Tango programı.. Lütfen yardım..

Benim anlamadığım sizede gönderdiğim o bariz görüntüde, peki kendisi nasıl o baloncuktaki kadını ve bildirimleri görmedi?

Arkadaşım sen bu yalana inandın mı safmısınız kızlar ya inanmıyorum ayakta uyutulmaya ne kadar müsaitsiniz. Sende onun numarasıyla kayıt ol madem öyle bişey varsa, gör konuşmaları hem ona hem arkadaşına hem sana gelsin mesajlar, hey yarabbim ya.

Katılıyorum size

Benim olayı anlatsam gülersiniz.

Resimleri koymak istiyorum ama nedense telefondan bilgisayara atamıyorum.

Ya ben bu erkeklerde Beyin yerine saman oldugunu dusunmeye basladim. Konus sahibi senden ozur diliyorum ama orda kabak gib t harfi var ya gorunmuyor demek nasil bi yalan.

Arkadasim benim telefonumdan kaydoldu yalanida artik eskidi. 5 10 yil onceydi onlar.

Kisacasi yalan soyluyor

Üzgünüm ama ortada yani mesaj gelmiş. Tango yok demiş olduğu çok belli. Yüklü olmayan şeye bu bildirim nasıl gelsin. Foto bile ekranda :)

Peki bana o anda tam bir çok adet görüntü gönderdi ve hepsinde de bu görüntü vardı nasıl farketmedi? Masumun ahı çıkar mı demeliyim :)

Tango degil mubarek coptacatan sitesi cok tehlikeli bi program ya elinle bi salliyosun teli..dunya kadar kiz erkek profili cikiyor yawbir kere yukledim aninda sildim oneydi yarabbi

Ben de normalde ipad'ime yüklemiştim. Sonra ipad bozuldu. 1 sene filan evde kaldı. 1 seneden sonra tamir ettirdim ve bir baktım ta ta taaaammmm.

Yalan soyluyor bariz. Arkadasi nisanlinin telefonunu neden kullaniyor? Bu konuda soyleyecegi siradaki yalani soyleyeyim, sevgilisi vardir, evlidir ya da nisanlidir ondan gizlemek icin nisanlini paravan yapmistir. Ayril derim, belli arayista bu.

Başıma öyle birşey gelicek, ayrı şehirdesiniz sanırım habersiz atlar giderim o teli bildiğiniz çalarm :) o mesajları tek tek okurum vallada yaparım. Çok mu psikopat ça oldu. Kimse hem aldatıp hem salak yerine koyamaz

Halbuki söylemiştim..
Gizli kapaklı yapılan hiçbirşey gizli kalmaz birgün mutlaka yakalanırsın demiştim ona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…