- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başıma öyle birşey gelicek, ayrı şehirdesiniz sanırım habersiz atlar giderim o teli bildiğiniz çalarm :) o mesajları tek tek okurum vallada yaparım. Çok mu psikopat ça oldu. Kimse hem aldatıp hem salak yerine koyamaz
Tango programını ben de kullanıyorum.
Hesap silinmez sadece program telefondan kaldırılırsa hesap sizde görünebilir.
Arada sizin rehberinizde kayıtlı olan insanlar tango hesabı açtığında x e merhaba de şeklinde bildirimler gelebiliyor.
Bunun haricinde tangonun kendiliğine mesaj attığı da oluyor.
Nişanlınız benim şu yukarıda yazdıklarımdan birini söyleseydi neyseydi de iki numara aynı hesabı nasıl kullanacak, desteksiz sallamış.
2 numara değil.
Nişanlım kullanmıştı. Telefonundan uygulamayı silmiş fakat hesabını silmemiş.
Arkadaşı nişanlımın numarasıyla kayıt olmuş, telefonunu istemiş geçenlerde sözde o zaman da onaylamış.
Ben de normalde ipad'ime yüklemiştim. Sonra ipad bozuldu. 1 sene filan evde kaldı. 1 seneden sonra tamir ettirdim ve bir baktım ta ta taaaammmm.
Ya benim en yakın arkadasım numaramı istese tango ya kayıt olcam diye, niye senin numaran yok mu derim :)
Özellikle nişanlı bu adam, başım agrır olmaz diyebilir.
Kimse de aaa numarasını vermedi diyemez. en fazla dalga gecilir vay seni light diye :)
İnanmaaaaa sakın.
Kendisi bilmiyormuş o sebepten telefonunu istediğini :)
Eee sonra ne yaptın ?Katılıyorum size
Benim olayı anlatsam gülersiniz.
Resimleri koymak istiyorum ama nedense telefondan bilgisayara atamıyorum.
siz eşinizle boşanalı çok olmuyor mu? anlattığınız kişi eski eşiniz değil mi?
Eee sonra ne yaptın ?
Yok yok eski eşe dönmem ben, başka adam mı kalmadı dünyada. Bu yeni flört aday adayımdı, ama ne yazık ki karaktersiz çıktı
Bende o sanmıştım iştesiz eşinizle boşanalı çok olmuyor mu? anlattığınız kişi eski eşiniz değil mi?
karaktersiz maraktersiz, siz baya eğleniyor gibisiniz :)