Hattinda kayitli kisiler bu programi kullaniyorsa senin de adin cikiyormus kullandigina dair profili gorebiliyorlarmis. Bu isleri biraz karistirdi emin olamadim. Yani birinden bir seyler gizlemekse amac baskasinin hattini kullanabilir belki.
Kesin aldatiyor diyemiyorum. Sen de kur nisanlinin telefon numarasindan onay kodunu iste. Bakalim nasil olacak. Nisanlinin hattindaki isimler cikiyorsa sadece tamam ama senin telefonundaki numaralarda goruluyorsa bariz yalandir. Bir arkadasina da kurdur anlamak icin.
Nişanlınızın numarasını söyleyin, biz ekleyip bakalım sayfasında neler paylaşmış diye teklif ederdim ama
Sizin konuyu araştıracağınızı duyunca bütün resim ve mesajları silmiştir herhalde
Nişanlınızın numarasını söyleyin, biz ekleyip bakalım sayfasında neler paylaşmış diye teklif ederdim ama
Sizin konuyu araştıracağınızı duyunca bütün resim ve mesajları silmiştir herhalde
Baktım ben ne takipçisi var ne takip ettiği. Birlikte baktık hatta. Hiçbirşey de paylaşmamış hesap öyle duruyor..
Takipçi ya takip edilen olmuyor ki
Telefonuna kayıtlı kişiler oluyor zaten sol kolonda.
Ayrıca gece yatağına yatınca resim yükleyip ya da arkadaş bulup konuşup sabah da silebilir her şeyi.
Ve hesabı silmek için talepte bulunduk cumartesi günü. 72 saat içinde silinecekmiş
Tango gitti kavga bitti mi diyorsun
Bari asla affetmem deme yaw, dagılalım hanımlar
Ben kısaca bir kez daha anlatayım.
Nişanlım daha önceden bir hesap açmıştı telefonunda. ve uygulamayı kaldırmış ama hesabı silmemiş.
Nişanlımın arkadaşı da kendi telefonuna nişanlımın numarası ile kayıt olmuş. Ve bu arkadaş evli. Gelen mesajlar da hem onun telefona, hem de nişanlımın numarasına geliyormuş. ama nişanlım gelen mesajları görmüyormuş. ki benim farketmemle farketti sözde. Onun da haberi yokmuş böyle birşeyden.
Eki Görüntüle 1741306
Benim olay bu mesela.
Bana whatsapp'tan çay içtiği yerden çay bardağı resmi atmıştı. Aynı resmi tangoya da yüklemiş salak.
Kızın biri de bu mesajı yazmış.
Ben de sordum kim bu kız diye.
Abime gönderdim sadece dedi.
Dedim resimdeki erkeğe pek benzemiyor.
Yalanı kabul etmek istemiyor ya battıkça battı. Kendini komik ve aptal duruma düşürdü.
Ben bu tangoyu yüklemiştim aynı gün sildim hiç kullanmadan.. Sonra başkaları tangoda sen de varsın falan dedi ama ben silmiştim çoktan..
Hesap nasıl silinecek? Tekrar mı yükleyeceğim yani poffff..Hesabını silmen gerekiyormuş. Telefondan kaldırınca değişen bir şey olmuyor. O hesap kalıyor öyle. Biri sana yazsa da gelmiyor.
Baktım ben ne takipçisi var ne takip ettiği. Birlikte baktık hatta. Hiçbirşey de paylaşmamış hesap öyle duruyor..
karaktersizbu kıza da whatsapptan yolladı bardağın resmini o zaman. çünkü kız whatsapttn yolladığında fala diye bişey demiş. karakter sahibi bir erkekle ne zaman karşılaşıcaz allahım gerçekten bilmek istiyorum. karşılaşmayacaksak da bunu da bileyim ki ona göre kendimi yalnız bir hayata hazırlayayım. düzgün diyebileceğimiz adamlar bile o ufacık telefonu ellerine aldılar mı resmen başka birine dönüşüyorlar. internetteki facebook whatsapp onlineoyunlar tanışma siteleri vs envai çeşit seçenek var ve bu erkeklere muazzam bir alan sunuyor. tek bir ev telefonunun olduğu dönemleri gerçekten özlüyorum.
Hesap nasıl silinecek? Tekrar mı yükleyeceğim yani poffff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?