• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Tanışmada erkek arkadaşım sessiz kaldı diye HASTA! dediler

peki ya buna ne demeli? bizimkiler sabah amcamlara gittiler orda konuşmuşlar çarşamba günü bize yemeğe gelsin oturup konuşalım biz hiçbişey anlamadık demişler. annem ben beğenmedim demiş babam da hala sessiz olmasına takmış durumda

Sen yemegi ayarlamaya bak. Hatta erkek arkadas8nda yemege gelirken sizinkilerin sevdigi bi tatli falan getirsin. Evde kimin karari baskinsa onun gozune girmeye baksin.

canım sevgiline sakın yansıtma sizinkilerin dediklerini yorumlarını falan.. bunlar geçici düşünceler, unutulur.. ama sevgilinin kalbi kırılır bi kere..

çok beğenmişler herşey yolunda de ki o da bi dahaki sefere moralli gelsin babanların yanına.. küçük pembe yalan:)

annen başka bi şeye mi takmış acaba.. biraz ön yargılı sanki.. baban da ne yapsın kızının sevgilisine ilk görüşte methiye düzemez:) içi el vermez.. illa damada bi laf sokulur ki baba rahatlasın:)

sen üzülme bizim damadı görsen tam "civelek" -walla en doğru benzetme bu sen düşün gerisini-

anne bayıldı ama erkek kardeşler abi vs hiç haz etmedi.. herkesin huyu farklı..

"normalde çok konuşur" falan da deme babana.. geveze mi derler, bizim yanımızda numara mı yaptı derler..

"utandı, çekindi" de deme.. çocuk mu bu? evlilik ciddi iş vs vs derler..

"ağır başlıdır, saygılıdır" falan de.. en güzeli:)

Benim nişanlım da konuşmadı, lafa atlasa saygısız derler, konuşmayıp usluca dinlese garip, hasta mı? Sen sordun da cevap vermedi mi? Verdiyse konuşmaması, dinlemesi saygıdan işte ne var bunu farklı yerlere çekecek anlamadım gitti?

Her şeyi eleştirmeye müsait, her şeye kulp bulabilen, hiçbir şeyden memnun olmayan bir aileniz var anladığım kadarıyla
söylediklerimi yanlış anlamayın niyetim saygısızlık değil benim ailemde aynı
Kendi ailemi eleştiriyorum bir anlamda
biri beğense 5'i beğenmez, gözünün üstünde kaşı var derler her şeyi eleştirirler
ailedeki herkes her konu hakkında söz söyleme hakkını bulur kendinde
Allah yardımcınız olsun
Umarım sorunsuz devam eder gelişmeler bundan sonra
benim hayatımda biri yok ama şimdiden o günlerin tedirginliğini yaşıyorum

Her şeyi eleştirmeye müsait, her şeye kulp bulabilen, hiçbir şeyden memnun olmayan bir aileniz var anladığım kadarıyla
söylediklerimi yanlış anlamayın niyetim saygısızlık değil benim ailemde aynı
Kendi ailemi eleştiriyorum bir anlamda
biri beğense 5'i beğenmez, gözünün üstünde kaşı var derler her şeyi eleştirirler
ailedeki herkes her konu hakkında söz söyleme hakkını bulur kendinde
Allah yardımcınız olsun
Umarım sorunsuz devam eder gelişmeler bundan sonra
benim hayatımda biri yok ama şimdiden o günlerin tedirginliğini yaşıyorum

bu zamana kadar farkında değildim uzun zamandır beraberiz anlatıyodum da anneme her şeyi. mutlu olmam gerekirken şuan çok kötüyüm moralim bozuk keyifsizim. ailem her şeyine takmış durumda ben 4 yıllık mezunum o neden 2 yıllık okumuş, neden kiloluymuş neden konuşmamış... daha yolun başında böyleyiz paramparça

bu zamana kadar farkında değildim uzun zamandır beraberiz anlatıyodum da anneme her şeyi. mutlu olmam gerekirken şuan çok kötüyüm moralim bozuk keyifsizim. ailem her şeyine takmış durumda ben 4 yıllık mezunum o neden 2 yıllık okumuş, neden kiloluymuş neden konuşmamış... daha yolun başında böyleyiz paramparça

