- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
9 yıllık bir beraberliğim var tanışmaya gelecekler diye de konu açmıştım. Ben erkek arkadaşımın ailesini tanıyorum gider gelirim ama erkek arkadaşım halam ve amcamla tanıştı sadece. Normalde zaten sessiz sakin biridir. Kaç zamandır beraberiz bana sesini yükselttiğini bile hatırlamam. Dün geldiler bana göre herşey güzeldi. Aileler çok iyi anlaştı ben çay servisi falan yapıyordum erkek arkadaşımda oturuyordu arada konuşuyor bişeyler anlatıyodu. Babasıyla babam, annesiyle annem konuştuğu için o da öyle dinliyordu herkesi. Babası biz bayramdan snra yine gelicez bu sefer aile büyüklerimiz olacak dedi. Herkes sustu. Babamdan bişey bekledi adam ve tekrarladı. Babamda kısmet hayırlısı dedi yuvarladı. Saat 11 gibi gittiler amcam babamı aradı nasıl buldunuz çocuğu diye 'Ben çok sessiz buldum garip geldi' dedi! Çok canım sıkıldı. Annemde kardeşimi sıkıştırmış ben çocuktan bişey anlamadım hasta mı o garip geldi bana demiş. Kardeşimde kızmış ne yapmasını bekliyodunuz ben onu ilk kez görmüyorum dedmiş. Çok konuşur beğenmezler hiç konuşmaz hasta derler. Napıcam ben??