- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Oluyor tango programında.
Tangoya e-posta adresi ile de üye olunuyor diye biliyorum.
Neden nişanlınızın arkadaşı böyle saçma bir yol seçmiş kendine?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyor tango programında.
Onun gönderdiği görüntüde olmayan sana gelince nasıl görünüyor peki. Sonuçta görüntüyü gönderen ne gönderiyorsa o görünmüyor mu![]()
Bende onu anlamadım zaten oradan belli yalan olduğu :))
Bu bahsettiğiniz görüntüyü yükleyebilir misiniz siteye? Biz de bakalım tango mu değil mi?
Bende hesabı kapatmadan direk sildim nedense o baloncuktan bana hiç gelmiyor :) klasik erkek yalanı işte arkadaşım yazdı yada bilmiyorum haberim yok![]()
Hep öyle olurArkadaşı onun numarası ile yüklemiş söylediğine göre ve o sebeptende ona da bildirim geliyormuş fakat program yüklü değil diye görmüyormuş.
Belki kadın sadece selam dedi, adamın günahı yok. gümbürtüye gitmesin senin nişanlı :)))
Ama nişanlı yalan söylüyor
Gümbürtü söz konusu değil.
Bende tango yok demiş.
Deseydin kendi numarasıyla yüklesin senden niye yüklüyo valla Can'ım bana hiç samimi gelmedi inanmadımArkadaşı onun numarası ile yüklemiş söylediğine göre ve o sebeptende ona da bildirim geliyormuş fakat program yüklü değil diye görmüyormuş.
Tango degil mubarek coptacatan sitesi2 hafta önce de ben tango programından aldatılmamı yakaladım
Tango deyince tüylerim ürperiyor.
gönül rahatlığıyla ayrılabilirsin. Bariz şekilde yalan söylüyor. Aldattığı için ayrilmiyorsan bile senin bu kadar salak bi yalana inanacak kadar saf olduğunu düşündüğü için ayrıl bence. Hatta önce bi koz at oolabilir hayatım ben senin yanlış bi şey yapmayacağına eminim, muhtemelenen benim tepkimden çekindiğin için böyle bi yalan soyledin filan de. Hatta sana hak veriyorum ben de çok asiri tepki verip seni yalan söylemek zorunda bırakıyorum ozur dilerim de. Senin kizmayacagini sanim itiraf ettir o programı senden gizli kullandığını ayrılmadan önceMerhabalar..
2 haftadır içimi kemiren bir durum hakkında bilgilerinize ihtiyacım var..
Nişanlım 1 yıl oluyor, tango programını yükleyip beğenmediğini söylemiş ve silmişti. Fakat hesabını silmemiş sadece telefondan programı silmiş.
2 hafta önce kadar bana telefonundan bir görüntü gönderdi ve görüntüde üst bildirimde tangodan bir mesaj (T harfi) ve bir baloncuk içinde bir kadın resmi vardı ve mesaj gelmiş olarak 1 yazıyordu. Fakat kendisi bunları görmüyordu, yani gönderdiğim görüntüde bende yok dedi.
Tabii ki ben bunu görünce çok fena tartıştım ve bana yeminler etti programın kendisinde bile olmadığında dair.
Daha sonra bana, arkadaşının onun numarasıyla kayıt olduğunu söyledi, güya mesajlar hem ona, hem arkadaşına gidiyormuş.
Program kendisinde ekli olmadığı içinde mesajları göremiyormuş.
Sizce böyle birşey mümkün müdür? Başından böyle birşey geçen varmı? Ona göre karar vereceğim...
Deseydin kendi numarasıyla yüklesin senden niye yüklüyo valla Can'ım bana hiç samimi gelmedi inanmadım
Böyle açık ve net bir görüntüyü böyle bir yalanla ört bas etmek. Bari arkadaşımla konuşuyordum desin.Ne diyeceğimi bilemedim,süzme salak desem kızar mısın?Görüntü bu..
gönül rahatlığıyla ayrılabilirsin. Bariz şekilde yalan söylüyor. Aldattığı için ayrilmiyorsan bile senin bu kadar salak bi yalana inanacak kadar saf olduğunu düşündüğü için ayrıl bence. Hatta önce bi koz at oolabilir hayatım ben senin yanlış bi şey yapmayacağına eminim, muhtemelenen benim tepkimden çekindiğin için böyle bi yalan soyledin filan de. Hatta sana hak veriyorum ben de çok asiri tepki verip seni yalan söylemek zorunda bırakıyorum ozur dilerim de. Senin kizmayacagini sanim itiraf ettir o programı senden gizli kullandığını ayrılmadan önce