Kiz cocuklari genelde adetten sonra 2 5 cm arasi uzuyor diye biliyorum. Ben ortaokulda 1.65 falandim şuan 1.68im. ama ailesinde cok uzun insanlar varsa genetik daha da uzayabilir.Merhaba,
Tanidigimizin kizinin boyu babasina çekmiş. Cok uzun boylu. Dogdugundada uzundu. Suan 13 yasinda ve 172 cm. 1 sene once regl i geldi yanılmıyorsam ondan sonra 2-3 cm daha buyudu. Hep sinifin en uzunu olmus Belirli peridlarda endokrobolije gidip kontrol ettiriyormus Sizin çocuklarınız regl den sonra kac yaşına kadar ve kac cm uzadi? Teşekkürler
Yani ne bileyim cocuk 190 a yakin uzun olurmu vs endiseleriBen de uzun bir çocuktum. Adetten sonra belki bir iki cm daha uzamışımdır. Sizin mesele nedir tam olarak anlamadım.
Regl den sonra yavasliyor diye biliyorumBoy uzaması 18 yaşına kadar falan devam etmiyor mu? Niye reglden sonra uzamasın.. hele Şimdiki çocuklar erken regl oluyor. Eee 11-12 yaşlarında boy uzamalari dursun mu?
Olsunnn. .ne güzel ...Yani ne bileyim cocuk 190 a yakin uzun olurmu vs endiseleri
O merak ediyorTanıdığınızın kızının boyuna neden takıldınız
Ne kadar güzel. Selvi boylu olsun işte daha neYani ne bileyim cocuk 190 a yakin uzun olurmu vs endiseleri
Yaaa ciddi misiniz? Kızım henüz 9 yaş 9 aylık iken regl oldu. 5 ay önce oldu ilk adetini ve çok erken. Boyu 1.51 şu an ve uzar mı bilemiyorum.Ben erken regl olduğum, olduktan sonra 12 cm uzadım.
Yaşı daha küçük illaki uzar bence.Yaaa ciddi misiniz? Kızım henüz 9 yaş 9 aylık iken regl oldu. 5 ay önce oldu ilk adetini ve çok erken. Boyu 1.51 şu an ve uzar mı bilemiyorum.
Ben degilde tanidik cok takiyor daha doğrusu tanidigin annesi torunu icin endişeliymis 190 cm falan olurmu diyeBen de 13-14 yaşında o boylardaydim. Birinci sınıftan itibaren sınıfın en uzunu okulun da en uzun 4 kızından biriydim. Bunu milli günlerde okul yürüyüşlerinde dordumuzu en öne koymalrindan biliyorum:)18 yaşıma kadar 1.78 oldum sonra durdu. Neden takildiniz bu konuya?
endokrine gittiniz mi hiç?Yaaa ciddi misiniz? Kızım henüz 9 yaş 9 aylık iken regl oldu. 5 ay önce oldu ilk adetini ve çok erken. Boyu 1.51 şu an ve uzar mı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?