Taner Yıldız: Amacım Allah nasip ederse şehit olmaktır

Sanırsınız Ak partiden önceki dönemlerde hep siyasetcilerin zenginlerin çocukları askere gidiyordu ama Ak parti döneminde bu sular tersine akmaya başladı:KK12:
Taner Yıldızın Soma'daki şehidler için gece gündüz uykusuz kalıp nasıl halkı bilgilendirip Ailelerin acısını paylaştığını vijdanı olan herkes çok iyi görmüştür!!..
1999 depreminde politikacılar neredeydi? Deprem için toplanan paralar nereye gitmişti? Ödenemeyen memur maaşları o dönem bu deprem parasıyla ödendiği iddiasını neden delillerle çürütülemedi?!
Diğerlerini bilemem ama ben sayın bakanım Taner Yıldızın samimiyetine sonuna kadar güveniyorum ve kendisine inanıyorum...

Soma madenleri için meclise önerge verildiği halde neden denetlenmedi. Acaba orada 2 gün uyumayarak show yapsın diye mi enerji bakmayanı? O madenlerin denetlenmesi neden engelleniyordu? Orayı hakkıyla denetlemeyen memurlar neden açığa alınmadı?

Neden istifa etmedi? Enerji Bakmayanı Soma ve Ermenek madenlerini denetleseydi Bakan olabilirdi belki.

Ermenek de şehit işçinin babasına lastik ayakkabı alınca günah mı çıkarıldı?

Neymiş gömleği kirlenmiş, namazı kılmış, abdesti almış. Herşey duygu sömürüsü.

şimdi,onlar torpil istemedimi,bunlar torpil istemedimi. akpden öncekilerr sanki yapmadımı hıhhhh.
dersek, yanlışı yanlışla savunmuş oluruzki bu hoş değil. eskiden akp öncesi torpil var diye akplilerde yapıyoru savunmak abesle istigal.
kısaca,yanlışı yanlışla savunmak olayı doğru yapmıyor.
eskiler yanlış yapıyorsa, sonrakiler doğru yapacak ki,işte diyeceğiz helal aslanlarımıza.

şimdi,onlar torpil istemedimi,bunlar torpil istemedimi. akpden öncekilerr sanki yapmadımı hıhhhh.
dersek, yanlışı yanlışla savunmuş oluruzki bu hoş değil. eskiden akp öncesi torpil var diye akplilerde yapıyoru savunmak abesle istigal.
eskiler yanlış yapıyorsa, sonrakiler doğru yapacak ki,işte diyeceğiz helal aslanlarımıza.
Hayir yani bu adamlar iktidar olurken adalet sloganiyla gelmemisler miydi? Ee arkadasim hani adaletin nerede? Bu kadar dinden imandan bahsedip de bugune kadar gorulmemis duzeyde torpil yapmalari da hic göze batmiyor nedense

' fakirlere dağıtılan kömürü zenginler mi çıkarsın ? ' pek cici hüseyin çelik' in bu sözünü ara ara hatırlamakta fayda var adalet ve kalkınma sözcükleri geçince konuda aklıma geldi bu sözü unutmayın hiç kimse unutmasın adamlar suratımıza şak diye yapıştırıyor bu gerçeklerini hala vicdan demeyin bari.

Taner Yıldızın Soma'daki şehidler için gece gündüz uykusuz kalıp nasıl halkı bilgilendirip Ailelerin acısını paylaştığını vijdanı olan herkes çok iyi görmüştür!!..
Soma Faciasından Bir Yıl Sonra- Verilen 15 vaatten sadece 5'i tutuldu
http://www.milliyet.com.tr/soma-faciasindan-bir-yil-sonra--gundem-2058725/

Ak Parti'den Yaşam Odasına Ret
Soma'daki facianın ardından gündemden düşmeyen madenlerdeki yaşam odaları ile ilgili bugün önemli bir gelişme yaşandı. CHP'nin 'madenlerde yaşam odası zorunlu olsun' teklifi Ak Parti tarafından reddedildi.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/26781555.asp

Soma'da müfettişle bilirkişi karı-koca çıktı!
http://www.radikal.com.tr/turkiye/soma_mufettisle_bilirkisi_kari_koca_cikti-1194085

Yaptıkları bu kirli siyasetten dolayı şehit olmak istiyordur.. Merak etmeyin, siz şehit olsanız da yeriniz belli..

Keşke dediğin gibi olsa okypete. Ama olmuyor işte. Kim görüp duzeltecek bu yanlışı bilmiyoruz. Torpil arkasında kosturanlar mi yoksa torpil kapisini hic kapatmayanlar mi?

Ben de cok isterim bitmesini. Umitsizim

Keşke dediğin gibi olsa okypete. Ama olmuyor işte. Kim görüp duzeltecek bu yanlışı bilmiyoruz. Torpil arkasında kosturanlar mi yoksa torpil kapisini hic kapatmayanlar mi?