Hiç farkındalar mı acaba bizi ne kadar üzdüklerinin
Sevgiliniz saygısız,işsiz güçsüz, sizi haketmeyen biri olsa hak veririm
gelecek görmüyorlar ki ondan tepki veriyorlar derim
ailelerin karşı çıktığı birliktelikler genelde yürümüyor çünkü
onlar garip bir şekilde hissediyor veya uyumsuzluğu görüyorlar sanırım
ama sizin durumunuz farklı sırf bir insan sessiz diye bu kadar ağır davranılmaz
misal ben de sessiz bir insanım konuşamam topluluk içerisinde
ileride benimde sevgilimin ailesi benim hakkımda böyle düşünce kahrolurum gerçekten
çok zor bir durum

Hiç farkındalar mı acaba bizi ne kadar üzdüklerinin
Sevgiliniz saygısız,işsiz güçsüz, sizi haketmeyen biri olsa hak veririm
gelecek görmüyorlar ki ondan tepki veriyorlar derim
ailelerin karşı çıktığı birliktelikler genelde yürümüyor çünkü
onlar garip bir şekilde hissediyor veya uyumsuzluğu görüyorlar sanırım
ama sizin durumunuz farklı sırf bir insan sessiz diye bu kadar ağır davranılmaz
misal ben de sessiz bir insanım konuşamam topluluk içerisinde
ileride benimde sevgilimin ailesi benim hakkımda böyle düşünce kahrolurum gerçekten
çok zor bir durum

herkes çekinir canım ilk defa böyle bir ortam içerisine giriyosun sonuçlta ve diyorum çok konuşur bazen artık sus lütfen diye kızarım ona. Sessiz sakin öyle oturuyodu bizde de arada konuştu soru sorununca cevapladı. Annem hasta gibi duruyor, neyi var onun demiş. Biz biraz daha zaman geçsin sonra tanışma faslı olur diye düşünüyoduk ama bizimkiler özellikle annem o kadar bunalttıki beni hatta bir ara seni oyalıyor o demeye başladı. tanışmaya geldiler babası bayramdan sonra istemeye gelicez dedi olay çıktı :26:

herkes çekinir canım ilk defa böyle bir ortam içerisine giriyosun sonuçlta ve diyorum çok konuşur bazen artık sus lütfen diye kızarım ona. Sessiz sakin öyle oturuyodu bizde de arada konuştu soru sorununca cevapladı. Annem hasta gibi duruyor, neyi var onun demiş. Biz biraz daha zaman geçsin sonra tanışma faslı olur diye düşünüyoduk ama bizimkiler özellikle annem o kadar bunalttıki beni hatta bir ara seni oyalıyor o demeye başladı. tanışmaya geldiler babası bayramdan sonra istemeye gelicez dedi olay çıktı :26:

Beklentileri ne ki acaba ?
Yani güzellikle gelip tanışmışlar niyetlerinin ciddi olduğunu belirtmişler
ortada cidden büyütülecek bir konu göremiyorum
bulmuşlar bunuyorlar bence
her şeyin hayırlısı
Allah'ın gücüne gider insanları ayırmak ön yargılı davranmak, yok yere beğenmeyip eleştirmek çok yanlış
hemen söz nişan istemiyorlarsa biraz daha tanısınlar bir kaç defa daha görüşülsün madem
hem zamanla sevgilin de ortama alışır daha rahat davranır
sizinkilerin de aklındaki soru işaretleri gider

