- 8 Ekim 2009
- 2.090
- 33
- 44
-
- Konu Sahibi hidennisko
Merhaba ben Brukselde yasiyorum tasinalim 6 ay oldu hic bir arkadasim yok burda belki sizde seviyeli ve kardesce bir paylasim bekliyorsaniz tanisabiliriz
ben de tasınacam inş. agustostan sonra..belçika nasıldır ınsanları nasıl burdakı meyve sebzeyı ordada bulabilecekmiyiz..bir suru sorum var eger cevaplamak istersen tanısalım..ben havva
hoşbulduk elifcim..hosgeldin kk ya havvacim
belcika iyidir herhalde kisiye gore degisir aslinda( duruma gore de degisir ) :))
meyve sebzeyi bulursun tabi neden bulmayasin ...
endiselenme canim alisirsin, hayirlisi olsun, gorusuruz
Merhaba ben Brukselde yasiyorum tasinalim 6 ay oldu hic bir arkadasim yok burda belki sizde seviyeli ve kardesce bir paylasim bekliyorsaniz tanisabiliriz
arada uğrayın topiğe hiç online yakalayamıorum sizi ben hergun mutlaka ugruom bişiler yazılmıs mi diye
slm canim nasilsin.
belcika'dan fazla kisi yok bu sitede sanirim o yuzden kimse ugramiyor, eskiden daha fazlaydi sanki ama onlarda artik siteye dahi girmiyorlar galiba:sm_confused:
sen ne zaman geliyorsun kismetse...
slm canim nasilsin? :)
evet pek yok Belçikada yasayan bu sitede. Bende Brukselde oturuyorum
ben kısmetse agustostan sonra eşim subay gorevli olarak gelior orda lojman cıkmasını bekleyeceğiz lojman cıkıncada kızımla gelecegız..havalar hep bulutlu ve sıkıcı galıba orda yasam tr den daha zor ve pahalı herhalde..gelirken bazı esyalarımı getırmıcem..bir kısım esyalrımı da ordan almak istıorum..süpürge lcd tv falan tr den alsan daha mı uyguna alırım yoksa bekleyıp oradan mı alayım ne dersınız hangısı daha uygun olur..
evet eşim nato görevlisi agustosta eşim kasım da da kızımla biz geleceğiz inş..
insallah canim hayirlisi olsun...