Ben de cok isterim bitmesini. Umitsizim
yani ben bir yanlışı savunurken karşı tarafta yapılan aynı yanlışı örnek olarak verilmesine kkda o kadar kızıyorum ki.
her konuda böyle bu.
kardeşim bak ama onlarda bunu yapmışlar.
eee,noldu şimdi,onlarda bunu yaptı diye ,bu yapılanlara onaymı vereceğiz.
yanlış ama eskidende yapmışlar mı diyeceğiz.
yada
ha o zaman normal yapsınlar diye kabul mu edeceğiz.
bu her konuda oluyor. siyasette yada başka konularda.
o kadar dikkatimi çekiyor ki bu.
yanlışa yanlış dememek için yapılan bu savunma.
ama savunsanda o yanlış yine yanlış işte. değişiyor mu ..?
hayır

Son düzenleme:
akpden önceki dönemler hiç değilse dini alet etmedi emellerine.elinde Kuran yolsuzluk yapan insanın yaptıkları 2 kere batar göze neyse ya niye geldim ben gene bu siyasete:KK55:
Yolsuzluk yaparken başında bekleyip yardım mı ettiniz hanımefendi?!
Ben Ak parti kurucularının asla ve asla yolsuzluk yaptıgını düşünmüyorum.
Unutma ki, Resulullaha da kabilesi delidir mecusidir diye iftiralar attılar. Aişe validemiz gibi iffet timsali bir bayanı iffetsizlikle suçladılar. Yani anlıyacagınız Allah için Vatan ve milleti için mücadele eden insanların yoluna her daim engelleme yapan ''MÜNAFIKLAR'' çıkmıştır çıkmaya da devam edecektir!..
Sultan Abdulhamidhan kendisinden toprak isteyen yahudilere karşı '' Biz bu toprakları kanımızla aldık ancak kanla veririz '' Diyen bir Büyük sultana yahudinin oyunuyla yıllarca kızıl sultan diye hitap ettirildiniz.
Cumhuriyet tarihinden günümüze kadar o kadar yolsuzluklar oldu fakat kimsenin bu haksızlıklar karşısında sesi çıkmazken ne oldu da şimdi olmayan bir yolsuzluk üzerinden bu kadar prim yapmaya çalışıyorsunuz?!..
Önceki dönemlerde ''DİN'' alet edilmedi mi?!:KK57::KK57::KK57::KK20:
Peki Dindar gençlerin zorla eğitim hakları elinden alınması ne oluyor acaba?! Askeriye de dansöz izlemeye gitmeyen askerlere ceza olarak mıntıka wc temizliği yaptırılması veya askeriyede oruç tutan gençlere zorla agır egitimden geçirilmesi ne oluyor?! Bunlar dini siyasete alet edilmek olmuyor mu? ( Bu askeriyede olan olayları bire bir canlı tanıklarından dinledim ve şok oldum. Çok geriye gitmeye gerek yok 1998 askerlik yapmış bir yakınımın çektiği çile bunlar)

8 Şehit haberi geldi acaba aralarında taner yıldız da var mı gören duyan varmı..
8 ocağa daha düştü yeter yeter artık bir şeyler yapmak için kaç ocağa daha ateş düşecek yetmez mi yetmez mi yazıklar olsun yazıklar olsun
Sakin olayım diyorum ama elimde değil olamıyorum işte bazıları gibi olamaıyorummm

Yolsuzluk yaparken başında bekleyip yardım mı ettiniz hanımefendi?!
Ben Ak parti kurucularının asla ve asla yolsuzluk yaptıgını düşünmüyorum.
Unutma ki, Resulullaha da kabilesi delidir mecusidir diye iftiralar attılar. Aişe validemiz gibi iffet timsali bir bayanı iffetsizlikle suçladılar. Yani anlıyacagınız Allah için Vatan ve milleti için mücadele eden insanların yoluna her daim engelleme yapan ''MÜNAFIKLAR'' çıkmıştır çıkmaya da devam edecektir!..
Sultan Abdulhamidhan kendisinden toprak isteyen yahudilere karşı '' Biz bu toprakları kanımızla aldık ancak kanla veririz '' Diyen bir Büyük sultana yahudinin oyunuyla yıllarca kızıl sultan diye hitap ettirildiniz.
Cumhuriyet tarihinden günümüze kadar o kadar yolsuzluklar oldu fakat kimsenin bu haksızlıklar karşısında sesi çıkmazken ne oldu da şimdi olmayan bir yolsuzluk üzerinden bu kadar prim yapmaya çalışıyorsunuz?!..
Önceki dönemlerde ''DİN'' alet edilmedi mi?!:KK57::KK57::KK57::KK20:
Peki Dindar gençlerin zorla eğitim hakları elinden alınması ne oluyor acaba?! Askeriye de dansöz izlemeye gitmeyen askerlere ceza olarak mıntıka wc temizliği yaptırılması veya askeriyede oruç tutan gençlere zorla agır egitimden geçirilmesi ne oluyor?! Bunlar dini siyasete alet edilmek olmuyor mu? ( Bu askeriyede olan olayları bire bir canlı tanıklarından dinledim ve şok oldum. Çok geriye gitmeye gerek yok 1998 askerlik yapmış bir yakınımın çektiği çile bunlar)
Terbiyenizi takının sizden alıntı yapmış mıyım ben ne bu şiddet bu celal.ben aldığım her kuruşu alnımın teriyle kazanıyorum çok şükür hakkım olmayan hiçbirşeyi zimmetime geçirmedim.siz inanmıyor olabilirsiniz hangi gözlüğü taktığınızı bilemem ama herşey ortada.mhpnin koalisyon şartı neydi 4 bakanın yeniden yargılanması idi niye kabul etmediler neyden korktular.bende başörtülü bir bayanım akp neden geldi bu ülkenin başına bir hatırlayın bakalım.dini alet edip yolsuzluk yapılıyorsa siz hala savunmaya devam edin benden de alıntı yapmayın pkklilar yetmiyor gibi bir de akplilerle uğraşacak sabrım yok

X