(Tanisma)Wallonne Paylasim Alani

Belcika'da yasayan arkadaslar nerdesiniz,nereye kayboldunuz ya tamam tamam wallonne olmasada olur flaman, alman bolgesi yazin yahu aloooo...

a.s.elifcigim o tarafda kimse yok sanirim herkes filaman bolgesinde daha cok limburg da tum turkler
buyur canim mesajini okudumda sana merhaba deyim dedim
slm merhaba canim insallah iyisindir

a.s.elifcigim o tarafda kimse yok sanirim herkes filaman bolgesinde daha cok limburg da tum turkler

Habibe sen neredesin canim?ben flamanda anversdeyim.
Pardon ya buldum nerede oldugunu,ilk geldigim yil cok cok yakinmisim sana,beverlodaydim ilk geldigimde,6 ay kaldim sonra tasindik.

tesekkurler habibe kk'da belcika'da olan arkadaslarin hepsi flamanda wallondada turk cok fakat kk dan kimse yok saniyordum ama birine rastladim gecenlerde hatta ayni sehirdeyiz, sen nerdesin canim, ben iyiyim ya sen nasilsin.........
sevgiler habibea.s.

Ben charleroi danim elif sen nerdesin??

ben verviers' deyim canim, hosgeldin kk'ya... nasilsin?
bu arada imzan gercekten cok anlamli ve bloguda inceledim, insallah bulunur yazik,kelimelerle ifade edemiyorum dusunce ve duygularimi nede olsa anneyim, Allah ailesine sabir versin ve su mubarek gunlerde tum ictenligimle dua ediyorum ki tez zamanda bulunsun kavussunlar insallah, Allah yardimcilari olsun....

bende leopolsburgdaym
gulsehri beverlo ya komsuyum orda olsaydin simdiye kadar bulusmustuk bile hosca kal sahi oraya niye gittin beverlo cok guzel bir yer

Merhaba Arkadaslar

Bende Namur Sehirinde Oturuyorum, 36 Yasindayim Ve 3 Yasinda Bir Kizim Var.
Bende Araniza Katilmak Isterim.

Hoscakalin.

Merhaba Arkadaslar

Bende Namur Sehirinde Oturuyorum, 36 Yasindayim Ve 3 Yasinda Bir Kizim Var.
Bende Araniza Katilmak Isterim.

Hoscakalin.

Selam Sevimezgi hosgeldin kk'ya canim, namuru gormedim nasil guzel biryermi ben Verviers deyim bilirsin degil mi? ben 25 yasindayim 3,5 1,5 yasinda iki oglum var iki bucuk ay sonra dogum yapicam kismetse ucuncu oglum dunyaya gelicek insallah kiz olsun istedim hep ama olmadi iste kismet hayirlisi...
kimse yazmiyo demisin ama benim cenem dustu galiba :sm_cool:sırnaşık şey
Turkiye'den nerelisin memleket neresi canim ben yozgat-kayseri, yani tam iki sehrin arasinda bir ilcedenim aslinda yozgata bagli ama kayseri daha yakin bizim oraya ve tum sulale kayseride ..........iiiimmm neyse yine uzattim sonra gorusuruz:teytey:a.s.

Merhaba elif memnun oldum.

ALLAH bagislasin çoçuklarini . 3. de yolda saglikli bir hamilelik diliyorum. Kiz erkek fark etmez tabiki 2 erkekten sonra insan kiz ister ama saglikli olsunlar en onemlisi. VERVIERyi bilirim ama hiç gitmemisim, bu kuçuçuk ulkede bile daha çok gorecek yerler var. Ben arnavutum ama burada dogdum, turkiyede istanbuldanim ve evlilikten sonrada bursali oldum.

14 yil once kappadokyaya gelmistim ve gunu birlik kayseriye iskender kebab yemege gitmistim.

Sen neler yapiyorsun, çalisiyormusun ? belçikada mi dogdun ?

Gorusmek uzere, forumuda ihmal etmeyelim.

Merhaba Sevim, burda da karsilastik, naaber nasilsin?

Ben Namur'da Mont Godinne'de tedavi oldum nisan ayinda, aklima sen geldin hemen

Merhaba Cemile Nasilsin ?

Umarim Onemli Birseyin Yoktur, Yoksa Fiv Icin Mi Tedavi Gordun ?
Sen Gente Oturuyordun Zannediyorum Degil Mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…