Beklentileri ne ki acaba ?
Yani güzellikle gelip tanışmışlar niyetlerinin ciddi olduğunu belirtmişler
ortada cidden büyütülecek bir konu göremiyorum
bulmuşlar bunuyorlar bence
her şeyin hayırlısı
Allah'ın gücüne gider insanları ayırmak ön yargılı davranmak, yok yere beğenmeyip eleştirmek çok yanlış
hemen söz nişan istemiyorlarsa biraz daha tanısınlar bir kaç defa daha görüşülsün madem
hem zamanla sevgilin de ortama alışır daha rahat davranır
sizinkilerin de aklındaki soru işaretleri gider

Annemle konuştum rahatsız olduğunuz durum ne dedim. Sessizdi ben bir şey anlamadım hep mi öyle dedi. Anne daha ilk kez gelmiş ne bekliyodunuz dedim. Sen 5 sene okudun neden gittin onu buldun benim tahmin ettiğim gibi biri değildi hayal ettiğim gibi değildi dedi. Sadece kendilerini düşünüyolar neyin hayali, kim ne istiyor? Şuan mutsuzum ve ileride bu günleri hatırlayıp üzüldüğüm için daha da üzüleceğim

Annemle konuştum rahatsız olduğunuz durum ne dedim. Sessizdi ben bir şey anlamadım hep mi öyle dedi. Anne daha ilk kez gelmiş ne bekliyodunuz dedim. Sen 5 sene okudun neden gittin onu buldun benim tahmin ettiğim gibi biri değildi hayal ettiğim gibi değildi dedi. Sadece kendilerini düşünüyolar neyin hayali, kim ne istiyor? Şuan mutsuzum ve ileride bu günleri hatırlayıp üzüldüğüm için daha da üzüleceğim

Canım herkes evladı için en iyisini en mükemmelini ister
ama keşke tanımaya çalışsalarmış
öyle bir anda kestirip atmasalarmış
sabırlı ol
yani adam sessiz diye beğenmediler diye karşı çıkamazlar çok saçma olur
illaki yoluna girer her şey
biraz zamana ihtiyacın var sadece

Canım herkes evladı için en iyisini en mükemmelini ister
ama keşke tanımaya çalışsalarmış
öyle bir anda kestirip atmasalarmış
sabırlı ol
yani adam sessiz diye beğenmediler diye karşı çıkamazlar çok saçma olur
illaki yoluna girer her şey
biraz zamana ihtiyacın var sadece

çarşamba günü dışarıda buluşucaz. amcamla erkek arkadaşımın arası iyi amcam genç bize ayak uyduruyor o da gelicek. hiç kimseyi aynı anda mutlu edemezsin biliyorum bakalım 2. buluşmada ne diyecekler:26:

çarşamba günü dışarıda buluşucaz. amcamla erkek arkadaşımın arası iyi amcam genç bize ayak uyduruyor o da gelicek. hiç kimseyi aynı anda mutlu edemezsin biliyorum bakalım 2. buluşmada ne diyecekler:26:

Daha iyi olur umarım sen umudunu kaybetme :34:

benim 4 yaşındaki yeğenimde eşimi ilk isteme gününde görmüştü o konuşmayan enişte ben konuşmayan enişte sevmem demişti uzun bi süre :1: şimdi enişte diye bayılıyo. sizinkilerde inşallah zamanla severler

Canim demek gelip gittiler. Damat adayi her zaman sessiz sakin kalır ne konusacak zaten sorulana ancak cevap verir. Benim nisanlim ilk tanismaya tek gelmisti o yuzden baya bi sohbet etmislerdi babamla ama seninki ailesiyle gelmis ee buyukler konusurken de genclere pek laf düşmüyor. Eminim baban annenin ailesiyle tanismaya gidince de sessiz kalmıştır. En iyi onun anlamasi lazım kolay degil kizin ailesiyle tanismak. Sen sadece sabirli ol onlar da bunun dogal olduğunu anlayacaklar.

