(Tanisma)Wallonne Paylasim Alani

Merhaba Cemile Nasilsin ?

Umarim Onemli Birseyin Yoktur, Yoksa Fiv Icin Mi Tedavi Gordun ?
Sen Gente Oturuyordun Zannediyorum Degil Mi ?

MErhabalar tekrardan yerimseniben

Benim kucuk bir koloskopi olayim vardi, cok ciddi degil ama insan gene de heyecan yapiyor hastanede falan..fisfisfis

Biz Gent'te degil Leuven civarindayiz, aslinda uz. leuven'e gidecektik ama bu doktor bir arkadasin bir tanidigi imis, gercekten de Leuvendekilerden daha nazik ve ilgililerdi.. uzak olmasa her durumda o hastaneye giderim valla...

Senin kiz epey buyumustur degil mi? Zaman cok hizli geciyor..

Belcika'dan kimler bu yaz Turkiye'ye gidiyor arkadaslar??? ben yine gidemiyorum maalesef cunku doguma denk geliyo ya kismetse 8.ay basi yada ortalari en gec dogum yapicam ....her yil birsey cikiyor ben ne zaman gidicem Turkiye'ye yaaaaa??!!!!!!!!!!.........(

ben geldiiiim
bayadir giremiyordum
kiz elif sen hamissin
bilmiodum allah tamamina erdirir insallah
sag salim dogurursun
bende gidemiyorum bu yaz izine
buraliyiz yani

ben geldiiiim
bayadir giremiyordum
kiz elif sen hamissin
bilmiodum allah tamamina erdirir insallah
sag salim dogurursun
bende gidemiyorum bu yaz izine
buraliyiz yani

ooohhh hosgeldin sulem yaa sen nerelerdesin, bende gidemiyorum malum dogum var bir ay on gunden filan ....gerci ben hersene yapiyom bunu:roflol::roflol: kiz kiz diye ama yok anacim olmuyooo
ozledim seni :1hug:a.s. bu arada guzel dileklerin icin coook tesekkur ederim canim benim .....)

merhabalar ben yeni üye oldum belcikadan 17 yıl oldu kesin dönüş yaptım,gençliğimi namurde geçirdim bir çok arnavut arkadaşlarım vardı,burayı görünce heyecanlandım belkide onlara rastlarım diye,acaba tanıdığım birileri varmı??kuzenlerim hala orda yaşıyorlar,ben ikizim belkide tanıyan çıkabilir inaşallah..salzinnde oturuyordum..

selam belle bende namurden ve 18 sene once salzinde oturuyordum simdi saint servait de oturuyorum ben makedonya gocmeniyim belkide birbirimizi taniyoruz hen yakin zamanda cvp yaz bakalim tanisiyormuyuz

merhabalar bayrampaşali..yaşını bilmiyorum ama ben 68 doğumluyum kendim ikizim..bizleri çok kişi tanırdı..ilon st jasques okuluna gittim..bir çok arnavut arkadaşım vardı..isim saysammı bilmiyorumki yasakmı..bence çerkezim..eğerki çerkez arkadaşların oldysa veya duyduysan kesin beni bilirsiniz..

belle bende arnavutum ama sen tanirsan ablami tanirsin ben 77 dogumluyum ablam 68 li ozelde sana biraz fazla bilgi verdimsüprizzzzz

Sevgimizi belirtmekten asla bıkmamalıyız, tıpkı onun bize söylendiğini duymaktan asla bıkmadığımız gibi.
Rahibe Teresa

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgimizi belirtmekten asla bıkmamalıyız, tıpkı onun bize söylendiğini duymaktan asla bıkmadığımız gibi.
Rahibe Teresa

Son düzenleyen: Moderatör:
enteresansın neden sıkılayım kaç gündür pc ye giremiyorum suan cepten giriyorum nete ne deyim sana allah hayırlısıyla gelmeni nasip eder ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…