(Tanisma)Brüksel Paylasim Alani

hidennisko

çiçekli böcekli :))
Pro Üye
14 Eylül 2007
5.494
238
arkadaslar ben gercekten gorusup yalnizligimizi paylasmak, birlikte birseyler yapmak ve belçikayi cekilir hale getirmek icin buradayim..bana destek olun 2 aysonra brussel evere deyim..hangi bölge olursa olsun tanismak gorusmek isterimmm:sm_cool:

merhaba
ben agustos ortasina kadar bruksel'de yasiyordum simdi
merkeze 20 km falan uzaginda bir belediyedeyim
evere'de teyzem oturuyor, ve bende sürekli gelip gidiyorum merkeze...
evere diger belediyelere bakarak daha sakin bir yerdir, daha temiz mahalleleri var... turkiye gibi olmasada idare eder artik
sende hosgeldin....

brükselde yaşayıp ebru sanatına ilgi duyanlar lütfen ulaşın görüşelim.ebruzendidemblogcu.com

Hosgeldin diyelim sana...

Ebru ben biraz ilgilenirim ebrusanatiyla ama sadece karsidan bakmayi gecmedi simdiye kadar...Neden olmasin yani.....

slm bende brukselde oturuyorum ebru sanatın cok sevıyorum ama malesef bebeğim küçük henüz ...keşke bende yapabılsem

kizlar bugun uye oldum hep buraya giriyorum yazilanlari okuyorum sonunda uye olabildim bende belcika bruxel de uccle de oturuyorum bna yakin arkadaslarla tanismayi cokkkkk isterim burda pek turk arkadasim yok hatta bi tane bile yok desem yeridir paylasimlarinizi bekliyorum kizlar

merhaba fusunum..uccle yerini bilmiyorum ama bende evere de oturacagim
agustos sonunda temelli gelecegiz oraya.esim orda calisiyor.hemde 4 gun sonra bebegim olacak :))
sen calisiyormusun hayat nasıl ne kadardır ordasın
yaz mutlaka :)

Selam arkadaslar, bende brukseldeyim, atomiuma cok yakin oturuyorum..Siteye daha yeni uye oldum...sevgiler...

evet tour japonese'e cok yakinim, sen neredesin?

norraa, meslegin dikkatimi cekti. belcikada mi arastirma gorevlisisin? evetse hangi universite ve bolum? ben gecen sene belciakdaydim erasmus ogrencisi olarak. seneye de insallah master icin gelmek istiorum.

sevgiler,a.s.

norraa, meslegin dikkatimi cekti. belcikada mi arastirma gorevlisisin? evetse hangi universite ve bolum? ben gecen sene belciakdaydim erasmus ogrencisi olarak. seneye de insallah master icin gelmek istiorum.

sevgiler,a.s.

Evet,esasen doktorum ben, tr'den mezunum ama evlenince buraya geldim fakat simdi ulb 'de bi arastirma laboraturinda calisiyorum, ayni zamanda doktora da yapiyorum..a.s
Sen hangi bolumdesin??yada ne master'i icin geliceksin??
Sevgilera.s.

Evet,esasen doktorum ben, tr'den mezunum ama evlenince buraya geldim fakat simdi ulb 'de bi arastirma laboraturinda calisiyorum, ayni zamanda doktora da yapiyorum..a.s
Sen hangi bolumdesin??yada ne master'i icin geliceksin??
Sevgilera.s.

ah ne guzel!! hihoyyyt ben bu ocak mezun oluyorum insallah, dil edebiyat okuyorum. Amerikan Kulturu ve Edebiyati. yine ayni alanda American Studies de master yapicam. belcika egitim acisinda cok gelismis bi ulke ve non-eu ogrenciler icin en ucuz egitimi veren avrupa ulkelerinden biri bence. insallah kabul edilirim:Saruboceq:

ne zaman yerlestiniz belcikaya? alismak zor oldu mu? mutlu musunuz??:1rolleyes:

ulb belcikanin en iyi universitesi olarak un yapmis bi uni. tebrik ederim. tip icin gent universitesi de cok iyi diye bilinior galiba. benim master programim dort universitenin birlikte actigi bir program ve dersler brukselde. bakalim nolcak:çok üzgünüm:

size basarilar diliorum...

sevgilera.s.

selam ben yeni üye oldum.bende allah izin verirse belçikaya gelin geliyorum.vize bekliyorum.hiç istemiyordum yurtdışını ama allah böyle nasip etmiş.

ben kac senedir molenbeekte yasadim sonra asseya yerlestim laekenden brukselden 15 km uzaklikta hmm bu arada doktormusunuz maasallah ne bolum doktorsunuz ne guzel okuyup meslek sahibi oldunuz aaah ben yaniyorum neden okumadigima

Tesekkurler ama suan burda doktorluk yapmiyorum, sadece arastirma yapiyorum..Buranin yasalari ne yazikki turkiye mezunu doktor dishekimi ve avukatlara burada mesleklerini tam anlamiyla yapmalarina izin vermiyor...:1no2:

Tesekkurler ama suan burda doktorluk yapmiyorum, sadece arastirma yapiyorum..Buranin yasalari ne yazikki turkiye mezunu doktor dishekimi ve avukatlara burada mesleklerini tam anlamiyla yapmalarina izin vermiyor...:1no2:

hmm bilmiyordum neyse ki arastirma yapiyorsun hep ilgimi cekerdi neyse belcikanin havasi cekilmiyor beeeee

selam ben yeni üye oldum.bende allah izin verirse belçikaya gelin geliyorum.vize bekliyorum.hiç istemiyordum yurtdışını ama allah böyle nasip etmiş.

slm hayirlisi olsun belcikada akrabalarin falan varmi cabuk alisirsin dil kursuna yazilirsin hem dilini ogrenmis olursun hic olmazsa nerede kalacaksin belcikaya geldiginizde

slm arkadaşlar benimde temmuzda düğünüm olcak brüksele gelin gelcem ama yurtdışı oldugu için endişeleniyorum sizlerle tanışmayı çok isterim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…