soramaz mısınız?
Yok benimle ortak bir pozisyon değil maalesef . Ne iş yaptığını da gerçi çok bilmiyorum da hekimlerle ilişkili olmadığı kesin. Onun bir üst kıdemi adamı tanıyorum . O da hasta yollamıştı, bende hastaya o adam kim tanımıyorum böyle yardımcı olmam demiştim de adam gelip tanışmıştı . Belki hasta yollarsa tanışabilirim bilemedim ya da o adam sürekli gelip konuşuyor onun konuştuğu bir gün denk gelir ama dediğim gibi hastanede nadir iş yapan insanlardan olduğumdan sosyalleşmeye zaman kalmıyor , işimi yapıp çıkıyorum :)

Kesinlikle eklemeyin, emin olun çok fena dedikodunuz döner. İkincisi cok mu kalpsizim bilmiyorum ama tanismaniz icin tavsiye veresim de hic gelmedi sanki sevgilisi var gibi hissettim:bicak: yoksa da hastane gibi bir ortamda yapabileceğiniz en fazla yemekhanede ayni masada oturmaya çalışmako_O

İdari kattan birini beğendim ama bir tanışmışlığımız olmadan öyle uzaktan çünkü tip, duruş olarak benim tipim.

Eklememek içinse çok daha kuvvetli sebeplerim var ama . Birincisi bekar biliyorum ama sevgilisi olabilir bu baya büyük soru işareti.

Bi de pozisyon olarak şimdi fena değil ama normalde iki yıllık bir bölüm okumuş ve insanların dediğine göre torpille olduğu pozisyona gelmiş biri.

Adamın eğitim seviyesini ve işyerindeki görevini kendinize denk görmüyorsunuz. Adamı tanımamanıza rağmen, duyduğunuz dedikodulara dayanarak torpilli olduğuna emin olmuşsunuz.

Bu şartlar altında, sadece görünüşünü beğendiğiniz için; adamla tanışmaya çalışmaya gerek var mı ?

X