Tango programı.. Lütfen yardım..

Bende vuuhu başlık çok havalı demek tango dansına yazılacaklar diye düşündüm
Meğer başka bişeymiş
Sallıyo bence, saman altından su yürütürken ceee sobelenmiş

Belki kadın sadece selam dedi, adamın günahı yok. gümbürtüye gitmesin senin nişanlı :)))

Bende hesabı kapatmadan direk sildim nedense o baloncuktan bana hiç gelmiyor :) klasik erkek yalanı işte arkadaşım yazdı yada bilmiyorum haberim yok :KK66:

Arkadaşı onun numarası ile yüklemiş söylediğine göre ve o sebeptende ona da bildirim geliyormuş fakat program yüklü değil diye görmüyormuş.

baya sallamış sevgiliniz. telefonunda program yoksa hiç bir şekilde bildirim gelmesi söz konusu değildir. teknolojiden anlarım o şekilde konuşuyorum.

Arkadaşı onun numarası ile yüklemiş söylediğine göre ve o sebeptende ona da bildirim geliyormuş fakat program yüklü değil diye görmüyormuş.
Hep öyle olur
O 'bi arkadaş' yapmıştır bu işleri

Ben zaten inanmadığımı ve araştıracağımı söyledim. Çünkü bu program hakkında bilgim yok. Ve kendisi de anlayışla karşıladı. Araştır için rahat etsin dedi.

Deseydin kendi numarasıyla yüklesin senden niye yüklüyo valla Can'ım bana hiç samimi gelmedi inanmadım

Merhabalar..
2 haftadır içimi kemiren bir durum hakkında bilgilerinize ihtiyacım var..
Nişanlım 1 yıl oluyor, tango programını yükleyip beğenmediğini söylemiş ve silmişti. Fakat hesabını silmemiş sadece telefondan programı silmiş.
2 hafta önce kadar bana telefonundan bir görüntü gönderdi ve görüntüde üst bildirimde tangodan bir mesaj (T harfi) ve bir baloncuk içinde bir kadın resmi vardı ve mesaj gelmiş olarak 1 yazıyordu. Fakat kendisi bunları görmüyordu, yani gönderdiğim görüntüde bende yok dedi.
Tabii ki ben bunu görünce çok fena tartıştım ve bana yeminler etti programın kendisinde bile olmadığında dair.
Daha sonra bana, arkadaşının onun numarasıyla kayıt olduğunu söyledi, güya mesajlar hem ona, hem arkadaşına gidiyormuş.
Program kendisinde ekli olmadığı içinde mesajları göremiyormuş.
Sizce böyle birşey mümkün müdür? Başından böyle birşey geçen varmı? Ona göre karar vereceğim...
gönül rahatlığıyla ayrılabilirsin. Bariz şekilde yalan söylüyor. Aldattığı için ayrilmiyorsan bile senin bu kadar salak bi yalana inanacak kadar saf olduğunu düşündüğü için ayrıl bence. Hatta önce bi koz at oolabilir hayatım ben senin yanlış bi şey yapmayacağına eminim, muhtemelenen benim tepkimden çekindiğin için böyle bi yalan soyledin filan de. Hatta sana hak veriyorum ben de çok asiri tepki verip seni yalan söylemek zorunda bırakıyorum ozur dilerim de. Senin kizmayacagini sanim itiraf ettir o programı senden gizli kullandığını ayrılmadan önce

Deseydin kendi numarasıyla yüklesin senden niye yüklüyo valla Can'ım bana hiç samimi gelmedi inanmadım

O da anlamamış sözde. Ama beni salak yerine koymasına asla tahammül edemem. Zaten araştıracağımı ve ona göre karar vereceğimi söyledim.

Geçmiş olsun bacım çatır çatır aldatılıyorsun. Seninkide baya saf bişe ha kendi eliyle yakalanmış.

gönül rahatlığıyla ayrılabilirsin. Bariz şekilde yalan söylüyor. Aldattığı için ayrilmiyorsan bile senin bu kadar salak bi yalana inanacak kadar saf olduğunu düşündüğü için ayrıl bence. Hatta önce bi koz at oolabilir hayatım ben senin yanlış bi şey yapmayacağına eminim, muhtemelenen benim tepkimden çekindiğin için böyle bi yalan soyledin filan de. Hatta sana hak veriyorum ben de çok asiri tepki verip seni yalan söylemek zorunda bırakıyorum ozur dilerim de. Senin kizmayacagini sanim itiraf ettir o programı senden gizli kullandığını ayrılmadan önce

Evet önce söyledim zaten, ayrılmam dedim itiraf ettirmeye çalıştım ama yemedi maalesef.

Back
X