Tango programı.. Lütfen yardım..

Tango programını ben de kullanıyorum.
Hesap silinmez sadece program telefondan kaldırılırsa hesap sizde görünebilir.
Arada sizin rehberinizde kayıtlı olan insanlar tango hesabı açtığında x e merhaba de şeklinde bildirimler gelebiliyor.
Bunun haricinde tangonun kendiliğine mesaj attığı da oluyor.
Nişanlınız benim şu yukarıda yazdıklarımdan birini söyleseydi neyseydi de iki numara aynı hesabı nasıl kullanacak, desteksiz sallamış.
Ay siz böyle yazınca hatırladım
Eşime de kayıtlı birinden ( işyerinden biri bende tanıyorum ) mesaj gelmişti sms ama şunu tıkla yazıyodu tango da bilmem ne
Tango ne dedi, bilmem dedim
Şu şubeden X ten mesaj geliyo ama link var direk tangoda diye dedi
Eşiminde tangosu yoktur dimi :KK53: olsa az önceki gibi düşer sanırım. Bi de saf saf bana sormazdı herhalde tango ne diye

Reklam vs gondermistir program, telefonum kayitli kalmistir deseydi neyseydi de arkadas kullaniyor dedikten sonra hic oluru yok uzgunum. Yalana basvurmasi bir seyleri gizledigini gosteriyor.

aynen bende tango dans kursuna yazılcaklar sandım.. ilk defa duydum bu programı:)
Ben sosyal medyayı da sevmem
Onlara üye olmazken ne bileyim tango filan badoo yu da burdan öğrenmiştim
Başıma bi iş gelse çakmayacakmış gibi hissediyorum ya da kendimi nineler gibi hissediyorum eskiden buralar dutluktu diyesim geliyo :KK53:

Reklam vs gondermistir program, telefonum kayitli kalmistir deseydi neyseydi de arkadas kullaniyor dedikten sonra hic oluru yok uzgunum. Yalana basvurmasi bir seyleri gizledigini gosteriyor.

Hayır arkadaşı kendi telefonunda kullanıyormuş. Numara aynı olduğu için de ona da mesajlar geliyormuş fakat nişanlım görmüyormuş görmemiş, yani bende bildirim filan yoktu dedi.

Ay siz böyle yazınca hatırladım
Eşime de kayıtlı birinden ( işyerinden biri bende tanıyorum ) mesaj gelmişti sms ama şunu tıkla yazıyodu tango da bilmem ne
Tango ne dedi, bilmem dedim
Şu şubeden X ten mesaj geliyo ama link var direk tangoda diye dedi
Eşiminde tangosu yoktur dimi olsa az önceki gibi düşer sanırım. Bi de saf saf bana sormazdı herhalde tango ne diye

o mesajlar gelebiliyor evet, içiniz rahat olsun :)
hatta x sana mesaj attı yazıyor bazen, giriyorsun alakası yok sırf seni programa çekmek için tuzak :KK53:
rehber haricindekilere açık olmasa güzel program aslında görüntülü görüşüyorsun, karşılıklı oyun oynayabiliyorsun ancak bazı şeyleri amacı dışında kullanmaya bayılırız siz de bilirsiniz ki

Ben sosyal medyayı da sevmem
Onlara üye olmazken ne bileyim tango filan badoo yu da burdan öğrenmiştim
Başıma bi iş gelse çakmayacakmış gibi hissediyorum ya da kendimi nineler gibi hissediyorum eskiden buralar dutluktu diyesim geliyo :KK53:

Aynen o tür programları çıkaranların Allah.... :)

nişanlınızın numarasını hem kendisi hem arkadaşı kullanıyormuş öyle mi? hiç yaratıcı olamıyorlar, zeka gerilikleri ademden falan mı başlıyor acaba, hep aynı numaralar hep aynı taktikler gerzek yalanlar. atıyorsun bari mantıklı bişey at :KK70:

o mesajlar gelebiliyor evet, içiniz rahat olsun :)
hatta x sana mesaj attı yazıyor bazen, giriyorsun alakası yok sırf seni programa çekmek için tuzak :KK53:
rehber haricindekilere açık olmasa güzel program aslında görüntülü görüşüyorsun, karşılıklı oyun oynayabiliyorsun ancak bazı şeyleri amacı dışında kullanmaya bayılırız siz de bilirsiniz ki
Haa tamam o zaman :KK48: sağ ol

Hayır arkadaşı kendi telefonunda kullanıyormuş. Numara aynı olduğu için de ona da mesajlar geliyormuş fakat nişanlım görmüyormuş görmemiş, yani bende bildirim filan yoktu dedi.
Fark etmez sonucta neden nisanlinin numarasini kullaniyor? Hadi birilerinden bir sey gizlese diyecegim sonucta program arkadasinda yuklu, mesajlasan o guya yine gorecek olan gorur bunu. Nisanlinin numarasini kullanmasinin mantikli hatta mantiksiz bir aciklamasi yok. Hani fecabook degilki bu siteden cikis yaptiktan, gecmisi sildikten sonra yakalanmama olasiligin olsun. Program hep acik ve mesaj geldiginde gorulecek. Whatsapp neyse tango da o. Hani birinden gizlemek amacli numarasini kullanmis yalanina siginsaydi diye acikliyorum bunu. Akli basinda kimsede kendi numarasindan boyle bir program kullanilmasina izin vermez zaten.

Tabii ki bunların hepsini yüzüne bir bir vurup, hayatıma bakacağım.
Ki ben ona aldatmanın en küçük halini bile asla kabul etmem. Ben ihanet etmem edeni de affetmem demiştim. ki benim affetmeyeceğim tek şey ihanet bunu kendisi de biliyor.

Tabii ki bunların hepsini yüzüne bir bir vurup, hayatıma bakacağım.
Ki ben ona aldatmanın en küçük halini bile asla kabul etmem. Ben ihanet etmem edeni de affetmem demiştim. ki benim affetmeyeceğim tek şey ihanet bunu kendisi de biliyor.
En iyisini yaparsın

Hattinda kayitli kisiler bu programi kullaniyorsa senin de adin cikiyormus kullandigina dair profili gorebiliyorlarmis. Bu isleri biraz karistirdi emin olamadim. Yani birinden bir seyler gizlemekse amac baskasinin hattini kullanabilir belki.
Kesin aldatiyor diyemiyorum. Sen de kur nisanlinin telefon numarasindan onay kodunu iste. Bakalim nasil olacak. Nisanlinin hattindaki isimler cikiyorsa sadece tamam ama senin telefonundaki numaralarda goruluyorsa bariz yalandir. Bir arkadasina da kurdur anlamak icin.

Back
X