- 3 Temmuz 2023
- 41
- 34
- 3
- 31
- Konu Sahibi talihsizogretmen
-
Olmaz.Tanismaya gelsinler sonra isteme alistirmayin erkek tarafını.Sonra masraf yapmazlar.Annen çok haklı.Merhabalar sevdiğim erkek ailesiyle birlikte bize ilk kez gelecekler. Aileler daha önce tanışmadı. Mesafe çok yaklaşık 9 10 saat. Annesi vs çalışıyor. Bu yüzden tanışmaya geldiğinde isteme de olsun yüzük takalım diyorlar. Annem olmaz o is diyor önce tanışma olur diyor. Erkek arkadaşım da mesafe ve çalışan insanlar oldugu icin sürekli ayarlamayiz dedi. Ben bu islerde tecrübesizim. Tanışma ve isteme bir arada olur mu. Yemek mi cay menüsü mu vermek mantıkli? Kisaca bu süreci bilenler olarak yardımınıza ihtiyacım var. Yorum yapanlara teşekkür ederim.
Tabikide olur zaten kararı siz vermişsiniz görücü usulü olmadığına göre ne gerek var ınsanlara yük olmaya geliş saatlerine bağlı yemek vermenizdeMerhabalar sevdiğim erkek ailesiyle birlikte bize ilk kez gelecekler. Aileler daha önce tanışmadı. Mesafe çok yaklaşık 9 10 saat. Annesi vs çalışıyor. Bu yüzden tanışmaya geldiğinde isteme de olsun yüzük takalım diyorlar. Annem olmaz o is diyor önce tanışma olur diyor. Erkek arkadaşım da mesafe ve çalışan insanlar oldugu icin sürekli ayarlamayiz dedi. Ben bu islerde tecrübesizim. Tanışma ve isteme bir arada olur mu. Yemek mi cay menüsü mu vermek mantıkli? Kisaca bu süreci bilenler olarak yardımınıza ihtiyacım var. Yorum yapanlara teşekkür ederim.
Yarın kv ile anlaşamazsa ilk istemese seni verdiler deyip zoruna gider.Aslında sevgiliniz ile uzun süredir birlikte ve iyi tanıyorsaniz ya da tanıdığınızı düşünüyorsanız aile madem 10 saat uzakta geldiklerinde yüzük de takılabilir hani söz gibi . Zaten artık kabarık gelinlik gibi Nişan elbisesi giyip Nişan göreni yapan pek kalmadı oldukça gereksiz . Uzak mesafe gelecekleri için sizde mi otelde mi kalacaklar belirleyin duruma göre yemek ya da çay menüsü seçersiniz. Gelir gelmez tanışma da çok yabancı olmasınlar diue geldikleri gün dinlenir ertesi gün onların ailesi sizin aileniz birlikte bir kahvaltıya gider tanışır kaynasirlar ertesi gün söz olur ki ortam çok yabancı soğuk olmaz
Bende yurtdisina evlendim bizde once tanışma oldu 10 gunluk bir otel ayarladilar. Sonra onlar bizi yemeğe davet etti 6. Gun isteme son günde yüzük takıldi. Benim annem karşı tarafi düşündü karşı taraf birkaç kez gelmeye razı idi. Bir kez de öyle bir tatil amaçlı geldiklerinde aileler görüştü. Şimdi Türkiye de hersey o kadar pahalı ki yani zaten aileler işin içine girdiğinde sıkıntılar oluyordu bu ekonomik krizde umuyorum artmaz.Merhabalar sevdiğim erkek ailesiyle birlikte bize ilk kez gelecekler. Aileler daha önce tanışmadı. Mesafe çok yaklaşık 9 10 saat. Annesi vs çalışıyor. Bu yüzden tanışmaya geldiğinde isteme de olsun yüzük takalım diyorlar. Annem olmaz o is diyor önce tanışma olur diyor. Erkek arkadaşım da mesafe ve çalışan insanlar oldugu icin sürekli ayarlamayiz dedi. Ben bu islerde tecrübesizim. Tanışma ve isteme bir arada olur mu. Yemek mi cay menüsü mu vermek mantıkli? Kisaca bu süreci bilenler olarak yardımınıza ihtiyacım var. Yorum yapanlara teşekkür ederim.
Sen ve dahiyane çıkarımların…Yarın kv ile anlaşamazsa ilk istemese seni verdiler deyip zoruna gider.
olur ama nişanlılık en az 6 ay kalın ailecek sizde onlara gidin iyice tanıyınMerhabalar sevdiğim erkek ailesiyle birlikte bize ilk kez gelecekler. Aileler daha önce tanışmadı. Mesafe çok yaklaşık 9 10 saat. Annesi vs çalışıyor. Bu yüzden tanışmaya geldiğinde isteme de olsun yüzük takalım diyorlar. Annem olmaz o is diyor önce tanışma olur diyor. Erkek arkadaşım da mesafe ve çalışan insanlar oldugu icin sürekli ayarlamayiz dedi. Ben bu islerde tecrübesizim. Tanışma ve isteme bir arada olur mu. Yemek mi cay menüsü mu vermek mantıkli? Kisaca bu süreci bilenler olarak yardımınıza ihtiyacım var. Yorum yapanlara teşekkür ederim.
Tanışma olmadan bence olmaz. Ama bence. Biraz zaman aralığı genişler ama önce tanışma sonra isteme söz nişan bir yaparsın. Menü de geldikleri saate göre değişir. Akşam geleceklerse yemek yemekten sonra gelecekse çay menüsü.Merhabalar sevdiğim erkek ailesiyle birlikte bize ilk kez gelecekler. Aileler daha önce tanışmadı. Mesafe çok yaklaşık 9 10 saat. Annesi vs çalışıyor. Bu yüzden tanışmaya geldiğinde isteme de olsun yüzük takalım diyorlar. Annem olmaz o is diyor önce tanışma olur diyor. Erkek arkadaşım da mesafe ve çalışan insanlar oldugu icin sürekli ayarlamayiz dedi. Ben bu islerde tecrübesizim. Tanışma ve isteme bir arada olur mu. Yemek mi cay menüsü mu vermek mantıkli? Kisaca bu süreci bilenler olarak yardımınıza ihtiyacım var. Yorum yapanlara teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?