• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Tanışma

Öcelikle konun hayırlı olsun ilk yorumda benden olsunn.. zemuszemus
Benim sözlümle ailemin tanışması ailesiyle birlikte sözden önce tanışmaya geldiklerinde oldu..
Ondan önce annemle tanıştırmayı çok istedim ama babamdan gizli kapaklı iş çewirmek istemediği için reddetti..
Bizimki böle oldu..

:) ben de yakın zamanda bu heyecanı yaşamış biri olarak önce halamla tanıştırdım..sonra bigün halamı yemeğe çağırıp yemekten sonra babama biriyle tanıştırmak istediğimi söyledim..sağolsun halam da işi özetleyiverdi babama...zira ben heyecandan ölmek üzereydim...cumartesi akşamına da pastalı börekli bi akşam çayına davet ettik ...ortam yumuşak olsun diye muhabbeti en iyi amcam ve yengemi ve tanışıyor olduğu için de halamı da çağırdık. keyifli bi akşam oturması gibi tanışıldı...
ailede sözü geçen ve anlayışlı birini aracı etmek en kolay yöntem:))
hayırlı olsun şimdiden:)

benim annem duyuyordu yıllardır adını benden.onun teyzesiyle ve ailesiyle tanışmıştım ama ben ailemle tanıştırmaya çekiniyordum.şimdi çekingenliğim anlamsız geliyo gerçi:))) istemeye gelmeden 3 gün önce annemle tanıştırdım dışarıda.abimin sert tepkilerinden dolayı annemin görmesi iyi oldu abimi ikna etti biraz da olsa.sonra da isteme söz faslı oldu:)

bu arada hos geldın aramıza canım....benim nişanlımla anneler zaten tanısıyordu bır tek baba bılmıyordu benım oda ıstemeyle nısan bır arada oldu babada gormus oldu :kedi:

önce o beni ailesiyle tanıştırdı (ailemin haberi vardı tabii bundan) 3-4 ay sonra o benim ailemle tanıştı sonra aileler tanıştı ve bayramda sözlendik opuyorumnanaktan şuan askerde bidenem mafoldumben

Bız sekız yıldır beraberız canım bızım aıleyede bıraz ters dÜŞÜyo getırıp ewe tanıŞtırmak ama annem ılk gÜnden berı bılıyodu ama tanıŞmak kısmet olmamıŞtı veeee 26hazıran 2009 da ablamın dÜĞÜnÜnde gelın odasında tanıŞtırdım ve annem Çok sewdı tabı sewgÜlÜmde onu ama suratının o Şeklı Çok komıktııı ....... Ama Çok farklı ve gÜzel bı duygu sewdıĞının sewmesı onay gÖrmesı falan mÜthıŞ............ Fermen gıbı oldu yaww

Back