Yolsuzluk yaparken başında bekleyip yardım mı ettiniz hanımefendi?!
Ben Ak parti kurucularının asla ve asla yolsuzluk yaptıgını düşünmüyorum.
Unutma ki, Resulullaha da kabilesi delidir mecusidir diye iftiralar attılar. Aişe validemiz gibi iffet timsali bir bayanı iffetsizlikle suçladılar. Yani anlıyacagınız Allah için Vatan ve milleti için mücadele eden insanların yoluna her daim engelleme yapan ''MÜNAFIKLAR'' çıkmıştır çıkmaya da devam edecektir!..
Sultan Abdulhamidhan kendisinden toprak isteyen yahudilere karşı '' Biz bu toprakları kanımızla aldık ancak kanla veririz '' Diyen bir Büyük sultana yahudinin oyunuyla yıllarca kızıl sultan diye hitap ettirildiniz.
Cumhuriyet tarihinden günümüze kadar o kadar yolsuzluklar oldu fakat kimsenin bu haksızlıklar karşısında sesi çıkmazken ne oldu da şimdi olmayan bir yolsuzluk üzerinden bu kadar prim yapmaya çalışıyorsunuz?!..
Önceki dönemlerde ''DİN'' alet edilmedi mi?!
Peki Dindar gençlerin zorla eğitim hakları elinden alınması ne oluyor acaba?! Askeriye de dansöz izlemeye gitmeyen askerlere ceza olarak mıntıka wc temizliği yaptırılması veya askeriyede oruç tutan gençlere zorla agır egitimden geçirilmesi ne oluyor?! Bunlar dini siyasete alet edilmek olmuyor mu? ( Bu askeriyede olan olayları bire bir canlı tanıklarından dinledim ve şok oldum. Çok geriye gitmeye gerek yok 1998 askerlik yapmış bir yakınımın çektiği çile bunlar)
Korkan kim acaba? Ak parti mi? Muhalefet mi?mhpnin koalisyon şartı neydi 4 bakanın yeniden yargılanması idi niye kabul etmediler neyden korktular.
Akpyi istemeyenlerin kurduğu düzmece oyunlar ha pekiKorkan kim acaba? Ak parti mi? Muhalefet mi?
Şu anda o 4 bakanı yüce divana göndermek için Ak partinin destegine gerek yok! Yüzde 60 lık oy çoğunluğu muhalefetin elinde,neden seçimlerden hemen sonra bu oy çogunluğunu kullanıp 4 bakanı yüce divana göndermediler acaba?!
Onlarda çok iyi biliyor ki, bunun altından kendilerinin düzmece kurdukları oyunları ve pislikleri çıkacak! Hodri meydan yürekleri varsa göndersinler de görelim
Sanki şehit sadece askerde ölünce mi olunuyor? Azıcık dininizi araştırın.
Sanki şehit sadece askerde ölünce mi olunuyor? Azıcık dininizi araştırın.
Nasıl olunur anlat biz de öğrenelimSanki şehit sadece askerde ölünce mi olunuyor? Azıcık dininizi araştırın.
Ne içtiysen aynısından ben de istiyorum Kardelen.Yolsuzluk yaparken başında bekleyip yardım mı ettiniz hanımefendi?!
Ben Ak parti kurucularının asla ve asla yolsuzluk yaptıgını düşünmüyorum.
Unutma ki, Resulullaha da kabilesi delidir mecusidir diye iftiralar attılar. Aişe validemiz gibi iffet timsali bir bayanı iffetsizlikle suçladılar. Yani anlıyacagınız Allah için Vatan ve milleti için mücadele eden insanların yoluna her daim engelleme yapan ''MÜNAFIKLAR'' çıkmıştır çıkmaya da devam edecektir!..
Sultan Abdulhamidhan kendisinden toprak isteyen yahudilere karşı '' Biz bu toprakları kanımızla aldık ancak kanla veririz '' Diyen bir Büyük sultana yahudinin oyunuyla yıllarca kızıl sultan diye hitap ettirildiniz.
Cumhuriyet tarihinden günümüze kadar o kadar yolsuzluklar oldu fakat kimsenin bu haksızlıklar karşısında sesi çıkmazken ne oldu da şimdi olmayan bir yolsuzluk üzerinden bu kadar prim yapmaya çalışıyorsunuz?!..
Önceki dönemlerde ''DİN'' alet edilmedi mi?!
Peki Dindar gençlerin zorla eğitim hakları elinden alınması ne oluyor acaba?! Askeriye de dansöz izlemeye gitmeyen askerlere ceza olarak mıntıka wc temizliği yaptırılması veya askeriyede oruç tutan gençlere zorla agır egitimden geçirilmesi ne oluyor?! Bunlar dini siyasete alet edilmek olmuyor mu? ( Bu askeriyede olan olayları bire bir canlı tanıklarından dinledim ve şok oldum. Çok geriye gitmeye gerek yok 1998 askerlik yapmış bir yakınımın çektiği çile bunlar)
O msj a göre bizler baya baya münafik oluyoruz dimiNe içtiysen aynısından ben de istiyorum Kardelen.
Hz. Muhammed ile Tayyip Erdoğan'ı karşılaştırdın ya daha da birşey diyemeyeceğim
Kk münafıkları hem de.O msj a göre bizler baya baya münafik oluyoruz dimi
Şehitlerden de mi utanmıyorsunuz? Bari biraz utanmanız olsun! Hala din iman diyorsunuz. Nereye gitti vicdaniniz mantiginiz? Hala mı akp?
Yapılan yorumlarda koltukta şehit olunmaz gibi saçma sapan şeylere ithafen yazdım. Siz de madem doğrucu davutsunuz o yorumlara neden bir şey demediniz? Yoksa körü körüne birbirini kollama mı var burada?Ne alaka şimdi şehit nasıl olunur değil konu sizde düzgün okuyup öyle yazın.
Yersiz ve gereksiz olmuş
Heleki bu kadar şehit varken bilmem haberiniz var mi
Bu kadar tembelliğe alıştığımızdan olsa gerek ahvalimiz. Kur'an ve hadislerde bolca geçer nasıl şehit olunduğu. Ameller niyetlere göredir. Hani kaçınız kalbinize koydunuz şehitliği de burada atıp tutuyorsunuz? Her neyse Rabbim ülkemizi selamete çıkarsın. Bir ölür bin doğarız. Türk milleti olmak bunu gerektirir. Böyle acılı zamanlarımızda parti kötüleyeceğimize kenetlenelim. Bari bunu becerelim hanımlar.Nasıl olunur anlat biz de öğrenelim