Kız İsteme tanışma mı istemem mi ?

nisanyagmru

Her konuşmak isteyişinde, ona bakıp susmaktır aşk…
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
499
194
53
kızlar bişi soracağım erkek ardaşım bayramdan önce geleceiz diyor bende önce tanışmaya gelin sonra istemeye gelirsiniz diyorum oda öyle şey mi olur diyor gelince tanışır isteriz diyor. sonra da annenler ne düşünür dedi tam ne düşündüklerini bilmiyorum bu konu hakkında. soramıyorumda çünkü temmuz ayında sormuştum gelsinler demişlerdi bazı aksiliklerden dolayı gelememişlerdi şimdi bayramdan önce geleceğiz ne diye geleceğiz annenlerin düşüncesini öğren ona göre hazırlanalım diyor. yardım edin lütfen

Kız evi naz evidir... Nişanlınızın ve ailesinin değil, sizin ve aile büyüklerinizin ne düşündüğü daha önemli bu konuda.
Kızım evlenecek olsa, evime ilk defa gelen insanlara hemen kızımı verdim gitti diyip göndermek istemezdim.
Damat adayı ile önceden tanışıp tanışmadıkları çok önemli. Eğer uzun süredir birlikteyseniz ve onu tanıyorlarsa, sadece ailesi ile bir kere tanışıp sonra istemeye gelmeleri yeterli bence. Tanımıyorlarsa, babanız ve erkek arkadaşınızın ailenizle biraraya geleceği kahvaltı gibi bir görüşme ayarlayın. Başbaşa konuşsunlar rahat rahat tanışsınlar.
Kolay olmasın, bir kere evleniyorsunuz....

Eğer aileyi de tanıyorsanız, isteme tek seferde olabilir.

aynı şehirde mi yaşıyorsunuz? bu kısım önemli bence..

biz nişanlımla aynı şehirde yaşıyoruz, önce tanışmaya geldiler, sonra biz onlara gittik, sonraki geldiklerinde isteme ve nişan oldu.. bütün bunlar bir ay içerisinde oldu sadece hafta sonu müsait olabildiğimiz için..

bir arkadaşımın ise farklı şehirdeydi sevgilisi..cuma akşamı tanıştılar, cumartesi söz/nişan oldu..

Bence de önce tanışma olmalı. Önceden tanıyorlarsa, kız zaten verilcekse istemeye gelebilirler. Ama erkek tarafını tanımıyorlarsa önce tanışma olmalı. Niye tanımadığım birine görür görmez kız vereyim ki.

aramızda yarım saatlik mesafe var 6 yıldır birlikteyiz ailem biliyor ama ne sevgilimle nede ailesi ile hiç tanışmadılar bende önce tanışma için gelin dedim ama sen öyle düşünüyorsun ama bakalım ailen ne düşünecek dedi aileme de soramıyorum ne düşündüklerini tekrardan gelmeleri ertelenirse die

Kız evi naz evidir :) Bizim eşimle çocukluktan beri tanışıyoruz ailelerimizde öyle ama buna ragmen 3 kez istemeye geldiler Bu sizin tercihiniz ben babama baba hemen verme en az 3 kez gelsinler demiştim

Yarım saatlik yolun lafı bile olmaz bence
Bizde ilk aileleri tanıştırdık:)
Hatta önce sevgilim yalnız geldi tanışmaya 2 gün sonra ailece gelip tanıştılar şimdi biz onlara gidicez
geldiklerinde isteme olucak
sonra tekrar gelip yüzükleri takıcaklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…