Tango programı.. Lütfen yardım..

Anammm benimkinde de var tango:KK70:kizlar tangoyu nasil izleyebilirim acep:KK53:ne haltlar ceviriyo bakalim:KK59:

Başıma öyle birşey gelicek, ayrı şehirdesiniz sanırım habersiz atlar giderim o teli bildiğiniz çalarm :) o mesajları tek tek okurum vallada yaparım. Çok mu psikopat ça oldu. Kimse hem aldatıp hem salak yerine koyamaz

Evet uzaktayız..

Böyle saçma sapan bir yalan olamaz. Herkes birbirinin telefon numarasını kullanabilse özel hayat, etik diye bir şey kalır mı? Telefonunda yüklü olmayan bir ygulamanın bildirimi neden gelsin? Sen şimdi dene bakalımm indir tango nişanlının numarasını gir bakalım oluyormu. Olmuyor.

Tango programını ben de kullanıyorum.
Hesap silinmez sadece program telefondan kaldırılırsa hesap sizde görünebilir.
Arada sizin rehberinizde kayıtlı olan insanlar tango hesabı açtığında x e merhaba de şeklinde bildirimler gelebiliyor.
Bunun haricinde tangonun kendiliğine mesaj attığı da oluyor.
Nişanlınız benim şu yukarıda yazdıklarımdan birini söyleseydi neyseydi de iki numara aynı hesabı nasıl kullanacak, desteksiz sallamış.

Tango programını ben de kullanıyorum.
Hesap silinmez sadece program telefondan kaldırılırsa hesap sizde görünebilir.
Arada sizin rehberinizde kayıtlı olan insanlar tango hesabı açtığında x e merhaba de şeklinde bildirimler gelebiliyor.
Bunun haricinde tangonun kendiliğine mesaj attığı da oluyor.
Nişanlınız benim şu yukarıda yazdıklarımdan birini söyleseydi neyseydi de iki numara aynı hesabı nasıl kullanacak, desteksiz sallamış.

2 numara değil.
Nişanlım kullanmıştı. Telefonundan uygulamayı silmiş fakat hesabını silmemiş.
Arkadaşı nişanlımın numarasıyla kayıt olmuş, telefonunu istemiş geçenlerde sözde o zaman da onaylamış.

2 numara değil.
Nişanlım kullanmıştı. Telefonundan uygulamayı silmiş fakat hesabını silmemiş.
Arkadaşı nişanlımın numarasıyla kayıt olmuş, telefonunu istemiş geçenlerde sözde o zaman da onaylamış.

Ya benim en yakın arkadasım numaramı istese tango ya kayıt olcam diye, niye senin numaran yok mu derim :)
Özellikle nişanlı bu adam, başım agrır olmaz diyebilir.
Kimse de aaa numarasını vermedi diyemez. en fazla dalga gecilir vay seni light diye :)

İnanmaaaaa sakın.

Ya benim en yakın arkadasım numaramı istese tango ya kayıt olcam diye, niye senin numaran yok mu derim :)
Özellikle nişanlı bu adam, başım agrır olmaz diyebilir.
Kimse de aaa numarasını vermedi diyemez. en fazla dalga gecilir vay seni light diye :)

İnanmaaaaa sakın.

Kendisi bilmiyormuş o sebepten telefonunu istediğini :)

Bence iyice araştır. Sanmıyorum olacağını ama. Yani en azından o telefonda program yüklü. Bu kesin. Ortada bir yalan var. Belki de bu senin için bir işarettir.

erkek arkadaş yalan söylüyor bariz, ama yorumumu doğru olması ihtimali üzerine yazıcam:

ayrılın bence.
bu devirde numarayı başkasına kullandırtmak mı kaldı, en kişisel konulardan biri. cep telefonunu veya bilgisayarını başkasına kullandırtmak da ne demek.

bu arkadaşla nasıl bir samimiyet?

birbirlerinin özel mesajlarını da okuyorlar mıymış?
belki sizin mesajları da okumuştur bu arkadaş, ne dersiniz?

13.webp

Benim olay bu mesela.
Bana whatsapp'tan çay içtiği yerden çay bardağı resmi atmıştı. Aynı resmi tangoya da yüklemiş salak.

Kızın biri de bu mesajı yazmış.

Ben de sordum kim bu kız diye.
Abime gönderdim sadece dedi.

Dedim resimdeki erkeğe pek benzemiyor.

Yalanı kabul etmek istemiyor ya battıkça battı. Kendini komik ve aptal duruma düşürdü.

karaktersiz maraktersiz, siz baya eğleniyor gibisiniz :)

Aslında hiç eğlenmiyorum.
Güven problemim var zaten. Ben gelmişim 40 yaşına, bu bahsettiğim adam 50 yaşında. Artık bunların olmaması lazım, yalanlar, arkadan iş çevirmeler...

Back
X