- 14 Eylül 2007
- 5.494
- 238
-
- Konu Sahibi hidennisko
arkadaslar ben gercekten gorusup yalnizligimizi paylasmak, birlikte birseyler yapmak ve belçikayi cekilir hale getirmek icin buradayim..bana destek olun 2 aysonra brussel evere deyim..hangi bölge olursa olsun tanismak gorusmek isterimmm:sm_cool:
Selam arkadaslar, bende brukseldeyim, atomiuma cok yakin oturuyorum..Siteye daha yeni uye oldum...sevgiler...
laeken de mi oturuyorsun
evet tour japonese'e cok yakinim, sen neredesin?
norraa, meslegin dikkatimi cekti. belcikada mi arastirma gorevlisisin? evetse hangi universite ve bolum? ben gecen sene belciakdaydim erasmus ogrencisi olarak. seneye de insallah master icin gelmek istiorum.
sevgiler,a.s.
Evet,esasen doktorum ben, tr'den mezunum ama evlenince buraya geldim fakat simdi ulb 'de bi arastirma laboraturinda calisiyorum, ayni zamanda doktora da yapiyorum..a.s
Sen hangi bolumdesin??yada ne master'i icin geliceksin??
Sevgilera.s.
evet tour japonese'e cok yakinim, sen neredesin?
ben kac senedir molenbeekte yasadim sonra asseya yerlestim laekenden brukselden 15 km uzaklikta hmm bu arada doktormusunuz maasallah ne bolum doktorsunuz ne guzel okuyup meslek sahibi oldunuz aaah ben yaniyorum neden okumadigima
Tesekkurler ama suan burda doktorluk yapmiyorum, sadece arastirma yapiyorum..Buranin yasalari ne yazikki turkiye mezunu doktor dishekimi ve avukatlara burada mesleklerini tam anlamiyla yapmalarina izin vermiyor...:1no2:
selam ben yeni üye oldum.bende allah izin verirse belçikaya gelin geliyorum.vize bekliyorum.hiç istemiyordum yurtdışını ama allah böyle nasip etmiş.