Tanışma sitesi

handemiray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
495
432
103
32
Kızlar merhabalar tekrardan, kısa bir süreliğine Avrupa’da görevliyim. Gitmeden oradan hani bir arkadaş falan mı yapsam diyorum malumunuz yeni ilişkiden çıktım. Böyle tinder gibi değil de daha masum aktivite topluluğu gibi güzel bir uygulama öneriniz var mıdır acaba? Veya genel olarak önerileriniz? Şimdiden teşekkür ederiim önceki konumdaki destekleriniz için de çok teşekkür ederim ayrıca hala dönüp dönüp okuyorum:))

Couchsurfing on numara uygulama. Seni gezdirecek kız ve erkeklerle tanışabilirsin. Üstelik işlerine yardımcı olurlar,sorularını cevaplarlar. Sevgili olarak değil ama çevre olarak dusunebilirsin. Ben valla gelenlerin sim kartından bineceği otobüse her şeye yardimci oluyorum, gezdiriyorum. Benim gibi ameleler çok o sitede mutlaka kullan, Avrupa'da da çok yaygın Asya'da da. Öyle bir site yani

Sizin yorumlarınızda görmüştüüm ama zaten kalacak kendi koltuğum var ve şirket misafire de izin vermiyor Başka var mı bildiğin?

Yok aslında direk amacım o değil internetten hiç kimseyle tanışmadım ama aklım da çelinmiyor değil. Normal arkadaş da isterim tabi tek başına kalacağım oralarda

Sizin yorumlarınızda görmüştüüm ama zaten kalacak kendi koltuğum var ve şirket misafire de izin vermiyor Başka var mı bildiğin?
Hayır hayır sadece yatılı kalmak değil, o sitede o bölgedeki insanları ara, özel mesaj at şu tarihte geleecgim,kalacak yerim var ama şehri gezdirir misin diye. Ya da uygulamada hangout aç , istediğin şey kısmına şehri gezmek,bilmemnereye gitmek falan yaz, eşleş buluş hem arkadaşlık degik turistik site, hem de her an her şey olabilir

Aaaa anladıııım. Çok teşekkür ederiim çok sağoluun hemen kaydolayım ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…