(Tanisma)Wallonne Paylasim Alani

Arkadaşlar belçikada hemşirelik okuma şartları nelerdir biliyormusunuz?İlerde Belçika Verviers bölgesine geleceğim.Gelince hemşirelik okumak istiyorum.Meslek lisesi bilgisayar bölümü son sınıf öğrencisiyim.Yardımcı olursanız sevinirim..

Arkadaşlar belçikada hemşirelik okuma şartları nelerdir biliyormusunuz?İlerde Belçika Verviers bölgesine geleceğim.Gelince hemşirelik okumak istiyorum.Meslek lisesi bilgisayar bölümü son sınıf öğrencisiyim.Yardımcı olursanız sevinirim..

hmmm pek ugrayan olmamis, gerci bende uzun zamandir kk ya ugramiyordum
yeni gelenlere slm belcika ya ve kk ya
verviers guzel degil ya imkanin varsa flamanda oku hatice....)

Okyanuselif tşk ederim.Msn kullanıyorsan görüşebilirmiyiz?Hemşirelik ve hasta bakıcılğı hakkında bilgi almak istiyorum.

canim ben verviersteyim bence hic guzelim turkiyeyi birakip gelme ben geri donmek icin can atiyorum.geldiginde oncelikle fransizcayi iyi ogrenmen lazim okul olaylarini dusunuyorsan.

Hımmm...Çoğu kişi tavsiye etmiyor canım tavsiye etmemenizin nedenleri neler acaba ??Çoğunuz evlenipde oraya gidenlerdensiniz??

elifffffffffffffffff nerlerdesin ben ensivalada tasindim dogumda yaptim ustelik cocuk 1 yasinda hehehhehe.bu siteye pek takilmiyordum haticecigim ozel mesaj atamiyorum ben.msnde problem var format atilsin gorusuruz tabii yakinda sende evlenip mi geliceksin yoksa?msn adresini gonder ozelden yapilir yapilmaz ekleyim seni.elifffffffffffffffffffffff okyanusssssssssssssss sen nerede oturuyorsun kendinden bahset biraz gecen gun kayserililerin dugunu vardi yoksa ordamiydin?

Hımmm...Çoğu kişi tavsiye etmiyor canım tavsiye etmemenizin nedenleri neler acaba ??Çoğunuz evlenipde oraya gidenlerdensiniz??

canim ben belcikada dogdum buyudum ve bende buraya gelmemeden yanayim. Guzelim Turkieyi birakmayin.. daha guzl bir hayat amaciyla turkiyeyi terk ederseniz bilinki burdaki hayat hic gzl dgl.. ve sunuda ekleyeyim Belcikada gelecek YOK, ztn ulke bolundu bolunecek, walon taraf fransayami eklenir, flaman tarafi holandayami eklenir bilemem... ztn is yok, nsl calisacaksiniz dil ogrenmeden?? dil ogrendikten sonra kim bilir belcikanin hali ne olur.. burasi yasanacak ulke dgl ama egitim icin ayni seyi pek soylemek istemem, bruksel universiteleri (ULB, UCL) en iyi uniflerden biri..

ben sizin yerinizde olsam Turkiye'de dururdum ve o ulkeyi ayakta tutmak isteyenlerden biri olurdum, belki soylemesi kolay ama sirf yasam sartlari zor diye o ulkeyi birakmak yasam sartlarini daha da zorlastirmak demektir. Ben sahsen Turkiyeye donmek istiyrm ve yasamimi orda dvm etmek istiyrm.. belki basit bir laborant olarak ulkeme katkim olur. Burdaki irkcilarin agiz kokusunu cekmektense ulkemde yasarim daha iyi.

Herkes saniyor ki biz buralarda kral gibi yasiyrz, hicte oyle dgl.. hakkimizi korumak ve almak icin mucadele ediyrz, her yaz turkiyeye gidebilmek icin harcamalarimizi kisitliyrz.. belki burdaki alim gucu turkiye'dekinden yuksek olsa bile burda yasam hic gz dgl...

Teşekkür ederim canım ...

merhaba araniza yeni katildim ben selda charlorie ye bagliyiz bende marcienne docherie' deyim yakinlarda oturan varsa gorusebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…