Kız İsteme tanisma krizi

thegkscr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
258
64
53
İstanbul
Merhaba arkadaslar. 3 yildir.devam eden bi iliskim var ve artik kendisi ailemle tanismak istiyor ama ben cok cekiniyorum. Cunku genel olarak ailem.beni hep okul yonunde tesvik ettiler surekli bir oku motivasyonu icindeydim. Bu sene universteden mezun oluyorum ve yurtdsna yuksek.lisansa.gdyorum bir sene icin. Iliskinin suresi ve gidiyo olma.sebebiyle erkek arkadasim ailemle tanismak ve yaza soz kesmek istiyor. Annem iliskimi biliyor bir kac kez de niyetini soyledim ama pek ciddiye almadi beni. Hep daha erken degilmi ya da ben onaylamiyorm daha erken diyor. En sonunda babamla konus dedim tamam dedi ama hala konusmadi. Nasil bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Cunku erkek arkdsmda skstryo. Annem yardimci olmuyo. Stres altinda olan ben.
Simdiden tesekkurler

Yaşlarınız kaç acaba anneniz erken olduğunu düşünebilir.
1 sene göz açıp kapayıncaya kadar geçer eğitiminizi tamamladıktan sonra bence girişin böyle işlere

Yaşlarınız kaç acaba anneniz erken olduğunu düşünebilir.
1 sene göz açıp kapayıncaya kadar geçer eğitiminizi tamamladıktan sonra bence girişin böyle işlere

22 yasndayim. Erkek arkadsmda 24 . Zaten bzm hemn evlnme durumumuz yok. Sadece tanisma ve soz olsun istyor 3 yildan once evlenmemz imkansz zaten. Ama tansma icinde erken diyor. Gelince tanisiriz diyor ama karsi tarafta gitmeden tanismak bi adim atilsin istiyor

Hımm yüzük takma gibi bir düşünceleride var sanıyorum karşı tarafın.
İlk bir tanışılıp 1 yıl sonra söz nişan yapılabilir aslında ama bence aileniz önce erkek arkadaşınışla tanışmalı.

Aynen. Ama karsi taraf bi yil daha beklemeye niyetli degil. Ozelliklede erkek arkadasim. Ama annemde erken buluyor. Nasil bi yol bulcam kararsiz kaldim.

Ben de 2 yillik bi bekleme sonrasi 3 ay once nisanlandim ama ne cektik 8 ay olmuştu iliskimiz nisanlim o zaman 29 ve bende 23 yasindaydim üniversite son siniftaydim nisanlim isini gücünü kurmus askerligini yapmis tam iki yil bekledi beni ailem yok dedi erken dedi ise basla öyle dedi ısrarcı olduk en sonunda simdi nisanliyiz 9 ay sonra dugunumuz olacak. Bu asamada en onemli sey sevdiginin sabırla beklemesi ve anlayisli olmasi.isin icine yurt dışı eğitimi giriyor onemli bir konu sevdigine de hak vermek lazim ama ailen bi tanissa hersey yoluna girer bence

Son düzenleme:

Tebrik ederim. Umarim cok mutlu olursunuz. Annem zamansiz.buluyir. tasinma islemleri var bu yaza ustelik yurt disina cikacagim y. Lisans icin oyuzden.babam maddi olarak baya zorlancak. Bunlarin arasinda bide bu nerden cikti gibi oldu. Baban ne tepki vercek bilmiyorum diyor. Bi bakima hakli ama erkek arkadasimda.beklemek istemiyor ve sorun cikariyor. Ne yapacagim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…