(Tanisma)Brüksel Paylasim Alani

Merhaba ben Brukselde yasiyorum tasinalim 6 ay oldu hic bir arkadasim yok burda belki sizde seviyeli ve kardesce bir paylasim bekliyorsaniz tanisabiliriz

selamlar bir-kadın ben daha belçikaya tasınmadım ama yakında gelicem inş. nasılsın belçika nasıl ben bruksele 1 saat uzakta mons a tasınacagım..

ben de tasınacam inş. agustostan sonra..belçika nasıldır ınsanları nasıl burdakı meyve sebzeyı ordada bulabilecekmiyiz..bir suru sorum var eger cevaplamak istersen tanısalım..ben havva

belcika topikleri canlaniyor sanirsam...
burada cook kisi vardi yaa hepsi kayboldu..
yeni gelen arkadaslara merhaba diyorum...

Merhaba ben Brukselde yasiyorum tasinalim 6 ay oldu hic bir arkadasim yok burda belki sizde seviyeli ve kardesce bir paylasim bekliyorsaniz tanisabiliriz

slm ben liege verviers deyim canuum :KK66:
bruksel de nasrettin hoca diye bi kebabci vardi hamileyken hep oraya giderdik hala yerindemi acaba :))cokacimcoook

ben de tasınacam inş. agustostan sonra..belçika nasıldır ınsanları nasıl burdakı meyve sebzeyı ordada bulabilecekmiyiz..bir suru sorum var eger cevaplamak istersen tanısalım..ben havva

hosgeldin kk ya havvacim
belcika iyidir herhalde kisiye gore degisir aslinda( duruma gore de degisir ) :))
meyve sebzeyi bulursun tabi neden bulmayasin ...
endiselenme canim alisirsin, hayirlisi olsun, gorusuruz :KK66:

hosgeldin kk ya havvacim
belcika iyidir herhalde kisiye gore degisir aslinda( duruma gore de degisir ) :))
meyve sebzeyi bulursun tabi neden bulmayasin ...
endiselenme canim alisirsin, hayirlisi olsun, gorusuruz :KK66:
hoşbulduk elifcim..
alışırım umarım gercı cok kalmayacagım sadece 3 yıl işimi bırakıp gelecegım ve geldiğimde aynı işe donemeyeceğim benim asıl sıkıntım bu..geldığime deymemesi eşimin işi dolayısıyla gelmek zorundayım..

goruşelim inş...

Merhaba jaalesel kusura bakma gec cevap verdim.. Iyiyim tsk ederim umarim sende iyisindir topige ugramayi ihmal etmisim.. hangi vasifla geliyorsun Belcikaya? havalar yavas yavas isiniyor ama karma havasina alisman gerek oncelikle bunu bilesin.. Sevgiler

benim eşim işi dolayısıyla 3 yıllıgına geliyor sadece..bende istifa edip işimden geleceğim 3 yıl atrı gecmez çunku..

arada uğrayın topiğe hiç online yakalayamıorum sizi ben hergun mutlaka ugruom bişiler yazılmıs mi diye

arada uğrayın topiğe hiç online yakalayamıorum sizi ben hergun mutlaka ugruom bişiler yazılmıs mi diye

slm canim nasilsin.
belcika'dan fazla kisi yok bu sitede sanirim o yuzden kimse ugramiyor, eskiden daha fazlaydi sanki ama onlarda artik siteye dahi girmiyorlar galiba:sm_confused:
sen ne zaman geliyorsun kismetse...

ben kısmetse agustostan sonra eşim subay gorevli olarak gelior orda lojman cıkmasını bekleyeceğiz lojman cıkıncada kızımla gelecegız..havalar hep bulutlu ve sıkıcı galıba orda yasam tr den daha zor ve pahalı herhalde..gelirken bazı esyalarımı getırmıcem..bir kısım esyalrımı da ordan almak istıorum..süpürge lcd tv falan tr den alsan daha mı uyguna alırım yoksa bekleyıp oradan mı alayım ne dersınız hangısı daha uygun olur..

ben kısmetse agustostan sonra eşim subay gorevli olarak gelior orda lojman cıkmasını bekleyeceğiz lojman cıkıncada kızımla gelecegız..havalar hep bulutlu ve sıkıcı galıba orda yasam tr den daha zor ve pahalı herhalde..gelirken bazı esyalarımı getırmıcem..bir kısım esyalrımı da ordan almak istıorum..süpürge lcd tv falan tr den alsan daha mı uyguna alırım yoksa bekleyıp oradan mı alayım ne dersınız hangısı daha uygun olur..

nato gorevlisimi esiniz? esin geldi siz sonra geliceksiniz galiba...
evet burasi hep kapali gri ve genel olarak yagmurlu suan bile yagiyor :)))
aslinda bilmiyorum orasi mi burasi mi uygun ama ben teknolojik aletlerin burada daha ucuz oldugunu dusunuyorum, sen bilirsin :KK66:

X