Tanımıyormuş bilmiyor mus yersemmm

meltem212

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
105
20
13
33
Eşimin banka hesap larina bakıyordum.
Kayıtlı alicilılarda bir kadın var .
Surekli gönderdiğimiz birilerini kayıt ederiz ya otomatik işleme orda.
Diğer kayıt li işlemleri tanıyorum.
Kim bu dedim.
Bilmiyorum dedi.
Dekontu bulamadık.
Bankayı aradık .son iki yıllarda ki kayıtlarda yok.
2 yıl öncesinde biz bakamıyoruz dedi.
Bu kim ya diye diye durdu.
Pazartesi şubeye gidip öğrenecek mis yani insan hatırlamaz mi kime ne gönderdiğini kimi nasıl kayıt ettiğini.
Ama işte son iki yıl kayıtlarinda yok

Yani merak ettim.
Nasıl bulabilirim.
Esimde mesaj atmış yani beş on lira atmış ve açıklama kısmından sormus
Ama geri bildirim geldi hesap kapandı diye

Benim kayıt listemde 10 kişi falan vardır. Kişisel olarak tanımam ama sipariş vereceğim zaman tekrar tekrar yazmakla uğraşmamak için kayıt ederim. Çoğunu hatırlamıyorum bile yani ama hala dururlar

Tamam ama neden kayıt etsin ki.
Her havale yaptığımızı kayıt ediyor muyuz.
KAyitli islemlerime kayit etmiş
Ben bir kere kardeşimin öğrenci evi için kirayı göndermiştim ev sahibine hızlıca işlem yapayım derken kaydetmişim kayıtlı duruyor mesela . Aynı şekilde airbnb de kalacaktı günlük kirasını göndermiştim onu da kaydetmişim

buncacık şeyden ortalığı velveleye vermek ne bileyim. rahatlık battı mı noldu? bende de çok var kayıtlı işlemde isim soy isim. eşim baksa bunlar ne dese mantıklı mı? kim bilir ne zaman ne aldım sattım da kaydettim kolaylık olsun diye. sonra da silmedim kalmış. ne var şimdi eşimi mi aldattım? yapacak adam yapar. ruhun duymaz.

buncacık şeyden ortalığı velveleye vermek ne bileyim. rahatlık battı mı noldu? bende de çok var kayıtlı işlemde isim soy isim. eşim baksa bunlar ne dese mantıklı mı? kim bilir ne zaman ne aldım sattım da kaydettim kolaylık olsun diye. sonra da silmedim kalmış. ne var şimdi eşimi mi aldattım? yapacak adam yapar. ruhun duymaz.
Ya aslında ben ortalığı velveleye vermedim sadece gördüm ve sordum bilmiyorum dedi.
Sonra tutturdu aklına bir şey gelmesin bulcam ne olduğunu diye.
Ben hatta ya tamam dedikçe o kurcaladi

Eee attığınız başlık yersem diyor ama ?
Evet doğru ama eşimin yakın zamanda büyük bir yalanını yakaladım boşanma dan döndük ve ona karşı güvenim çok kırıldı .
Yakaladığım yalan başka konu ile alakalı 3.kisi ile ilgili değil bu arada.
Ona istineden yazmış bulundum heralde.
Gerçekten çünkü ben ona bir şey almışsındir falan desimce o sağı solu aradi

Back
X