Tanışma aşaması

Soguksever

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2017
67
53
Arkadaşlar yaklaşık bir aydır tanıdığım biri var fakat şu an farklı şehirdeyiz Hatta haftaya farklı ülkede olacağız. Bu durum üç ay sürecek bu arada başbaşa yalnızca bir kez buluştuk ve beni tanımak istediğini söyledi fakat üç dört günde bir yazıyor o da uzamiyor öylesine halimi hatırımı soruyor bilmiyorum sizce bu durum normal mi? Buluştuğumuz zaman yavaş olan herşeyin mesajda değil yüzyüze konuşulan herşeyin daha anlamlı daha güçlü olduğunu söylemişti. Siz ne düşünüyorsunuz

Tanımak isteyen sadece hal hatır sormaz ki. Yüz yüze görüşmüşsünüz de. Gerçekten tanımaya hevesli olsa sürekli sorular sorar, siz sussanız bile konuşmaya çalışırdı. Sormuyorsa merak etmiyordur. Merak etmiyorsa da ilgilenmiyordur. Üç ay sonra aynı şehirde olduğunuzda düşünün bence. Şimdi şu haliyle sürüncemede arada bir durum içerisindesiniz.

Bir de daha tanıma aşamasında bu kadar ilgisiz olan, ilişkiye başlasanız ilerleyen safhalarda size ne derece ilgi gösterir düşünün. Yüz yüze evet daha güzel, daha anlamlı ama bu telefondan hiç görüşmeyeceğiz anlamına gelmemeli. Ben sizinle ilgilenmediğini düşündüm.

böyle uzaktan ilişkilere hiç inanmıyorum kusura bakmayın

X