• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Tanışmada erkek arkadaşım sessiz kaldı diye HASTA! dediler

Öyle düşünme canım :( naptınız peki naptınız peki şuan durumlar nasıl?

Benim annem hala beğenmiyo hayal ettiğim gibi değil diyor hala ne hayal ediyo onu da bilmiyorum. Babam hiç yorum yapmıyo. Mutluyum ama eksik

Canım şimdi istemeye filan gelmeyi düşünüyorlar ama ortayı bulam diye çatlıyorum bizimkilerde beğenemedi gitti ne arıyorlar bilmiyorum boyu posu iyi beni gözlerinde nasıl büyütüyorlarsa artık.. hersey eksik oluyo tanişmadan sonra bi ton ağladım isteme faslı daha zor olur kesin verselerde ailesine kulp bulurlar şimdide sonu yok yani

aynı sorunu Bende yaşadım inan ki canım Seni çok iyi anlyıroum.. Benim nişanım kendi babasıyla konuşan birisi değil Kayınbabam biraz eskilerden çocuklarıyla pek konuşmuyor Nişanlım ilk tanışmaya geldiklerinde 14 şubat 2013de pek konuşmadı ki Benden de utangaç suskun biri büyükler varken konuşmayı edepsizlik olarak görüyor çoğu zaman yani onlara göre öyleymiş.. Annem dilsiz mi bile dedi düşünün yani :( şimdi herşey yolunda çok şükür ama Bende çok çektim halada lafları durmuyo..

konuşsa ukala çok biliyo konuşulur mu oluyor konuşmada böyle oluyor herşey dert yani..

ama kafana takmamaya çalış Sen seviyorsan arkasında dur kesinlikle sevdanın o zaman laf edip edip susuyorlar merak etme Sen canını sıktığınla hastalandığınla kalıyorsun inan ki canım

Canim zamanla alisilir. ah ah annelerimizin ne hayalleri var. Ellerinde olsa suan hepimiz doktor yada prof olmustuk. sen sevgilinin arkasinda dur.

Benim Esim de ailemle tanismaya geldiğinde annesi ve babası konuştu kendi hic denecek kadar az konuştu
Zaten her lafa ortaya atlayan biri değildir ve ilk defa karsilasiyirlar
İlk tanismanin heyecani da var
3 sene oldu Nisa evlilik vs. Birde farklı şehirde yasadigimiz için iletişim çok saglanamadi az konuşurlar hala.
Ama ailem eşimi çok agir sakin bulur severler.

Back