Taner Yıldız: Amacım Allah nasip ederse şehit olmaktır

sizler ses kayitlarina inanmayip gorseldeki pecete kagidina imzayi delil sanan guruhsunuz kardelen bize kendinizi anlatip edebiyat yapmayin yahuu :)

mhpnin koalisyon şartı neydi 4 bakanın yeniden yargılanması idi niye kabul etmediler neyden korktular.
Korkan kim acaba? Ak parti mi? Muhalefet mi?
Şu anda o 4 bakanı yüce divana göndermek için Ak partinin destegine gerek yok! Yüzde 60 lık oy çoğunluğu muhalefetin elinde,neden seçimlerden hemen sonra bu oy çogunluğunu kullanıp 4 bakanı yüce divana göndermediler acaba?!
Onlarda çok iyi biliyor ki, bunun altından kendilerinin düzmece kurdukları oyunları ve pislikleri çıkacak! Hodri meydan yürekleri varsa göndersinler de görelim

Akpyi istemeyenlerin kurduğu düzmece oyunlar ha peki

Ne içtiysen aynısından ben de istiyorum Kardelen.
Hz. Muhammed ile Tayyip Erdoğan'ı karşılaştırdın ya daha da birşey diyemeyeceğim

Kesin altından birseyler çıkacak .haram para yediği için sehit olup kısa yoldan cennete girmek istiyor .ama Şehitlik herkese nasip olmaz kusura bakmasın

Şehitlerden de mi utanmıyorsunuz? Bari biraz utanmanız olsun! Hala din iman diyorsunuz. Nereye gitti vicdaniniz mantiginiz? Hala mı akp?

Benim vicdanım rahat öncelikle siz kendi vicdanınızı sorgulayın. Bir de msjımdan Akpli olduğumu çıkardınız ya sizi ideolojinizle başbaşa bırakıyorum.

Ne alaka şimdi şehit nasıl olunur değil konu sizde düzgün okuyup öyle yazın.

Yersiz ve gereksiz olmuş

Heleki bu kadar şehit varken bilmem haberiniz var mi
Yapılan yorumlarda koltukta şehit olunmaz gibi saçma sapan şeylere ithafen yazdım. Siz de madem doğrucu davutsunuz o yorumlara neden bir şey demediniz? Yoksa körü körüne birbirini kollama mı var burada?

Nasıl olunur anlat biz de öğrenelim
Bu kadar tembelliğe alıştığımızdan olsa gerek ahvalimiz. Kur'an ve hadislerde bolca geçer nasıl şehit olunduğu. Ameller niyetlere göredir. Hani kaçınız kalbinize koydunuz şehitliği de burada atıp tutuyorsunuz? Her neyse Rabbim ülkemizi selamete çıkarsın. Bir ölür bin doğarız. Türk milleti olmak bunu gerektirir. Böyle acılı zamanlarımızda parti kötüleyeceğimize kenetlenelim. Bari bunu becerelim hanımlar.

Bu ne saçmalıktır ya? Yolsuzluğu ispatlanmış, hakkında onlarca yolsuzluk belgesi olan, boğazına kadar kul hakkına girmiş bir iktidarın başındakini peygamberle kıyaslamak nasıl bir psikolojinin ürünüdür?

Yolsuzluğunu ispatlayanlar ve yapılan her haltı görenler münafık mı oluyor?

Bir insanı bu kadar ilahlaştırmak şirke girer haberiniz ola.

Şimdi biri ordan çıkıp derse ki Atatürk ilahlaştırılıyor, valla uçan tekme atarım burdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…