Canim demek gelip gittiler. Damat adayi her zaman sessiz sakin kalır ne konusacak zaten sorulana ancak cevap verir. Benim nisanlim ilk tanismaya tek gelmisti o yuzden baya bi sohbet etmislerdi babamla ama seninki ailesiyle gelmis ee buyukler konusurken de genclere pek laf düşmüyor. Eminim baban annenin ailesiyle tanismaya gidince de sessiz kalmıştır. En iyi onun anlamasi lazım kolay degil kizin ailesiyle tanismak. Sen sadece sabirli ol onlar da bunun dogal olduğunu anlayacaklar.

kendimden bile şüphe eder oldum. babamın anlayışlı olacağını biliyorum annemle evlenmek için çok uğraşmış zamanında. ama sanırım çok mükemmelini arıyolardır. iyi hiçbir şey yok şuan onların gözünde. erkek arkadaşıma bişey belli etmemeye çalışıyorum ancak bişeyler ters mi gidiyo diye sordu bana bugün bende geçiştirdim

Bi şekilde sevecekler sevmeseler bile alışacaklar. İstemiyoruz demiyorlar ama hiçte olumlu bir şey söylemiyorlar. Bugün biraz daha iyiyim daha da iyi olmam lazım biliyorum inşallah atlatıcam canım

tanıdıkça severler canım daha çok yeni
ön yargılı yaklaşıyorlar
sevilmeyecek kötü bir huyu yokmuş ki elbet sevecekler
geçecek bugünler de

9 yıllık bir beraberliğim var tanışmaya gelecekler diye de konu açmıştım. Ben erkek arkadaşımın ailesini tanıyorum gider gelirim ama erkek arkadaşım halam ve amcamla tanıştı sadece. Normalde zaten sessiz sakin biridir. Kaç zamandır beraberiz bana sesini yükselttiğini bile hatırlamam. Dün geldiler bana göre herşey güzeldi. Aileler çok iyi anlaştı ben çay servisi falan yapıyordum erkek arkadaşımda oturuyordu arada konuşuyor bişeyler anlatıyodu. Babasıyla babam, annesiyle annem konuştuğu için o da öyle dinliyordu herkesi. Babası biz bayramdan snra yine gelicez bu sefer aile büyüklerimiz olacak dedi. Herkes sustu. Babamdan bişey bekledi adam ve tekrarladı. Babamda kısmet hayırlısı dedi yuvarladı. Saat 11 gibi gittiler amcam babamı aradı nasıl buldunuz çocuğu diye 'Ben çok sessiz buldum garip geldi' dedi! Çok canım sıkıldı. Annemde kardeşimi sıkıştırmış ben çocuktan bişey anlamadım hasta mı o garip geldi bana demiş. Kardeşimde kızmış ne yapmasını bekliyodunuz ben onu ilk kez görmüyorum dedmiş. Çok konuşur beğenmezler hiç konuşmaz hasta derler. Napıcam ben??

Aynı benim durumum işte bahane hepsi bizim evde erkek olmadığı için sadece annesi ve halasıyla gelmişti sevgilim gidene kadar gözünü yerden ayırmadı çayını bike içemedi heyecandan kalktıklarında ben efendi filan derler diye beklerken bizimkiler kaşı gözü oynuyo demezler mi delirdim adeta çocuk yüzünüze bile bakamadı utandı napsın dedim kaç ay geçti aklıma geldikçe aileme kinleniyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynı benim durumum işte bahane hepsi bizim evde erkek olmadığı için sadece annesi ve halasıyla gelmişti sevgilim gidene kadar gözünü yerden ayırmadı çayını bike içemedi heyecandan kalktıklarında ben efendi filan derler diye beklerken bizimkiler kaşı gözü oynuyo demezler mi delirdim adeta çocuk yüzünüze bile bakamadı utandı napsın dedim kaç ay geçti aklıma geldikçe aileme kinleniyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öyle düşünme canım :( naptınız peki naptınız peki şuan durumlar nasıl?

Benim annem hala beğenmiyo hayal ettiğim gibi değil diyor hala ne hayal ediyo onu da bilmiyorum. Babam hiç yorum yapmıyo. Mutluyum ama eksik

Back