Tango Fring Whatsapp gibi cepten bedava görüşme programları

Yummmna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
134
0
46
İstanbul
Kızlar bildiğiniz cepten cebe ücretsiz görüşme programları varmı ? benim bildiklerim sadece bunlar bunlardan başka neler biliyoruz ?

ıphoneler için Line diye bir program var, Japon programı ve görüntülü aramak vs herşey ücretsiz. Android yazılımını destekliyor.
Ancak benim ve sevgilimin ki Symbian işletim sistemi. Fring i duymuştum yüklemeyi düşünüyoruz, ama tangoyu hiç duymadım.
Nasıl programlar ?? Tavsiye ediyor musunnn :)

Fringi hiç denemedim . Tango çok güzel görüntülü yada normal arama yapabiliyorsun onu kullanıyorum ben android yazılımı olan tüm telefonlara iniyor samsung aldım ben ona yükledim . Whatsapp tanda mesajlaşabiliyorum aynı şekilde . Birde vieber var oda arama ve mesaj için onuda yengem kullanıyor oda memnun yurt dışındayız biz rahat rahat arıyoruz şuan türkiyeyi beleşten

ben de tango ve whatsapp kullanıyorum,fringi denemedim.. viber ve skype biliyosundur zaten.. benim en çok kullandığım gün içinde whatsapp

bizim android değil yazılımımız ya. Nokia lar için olan symbian işletim sistemi. viber ve skype ta android için mi sadecee ??
whatsup evet biliyorum ancak 1 yıl süre ile kullanılabiliyor ve yılım doldu yanılmıyorsam.

hmm onu tam bilmiyorum canım yaa . ama sahi benim bi arkadaş vardı nokia kullanıyordu küçük klavyeli whatsapp yüklemişti . sendede olur sanırım . nete gir telefonundan incek mi bakalım teline . süreli olduğunuu sanmıyorum ya

whatsup evet oluyor kullandım ama süresi doldu, whatsup gibi başka bir program var mı onu öğrenmek istiyorummmm :)

Tango ve whatshapp kullanıyorum. Ama whatshappı bir sene ücretsiz kullanabiliyon. Sonrasında paralı oluyo😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…