Tango programı.. Lütfen yardım..

Evet o resimden 2 taneydi aslında. Bana da 2 tane göndermişti. Biri bardağın hemen yakınından, ön planda bardak var, çayın arka tarafında manzara var.

Bu tangoya koyduğunda ise biraz üstten çekmiş, arkada deniz ve güneşin batışı görünüyor. Demek kıza bunu göndermemiş ki kız bu daha güzel diyor.

Benim bahsettiğim adam 50 yaşında. 5 vakit namazında. Üst düzey bir mevkide çalışıyor.
Yani hiç beklemezdim.

Hayattaki en büyük zayıf yanım, karşımdaki herkesi kendim gibi sanmam.

Biz söz var ya hani, bir kadın size soru soruyorsa cevabı bilmediği için değildir, size doğruyu söylemeniz için fırsat veriyordur diye. Benimki de o hesap oldu.
Kızın resmini yolladım, altına da kim bu kadın yazdım. Şaşırdı, afalladı sanırım. "Kim kim" yazdı. Ben de cevapladım, "resimdeki" diye. O da cevapladı "şimdi tangoda gördüm" ben sordum: "tanımıyor musun"
onun cevabı "sen sorunca baktım"

İyi de ben tangodaki bu kadın kim demedim ki. Değil mi yani? Seninle ilgisi olmayan bir kadın olabilirdi, tanımıyorum deyip geçebilirdin. Neden hemen tangoya baktın? Çünkü kadını tanıyordun.
Sonra "birileri şaka yapıyor herhalde" dedi. Ben de dedim "ama ona çay resmi göndermişsin"
Cevap şu: "Çay resmini sevenler derneğine sormak lazım"

:KK70::KK70::KK70:

Ben de kerizim, enayiyim. Haaaa oldu o zaman deyip ikimizle (ya da başkaları varsa onlarla da) aynı anda oynamasına izin vereceğim.

Çok sinirlendim ama.

En çok da açıklama yaparken salak sebepler gösterip beni enayi yerine koymasına.
Gidip gidip bu karaktersiz herifleri bulmama.

Boşuna üzme kendini erkeklerin geneli böyle karaktersiz akıllı telefon çıktı mertlik bozuldu diycem ama bizimkilerin niyeti bozuk kafese koysan yine bir yolunu bulurlar aldatmak için içleri pis çünkü

Boşuna üzme kendini erkeklerin geneli böyle karaktersiz akıllı telefon çıktı mertlik bozuldu diycem ama bizimkilerin niyeti bozuk kafese koysan yine bir yolunu bulurlar aldatmak için içleri pis çünkü

Tabi ki
Mert adamı bütün sosyal medyanın içine koysan da çizgisinden çıkmaz.

Bu telefonlar sayesinde daha kolay anlıyoruz, uyutulmaktan kurtuluyoruz.

Program kalkınca hesap silinmiyor.
Köşede t harfi ordan bildirimi gösteriyor.bazen "x arkadaşın tangoya katıldı ona merhaba de" diyor.
Messenger gibi sohbet balonuda sadece program varken sohbet esnasında çıkıyor.

Birde şöyle bir durum var;eşimle aynı mail hesabını kullandık rehberler karıştı vs.
Tango whatsapp gibi uygulamada da eşimin arkadaşları ve benimkiler karıştı.

Mesela tangoda arkadaşı " kimsiniz" dedi çünkü ona "yuksek_voltaj tangoya katıldı"mesajı gitmişti.
Sonra engelleyip kendi mailime geçtim vs.

Umarım anlatabildim.
Uygulama olmadan o baloncuk çıkmaz ,olmamış.

GelenKutusu GelenKutusu , benim de benzer üzücü tecrübelerim oldu diyebilirim, bu şekilde enayi yerine konmakla ilgili. hepsi aynı b.k

karakteri bozuksa 20 yaşında da bozuk 50 yaşında da malesef.

GelenKutusu GelenKutusu , benim de benzer üzücü tecrübelerim oldu diyebilirim, bu şekilde enayi yerine konmakla ilgili. hepsi aynı b.k

karakteri bozuksa 20 yaşında da bozuk 50 yaşında da malesef.

Evet ama işte bunu kabullenmekte zorlanıyorum.
Yakışmıyor yani.
Ben evlenene kadar bozuk karakterli biriyle karşılaşmamışım, demek ki bu bile bir nimetmiş benim için. Evlenince (eski) eşim ve ailesi ile karşılaştım ilk.
Sonra bir de bu.

Ya da öncekileri kolayca hayatımdan uzaklaştırıp benim hayatıma negatif etki etmelerini otomatik olarak engellemiş miyim acaba? Yani hiç mi iş hayatımda karaktersiz birileri çıkmamış karşıma? Şimdi mi çok hassasım? Bilmiyorum...

Yakışmıyor yani.
Ben evlenene kadar bozuk karakterli biriyle karşılaşmamışım, demek ki bu bile bir nimetmiş benim için. Evlenince (eski) eşim ve ailesi ile karşılaştım ilk.
Sonra bir de bu.

Ya da öncekileri kolayca hayatımdan uzaklaştırıp benim hayatıma negatif etki etmelerini otomatik olarak engellemiş miyim acaba? Yani hiç mi iş hayatımda karaktersiz birileri çıkmamış karşıma? Şimdi mi çok hassasım? Bilmiyorum...

yok yok zaman çok fena ama zamane kızlarıda çok fena eskiden erkek kız peşinde koşardı şimdi kızlar kör topal ayırt etmeden erkek peşinde koşuyorlar e tabi beyzadelerinde totoları kalkıyor

Yakışmıyor yani.
Sonra bir de bu.

mutlaka çıkmıştır ama demek ki o zamanlar daha naiftin, daha az gözlemciydin belki de, işaretleri farketmedin.

Var sayalimki arkadasi sevgilinin numarasiyla uyelik acti. Onay kodu sevgiline geliyor; bundan haberi olmamasi imkansiz.
Yani haberim yoku gecsin bi.

pinokyoyu aratir nisanlin. ya ben bu erkeklerin yalanlarina guluyorum kahkahalarla yok arkadasi onun telinden bilmem neyinden kayit olmus nedense hep boyle olur bu adamlarin hiccccccccccc ozelll diye birseyi yok galiba oyle ulu orta arkadaslariyla telefonlarini paylasiyorlar.

Nişanlıydık ve 3 aya kadar düğünümüz vardı. Kendisi şuan yurtdışında almanyada çalışıyor. Herkese tşk .

o programı kullanmıyorum ama inandırıcı gelmedi ya S:

Programın özelliğini falan bilmem de, ekran görüntüsünün sizde farklı görünmesi mümkün değil. Adı üstünde ekran görüntüsü. Sizin telefonun gelen resimlere bi seyler ekleme özelliği varsa bilemeyeceğim tabi.

Hep aynı bahane ben yapmadım arkadaşım yaptı, arkadaşım telefonumu aldı, yok bilmem kuzenim yazdı. Hiç inandırıcı değil

Back
X